Hiç düşünmeyin bile üzerinde '' bu ne şimdiii ? '' diye ...
Yolu açık olsun da sizden uzak olsun .
Kendinize yapacağınız en güzel iyilik onu aklınızdan derhal çııkarmak.
Beni de sevenler oldu ve çeşitli sebeplerden görüşmeyi kabul etmedim. Çok üzülmüşler kırılmışlar eyvallah ama kalkıp da kendimi kullandırmadım. Ki bu adam da kullandırmıyor. Adam bu kızı seviyor. Hala unutamamış. Onun peşinden gidiyor besbelli.
Üzgünüm çok acımasızca yazdım ama gereksiz kibarlık yapmayı sevmiyorum. İnşallah karşına daha iyi birileri çıkar. Allah onun da belasını versin.
durum ortada, bedenı senın yanında
kalbi başkasının yanındaymış.
hiç yalan söylemesın '' yok durumuna üzüldüm, yok mutsuzmuş insanlık yaptım'' diye.
koca bir yalan ...
ben olsam bir daha asla görüşmez, telıne çıkmaz, faceden engeller ve bır daha suratına bakmazdım.
teşekkür ederim...en doğrusu bu ama beni üzen herşey iyiye giderken bunun olması hep hayal kırıklığı...kendimi mutlu olamasın demekten alıkoyamıyorum....
Kız başkasıyla çıkmış seninkide intikam almak için mi seninle çıkmış anlamadım?
Madem aklı eskisinde kalmış neden senle oluyor ki hayret birşey..
Sende boşver bence takma en azından takmıyormuş gibi yapta kendini birşey zannetmesin iyice..
ne demek ya küs kalmamalıymışız,,, herşey onun istediği gibi mi olcak ! buraya kadar o istedi başladınız o istedi bitirdiniz şimdi sende sıra
kızlar bunun ilişkisi yürürmü sizce? kendim için değil ama mutlu olmasın daha çok yıpransın istiyorum yoksa içim soğumayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?