ne bu şimdiiiii???

dilerim en kısa zamanda anlar...mutsuz eden insanlar mutlu olmasınlar ya nolur...

merak etme,,, bu konularda sistemin öyle bildikleri vardır ki, en mutlu anında yapışır insanın yakasına
işte bu yüzden kötü şeyler insana gelınce üst üste gelır.

demek ki kız onu ne kadar yıpratsa da üzse de ondan kopamamış bir adımda hemen o tarafa yönelmiş
yoksa yeni bir insana için ısınmışken niye insan eski üzüntülü ilişkisine tekrar başlar ki
ya intikam almak içindir ya hala sevdiği için....

mutlaka içinde bişeyler vardır ona karşı bunu inkar etmiyorum ama şunu iyi biliyorumki bir kere terkeden erkek yine terkediyo eğer gerçek sevgi olsaydı onunki bunca zaman neden dönmedi kız aradığı halde küfürler etti? ben de aynı şeyleri ilk ilişkimde yaşadım...ama kızlar için aynı şey geçerli değil biz sevdiğimiz zaman onun yasını tutuyooruz uzun süre hem de...

Cnm lise öğrencisi misin sen?

Eğer lise öğrencisiysen bu tarz karışık ilişkilere girmemeni öneriyorum.

Hayatını böyle karışı şeylerle harcama.

Cnm lise öğrencisi misin sen?

Eğer lise öğrencisiysen bu tarz karışık ilişkilere girmemeni öneriyorum.

Hayatını böyle karışı şeylerle harcama.

hayır öğretmenim ben..evet çok saçma geliyo okuyunca değil mi? malesef zor bir dönemi atlattım tam mutluluğu buldum derken böyle dengesiz ve karaktersiz birine denk geldim..benim suçum ne hala bilmiyorum...

üzüntü verici bir durum.

belliki sana dürüst olamamış ya sen kırılma diye ya da kendisini kandırıyor
kız arkadaşından o ayrılmamaış belliki kız ayrılmış. unutamadığı içinde sanaldan tanıştığı yani size bir şans vermek istemiş
bakmış olmuyor onsuz olmak
demekki bir şekilde kızı tekrardan kendine döndürmüş

kızdan bu ayrılmış uzun süre önce hala imkansızdı diyo..tabi bu saatten her şeyi yalan geliyo inanmıyorum.diyorum ya en kısa zamanda cezasını çeksin..kırdığı yerden beni o da kırılsın...

kızdan bu ayrılmış uzun süre önce hala imkansızdı diyo..tabi bu saatten her şeyi yalan geliyo inanmıyorum.diyorum ya en kısa zamanda cezasını çeksin..kırdığı yerden beni o da kırılsın...

Kuzuuuumm hep söylüyorum gene söylicem mutsuzluğuna er yada geç şahit olacaksın bu karaktersizin.. Allah karıncanın hakkını sorar bu insanların hakkıda elbet sorulacaktır bundan şuphen olmasın.

Kuzuuuumm hep söylüyorum gene söylicem mutsuzluğuna er yada geç şahit olacaksın bu karaktersizin.. Allah karıncanın hakkını sorar bu insanların hakkıda elbet sorulacaktır bundan şuphen olmasın.

biliyorum kuzum biliyorum...aynı şey senin için de geçerli biliyosun...ve biz bigün çok ama çoook mutlu olucaz görüceksin...

Canım benzer bir olayı bende yaşadım. Sana göre herşey mükemmeldi evet ama aslında öyle değil. Eski sevgilisine dönmesini üzüldüğü içinmiş gibi göstermesi çok normal, bunu hep yapıyorlar çünkü. Sen sadece ayrıldıkları dönemde hayatından geçen biriydin ya da ilişkilerinin monotonlaştığı bi dönemde heycandın ona bence bunu kabul et. Aynı ortamdasınız diye arkadaş kalmayı düşünmeyi bence. Konuşma ya da bi kez konuş dök içini. Böyle durumlarda duygularını değil başkalarını dinle derim ben. Acımasız olduğumu düşünme, gerçekçiyim sadece, dediğim gibi yaşadım bende bunu.

Dilerim aradığını bulursun:)

dün okula gidemedim hastaydım.sabah dokuzda mesaj geldi."geçmiş olsun iyimisin?" diye.cevap tabiki vermedim sonra 3 saat sonra "raporun ne zamana kadar? diye mesaj geldi..sananeee amacı ne bunun ya biliyorum devam edicek böyle...

Aklınca arkadaş kalmaya çalışıyor. Yarın öbür gün vicdan yapıp öteki kadına senden bahsedecek, sırf onun güvenini kazanmak için. Kadında seninle görüşmesini istemeyecek,konuşmayacaksınız.Demedi deme.

anlamıyorum ben bu erkekleri ya. hakikatten anlamıyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…