Ne Bu Sinir Harbi Ya???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelim niye üzülüyosun ki?hayırlısı olsun bence sevinmelisin...
adamın ayrılmak istediği zaten belliymiş,ciddi bi ilişki de gözü yokmuş zaten...
bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli ol,özellikle annenle ilişkiler daha seviyeli olmalı,sana değer veren annene de değer verir unutma

ben şunu anladım geçiş döneminde olduğu için böle davranışlar sergilio seninde onunda birbirinizi bırakmıcanı biliyoo. baksana o kavgadan sonrada hadi görüşürüs die kapamış msn yi yani bitirmiceği apacık belli sadece çok sinirlenio öle dio ama sonuçta bişi olmucakk yani.. sadece üzülüosunuz başka bişi yok mirmirmirmir merak etme o seni bırakmaz sende onu sadece konuyu uzatma sinirliysen başka zaman konuşalım de üstüne gitme bakalım bide böle dene fisfisfis

Ya desertcim ama tuhaf şeyler var cnmcım. Bu adam gündüzleri çok iyi. Çok iyi anlaşıyoruz. Gülüp eğleniyoruz. Bana seni sevmeyen ölsün felan diyip duruyor Askerden geldiği günde böleydi. Gündüz çok iyiydik. Ama gece bişey oluyo. Bişey düşünemiyorum, algılayamıyorum. Başımı kaldırasım yok diyo. Dün gecede böyle söyledi. Başımı kaldırasım yok, bişey düşünemiyorum, düşündüğümü anlatamıyorum dedi. Beni sevmiyo musun ondan mı böle dedim. Hayır sevgiyle alakası yok dedi. Seni çok seviyorum dedi. Öyleyse mutlu değilsin dedim. Ya sevgi ve mutlulukla alakası yok. Ben kendimi anlatamıyorum başka bişey var eksik bişeyler var sürekli ağlamak istemiyorum felan dedi. Askerden geleli daha 23 saat oldu ama ağlıyorum dedi. Deenemek istiyorum dedi. Geçiş dönemindesin diyorum yok denemek istiyorum dedi. Belki zamanla barışırız belli olmaz felan diyip durdu. Annem çağrı attı akşam benim yüzümden ayrıldınız olmaz diye. Msjda attı ama hala aramadı. Msnsini açmıyo abisinin nickiyle giriyo siteye anlıcanız

abısının nıckıyle sıteye mı gırıyor ?
kızım kadın sıtesı bu ne dıyon sen anlamadım son dedıgını

bak senın ılıskını ben anlatayım,
sen habıre ayrılalım ayrılsak mı gelınce bırakcan mı dedın olmadı
sonra tam gelmeden evvel 2 tane kötu sey soyledın adam buna sınırlendı gelınce konusuruz dedı sonra ananı da anlamadım ne burnunu sokuyo ılıskıne kusura bakma ama anne o adı bıle an ne yani ne alaka? ılıskındekı konumu nedır ayrıca senınkı de i - liş- ki evlı degılsınız kı kaynanalık yapsın? kızım cok karıstırmıssın onu onun tafrası senı ge cmıs

neyse o ayrı konu sen ayrılmaya cabaladın cabaladın ben gıbı sonra da aman ben ıstemıom deyıp cullandın adam kactı senın hosuna gıttı şu an bıle pis bı m utluluk haz alıyosun aslında , a dam kacıyo ıstemıo senı sen onu elde etme arzusunu sevıyorsun, elde edınce oh be her sey çözuldu demeyı beklıyorsun ama su an dönmez sana... yanlısları üstüste yapmıssın beklıyceksın,
ıstıyorsan annen arasın barıstırsın zaten yeterınce burnunu sokmus ılıskınız 3 kısılık oolmus ...

sen olmazsan msnde konusur demı onla, kıskanırım walla ben anamı bıle sevgılımden, baban yok mu kız senın yok anladıgım kadarıyla kı annen bu kadar ılıskınızın ıcınde, neyse yorum yapmak ıstemıyorum daha, bıtmıs sızın ılıskı bekleme bence gerı. kaybetmek ıcın her sey ı yaptın cunku.

Yorumların hepsini okumadan yorum yapmak istedim.. Ben yazınızdan şöyle bir anlam çıkardım;
Sanırım biraz fazla ilgi bekliyorsunuz.. Bu en doğal hakkınız tabii ki.. Ama erkek arkadaşınızın karakterini bilmeyeek genel olarak erkekler üzerinden yorum yapacağım, erkekler sürekli ilgi gösteremiyorlar ne yazık ki.. Biz bütün gün onlarla konuşsak da sıkılmayız belki ama onlar sıkılıyorlar.. Bir de asker psikolojisi var üzerinde.. Kim bilir ne kadar çok problem yaşıyor orada.. Belki seni üzmemek için yansıtmamak için uzak duruyordur senden.. Biraz anlayış gösterin derim ben.. Zamana bırakın ve bu süre zarfında da iyilikle yaklaşmaya çalışın.. Alttan alın bazı şeyleri.. Bitirmek istiyor mu / istiyor musunuz bu süre içinde buna net olarak karar verin ikiniz de.. Umarım hayırlı olur sonu..

