Ne bu şimdi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysetumblr38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
115
-88
96
26
Merhaba, kızlar konuyu uzunca anlatmak istemıyorum kısaca şöyle söyleyeyim. Sevgilimin telefonunda ''Periscope'' uygulaması gördüm . Periscope uygulamasını az çok biliyorum bi görüntülü sohbet sitesi. Daha fazla tanımıyorum sevgilimi ama iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Size doğru mu bu uygulamayı indirmiş olması ? Gördüm bunu telefonunda ama kendisine sormadım sormalı mıyım sizce ? Neden böyle bir uygulamayı indirmiş ya da kullanıyormu aklım karışık açıkcası..

Esim arkadaslariyla disari cikti (cogunlugu bekar) geldigin de telefonu aldim periscope indirilmis bu ne ya dedim aninda sildim. Simdi daha siz sevgilinizi tam tanimiyosunuz biz nasil bir yorum yapalim ki?

valla güzelim bilmiyorum ki ama bi süre takibe al izle nasıl bir uygulama olduğu hakkında iyibir bilgi al benim büyük kaynımın telefonuda da var nişanlımın kinde yok açıkçası bilmiyorum. neyse canım araştırmacı ol iyibir takibe al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…