Ne Bu Tavır? Ne Bu Trip?

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Kızlar artık canima tak etti valla kafayi yiyorum sevgilim sürekli bir tavır bir trip halinde. Evlerimiz çok yakın aynı mahalledeyiz geçen hafta pazartesiden beri İstanbula gidicem dayimlara diyordu gitti şükür. Bayramı zehir etti bir dediği bir dediğini tutmuyor soğuk davranıyordu senle ilgili birsey yok canım sıkkın olunca bunalinca yalnız kalmak istiyorum dedi. (anne ve babası ayrı tek başına yaşıyor dede anneanne büyütmüş onlarda 2 yıl once vefat etmiş)

Iyi tamam mesaj atmadim 2 gün dun toplu bayram mesaji geldi ondan bende ona öyle toplu mesaj attim.

Aradan 3 saat geçti canım bayramın mübarek olsun. Allah tekrarını nasip etsin demis. Bende tesekkurler canım seninde yazdim. Dunden bugüne yazmadı. Bende aptallık Iste dun yazdı bide ben yazayım dedim napiyosun canım yazdim. Gordu yazmadı senin tavrina tribine başlarım ne bu ya yazdım iyiyim dedi. Belli cok iyisin dedim evet yazdi.Whatsaplarda mesgulsunuz efendim sira gelmiyor yazdim. Isim var sonrs gorusuruz dedi cat diye çıktı.dunde instagramda bazi dertler paylasilmayinca artıyor gibisinden bisey paylasmis.

Bu cocuk sigara icmezdi sigaraya bile baslamis benim yanimdayken sarilmadan duramaz bacağıma yatar uyur ozledim seni gitme yada aradan 1 gafta gecer nolur bulusalim yemek yiyelim diye tutturur. 1 haftada ne oldu bize Yahu bu nedir resmen köpek gibi birbirimizi yiyoruz. Arada var oldugumu bi hatirlasin diyorum yok. Ama instagramda hikayemde ne paylasirsam hemen o goruyor ilk önce. Whatsap durumumu hep o ilk gorur annesi geldi ne aradı ne sordu istanbula gitti birdaha yine boyle tavir sizce amacı ne bunun?

Ailevi olabilir herhalde ama her sehir disina gittginde böyle annesi yurtdisindan gelir boyle ben aramasam msj atmasam atmaz insan tutamiyoda kendini yazmamak icin

Ailevi bir durum vardir belki. Gururunu kiracak bir sey olmustur yada size anlatmak istemiyordur. Bir suru sebep olabilir.
Birde istanbula gittiginde surekli fotograf geziyorum gibisinden onu bile bu gittiginde yapmadi tek birsey paylasmadi

Bence kendi haline bırak, üstüne düştükçe o nazlanacak sen sinir olacaksın.

Bir derdi varsa da elbet paylaşacak bir gün.

Annesi sizi taniyor mu? Sizinle bir sorunu yoksa ailenin annesiyle bir derdi vardir.
Annesi ile tanismadim askerden geldi anneside yurtdisindan geldi birkac hafta kaldı ozamanda annesiyle kavga ediyordu evi terkediyordu bunaldim gidesim var diyordu seninle suan tanismasin istemedim dedi bende tanismadim surekli bir problem vardi annesinin evliligi var yediremiyorum kendime diyordu bazen

Annesi ile tanismadim askerden geldi anneside yurtdisindan geldi birkac hafta kaldı ozamanda annesiyle kavga ediyordu evi terkediyordu bunaldim gidesim var diyordu seninle suan tanismasin istemedim dedi bende tanismadim surekli bir problem vardi annesinin evliligi var yediremiyorum kendime diyordu bazen
Her annesiyke gorusmeden sonra boyleyse gecici bir durumdur yine. Ama bu durum cok yorar sizi. Ozellikle insan sevgilisi mutlu degilken yaninda olamayacaksa ne zaman olacak? Guzelce butun hislerinizi anlatan bir mesaj atin, yaninda olmak istediginizi soyleyin bence. Yine ters tepki alirsaniz o yazana kadar yazmayin.

Her annesiyke gorusmeden sonra boyleyse gecici bir durumdur yine. Ama bu durum cok yorar sizi. Ozellikle insan sevgilisi mutlu degilken yaninda olamayacaksa ne zaman olacak? Guzelce butun hislerinizi anlatan bir mesaj atin, yaninda olmak istediginizi soyleyin bence. Yine ters tepki alirsaniz o yazana kadar yazmayin.
Birkac gun once yazdim ben sıkıntı ve stres dolu iliski yasamak istemiyorum birbirimizle iyi gecinelim yoruluyoruz dedim. Beni aglatiyosun uzuyosun dedim aglama uzulme seninle ilgili kotu birsey yok dedi peki neden bukadar soguksun dedim soguk degilim bunaltma beni dedi

Back
X