- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
kızlar konuştum benimkiyle. Alttan aldı nihayetinde.. Yok ben öle yapmak istemedimde şöle oldu böle oldu die. Ben de zaten kendisi beni arayana kadar hiç aramadım. Özellikle dün. Evleri misafir kaynıyodu. O yönden kendimi anlayışsız hissetmiyorum. İşte yine akrabasına gitti. Ben daha sonra ararım seni görüşürüz dedi olay bundan ibaret
ben şunu anladım geçiş döneminde olduğu için böle davranışlar sergilio seninde onunda birbirinizi bırakmıcanı biliyoo. baksana o kavgadan sonrada hadi görüşürüs die kapamış msn yi yani bitirmiceği apacık belli sadece çok sinirlenio öle dio ama sonuçta bişi olmucakk yani.. sadece üzülüosunuz başka bişi yok mirmirmirmir merak etme o seni bırakmaz sende onu sadece konuyu uzatma sinirliysen başka zaman konuşalım de üstüne gitme bakalım bide böle dene fisfisfis
bana kalirsa eger sen ciddi düsünüyorsan ve seviyorsan bu cocugu git adam akilli konus derim..
onun ne düsündügünü ögrenmek istiyorsan acikca soracaksin gurur meselesi yapma yani..deki ayrilnca pisman olmazmisin... gercekten sevgin bittimi ... herseyi sor ona göre sende bi karar al... tavsiyem bu sana :))
ağızlara ayrılık lafı girince birşeyler kopar zaten.
ayrıca annenize tavır yapması ne demek, ne haddine?
ben çok sinirlenirdim bu duruma.
ayrıca daha çıkıyorsunuz siz, niye birbirinizin annesine anne diyeceksiniz ki?
valla durup durup tartışıyorsunuz sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?