Ekleme: Askerden gelmiş, tamamen bir geçiş döneminde.. Bekleyin ve sabredin derim..

msn sini bile açmıyo yaa kasdettiğim şey kendi siteleri. Orda girdi abisinin nickiyle. Ama şimdi kendi nickiyle girdi. biraz zaman olsa şöle biraz konuşmasak sen kafanı dinlesen ben kafamı dinlesem askerdeyken göreve giderdim ne güzel 3 gün konuşmazdık gelince aşkım diye boynuma atlardın şimdide öle olsa felan dedi

sen ayrılmak ıstıon bızı de kastırıon burada
18 yasında mısın sen?

Canım bu ilişki bitmiş zaten :1closedeyes:

Şimdi ayrılmak için bahane arıyorsunuz

19 yaşındayım kolonyacım. ilişkiyi bitirmek istemedim inanki cnm benim. Çok sevdim onu halada çok seviyorum deli gibi.. Ama o anlaşılan benden vazgeçti

bıtırmek ıstemıssın 100 kere sormussun demek bıtırmek ıstemıssın
ama demk sen de olumsuzluklar sezdın kı sordun o kdr cok demek ıyı degıldı kı sordun
zaten anlattıgın kadarıyla garıp bır ılıskıymıs

kızlar içimdeki acı geçiyo mu şimdilik duraklama mı oldu bilmiyorum. Dün gecede bu sabahta çok ağladım ama şimdi gülebiliyorum en azından. Onunla konuştum. Msn de tabi.. normal bir arkadaş gibi değilde yani böle tuhaf bir şekilde.. Eski bir dostun olarak bir an önce doktora görünmesini tavsiye ettim. Bana hayattan bezdiğini kılını bili kıpırdatmak istemediğini söyledi. Çok da umrumda olmadı ama. Sen bilirsin ben sana tavsiyeyi verdim git abinle konuş rahatlarsın felan die tekrar söledim. Nolursa olsun kötü olmasını istemiyorum onu çok seviyorum ama artık o sayfayı kapattım. Tek istediğim içinde az da olsa pişmanlık olduğunu bilmek. Beni hemen unuturmu yoksa çoktan unuttumu bilmiyorum. Yalnızca bunları bilmek isterdim.

bana kalirsa eger sen ciddi düsünüyorsan ve seviyorsan bu cocugu git adam akilli konus derim..
onun ne düsündügünü ögrenmek istiyorsan acikca soracaksin gurur meselesi yapma yani..deki ayrilnca pisman olmazmisin... gercekten sevgin bittimi ... herseyi sor ona göre sende bi karar al... tavsiyem bu sana :))

Güzelim canım benim dün gece tek yaptığım buydu zaten. Ben aşkta asla gurur yapmam. Çok sordum seviyor musun diye pişman olmaz mısın diye. Seni çok seviyorum şimdiden pişmanım ama yapmak zorundayım dedi. Çok ısrar ettim yapma bak geçiş dönemindesin aklın başına gelince çok üzülürsün o kadar emek verdik neleri atlattık bunuda atlatırız diye. Son bir şans verelim ilişkimize diye. Benim ısrar ettim kabul etti öle gidiyoduk ama bişeyden emin olmak istedim. Benim zorumla mı kabul ettin yoksa içinden geldiği için mi diye. Sana yalan söylemem senin zorunla kabul ettim dedi. Bende öleyse kabul etme dedim. Napabilirimki canım. Bu sabahta konuştum çok içine kapanmış ailesinden sanki nefret ediyor. Dünyaya sırtını dönmüş resmen

ya şekerım,
sen svıyorsun cocuk senı sevıyor sen 100 kere ayrılcaz mı ayrılalım mı demıs sonra asker dönusu 2 bomba patlatmıssın
ıstıyorsan berabersınız sen ck dert etme böle ayrılcam deme anneyı de cıkr aradan
erkek bıle olsa kaynanayı sevmez ınsanlar
nıe uzuyorsun kı kendını sızın ılıskı bıtmıs gıbı drmuyor

bilmiyorum güzelim yaa bitmiş mi bitmemiş mi. Bana bitti dedi dün gece bitti her defasında aynısını yaşamaktansa bitti dedi. Zamanla belki barışırız belli olmaz dedi. Amacı ne bilmiyorum

kızlar az önce msn açtım normalde çevrim içiydi msn si ama beni görünce hemen dışarda yaptı :S artık kaçıyor benden

Bana öyle geldi ki erkek arkadaşın bu ilişkiyi bitirmek istiyor ama seni kırmak istemiyor .Bence canım sende ona ve kendine biraz zaman ver Pişman olursun demenin onun üstüne düşmenin anlamı yok Sen onsuz bir hayat kur kendine o pişman olursa geri döner zaten.Onuda o zaman düşünürsünyerimseniben

Öpücem seni valla. Söylediklerine aynen katılıyorum. Ayrılık lafı bu kadar çok söyleniyorsa o ilişkiden hayır gelmez. Ayrıca annelerin araya girmesi bambaşka bir şey yani anlam dahi veremedim.

şuan msn de ne o bana slm veriyor ne de ben ona öylece duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…