Ne bu teyzelerin derdi?

Bizde de var bunlardan. Apartmanın bahçesine kanepe koymuşlardı tam giriş kapısının yanı. Sonunda yöneticiye attirabildim onu ama yine sandalye bulup koymuşlar kapının önüne. Bide konuşmayınca kötü oluyorsun, konuşsan her giriş çıkışında ne konuşacaksın. Arkamizdanda dedikodu yapiyorlar. Sabahın 11inde iniyorlar aşağı, aksam 8 e kadar. Birde yan apartmandaki teyzeler geliyor bizim apartman önüne.

Geçen seneye kadar bizim de vardı koca sitenin ortasında bahçeye yerleşirlerdi benden fazla yüz bulamadıkları için konuşmazlardı benle ama orada yemeğini bile yapıyorlardı :KK70: :KK70:

Tatlı ol zaten konuşurken, suç değil ki yaptıkları,kapının önünde yaşıtlarıyla oturuyorlar kendilerince kimseye zararları yok, belli ki yalniz yaşlı kadınlar,özeline girmelerine izin vermeden 2 muhabbet et, espriyle karışık cevap ver, gül nolcak ki? aranızdaki buzlar kırılınca sen de rahatsızlık duymazsın, hem apartmanın önünde extra güvenlik var gibi düşün....hırsız sapık girebilir mi sizin binaya o teyzeler varken? mobese gibiler baksana :rolleyes:
Ahahaha Abla kendine yol mu yapıyorsun doğru söyle...
Potansiyel bir kapı önü timi üyesi havası sezdim şu Empatik tavırlarında 😂😂😂😂

Bence istenmeyen gelin olduğumu hatta kaçarak evlendiğimi ve kendimi eve kapatıp kanlılarımdan kaçtığımı düşünüyorlar. Geçenlerde eşime karını görsem yüz görümlüğü takocam demiş. Hahaha ben hiç evden çıkmıyormuşum.
Hahahah bizimkiler beni evden çıkarken göremedikleri icin hic evden çıkmıyorum sanıyorlarmış 😁 bi insanin evden aylarca çıkmadan yaşaması mümkün mü 🙄 onlara yakalanmamak icim garajdan çıkıyorum beni göremiyorlar 😂

Kız kardeşime nereye gidiyorsun diyorlardı buluşmaya diyordu kadınlar gülüyordu .

Söyledikleriyle alakasız bir şey söyleyip geçip giderdim ben olsam her seferinde.

-nerden geliyon böyle gııız?
+ay evet baya sıcak hava.
...
-dün evde yoktun herhal?
+evet yaa araba gürültüsü çok oluyor burada.
...
-kocanın kiymetini bil.
+çamaşır asmayin yağmur yağacak.
...
Eğlenirdim ben ya. :KK70:
Ahaha mükemmel bir fikir.

Ya demeyin öyle.
Kariyer planlarım arasında çekirdekçitleyenşıpıdıkterliklikapıönüteyzesi olmak var.
O gamsızlık, o özgüven, o küçük dağları ben yarattım büyüklerin tapusunu da üstüme yaptım bakışı...
Hele çevre tarafından deli göründüğün için hiçbir şeyden sorumlu tutulmamak...
Hareme sultan olsam bulamam şu huzuru yeminle.

Ahahaha Abla kendine yol mu yapıyorsun doğru söyle...
Potansiyel bir kapı önü timi üyesi havası sezdim şu Empatik tavırlarında 😂😂😂😂
ahahasfgdfhjvcf yakalandım :-)herhalde yani beybisi :KK69: üç beş senem kaldı şunun şurasında, sandalyem , çekirdeğim, orlon yeleğim hazır...dört gözle bekliyorum tribune geçeçeğim günleri:KK70:

Duymamazlıktan gelseniz olmaz mı?
Onlardan bizim binada da var. İşime gelene cevap veriyorum, gelmeyene cevap vermiyorum. Sizde aynı şekilde yapabilirsiniz.

ahahasfgdfhjvcf yakalandım :-)herhalde yani beybisi :KK69: üç beş senem kaldı şunun şurasında, sandalyem , çekirdeğim, orlon yeleğim hazır...dört gözle bekliyorum tribune geçeçeğim günleri:KK70:
Karşı saflarda savaşacağımız günlerde gelecekmiş desene hayat işte ne olacağı belli olmuyor. 😂

Bizim yan komşularla balkonumuz arasında iki metrelik mesafe var. Onlar da aynı. Balkonda otururum laf atarlar, elimizde kadeh görseler bakışlarıyla yerler. Balkona çıkmak istemiyorum sayelerinde. Napsam ben de balkonu mu kundaklasam acaba :KK53:

Benim ev mahallede ve bizde de var bu teyzeler. İstisnasız her gün disaridalar ve yaz aylarında gece de eve geçmiyorlar (kocaları da genelde kahvede zaten. Sosyallikten ölüyorlar)
Üstelik doğma büyüme aynı mahalleli olduğum için hepsi beni tanır ama uzun zamandır beni rahatsiz edemiyorlar.
Her geçişimde kafamla selam veririm ama sorularını duyduğum halde cevaplamam. Boooyle mal gibi kalır soruyu soran. Bazen tekrar eder duymadım sanıp. Ama genelde o sırada evime varmış olurum.
Böyle bir,böyle iki, böyle üç...artık kimse bana soru sormuyor:))
Hatta bir kere biriyle metrobuste karşılaşmıştık, işten döndüğümü görmüştü. Kisa bir süre sonra işten ayrıldım. Bir gündüz vakti evime girerken seslendi,başladı 'isten mi ayrıldın?','artik orada çalışmıyor musun?' , 'boşta misin?' dedi dedi durup ben de uyuz bir şekilde 'istersen sandalye çekeyim tüm şeceremi anlatayım xxy teyze' diyip göz devirmiştim. Arkamdan 'yok kızım,çok uzaktı. İyi olmuş ayrıldığın diyecektim' falan demişti mahcup olup.
Bence en iyi tepki hiç görmemek, hiç cevap vermemek. Bu senin için zorsa şimdilik kulaklık takip sesi birkaç tık daha yükselterek sağlayabilirsin.

Ben olsam çok beğendiysen boşayayım da sen al derim. Tövbe yarabbim niye haddini bilmiyor bu insanlar.
Bizim burası cadde üstü ama yan sokağımızda bu tipler bolca var allahtan benim kapı önümde değil maraza çıkar böyle deseler.

Camınızın altına denk geliyorsa üzerinlerine bişey silkeleyin cam siliyomuş gibi yapıp kovayı aşağıya postalayın :halay:

Bina önüne doluşup oturan teyzelerden var mı sizde de? Hani şu binanın gayri resmi güvenlik timleri... Başlarda çok takılmıyordum ama son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı. Binaya her giriş çıkışımda resmen sorguya çekiliyorum. Telefonla konuşarak çıksam bile konuştuğum konu ile alakalı bile yorumlarla yetişiyorlar. Telefondayım iyi günler diyerek geçiyorum. Terslemeyim kalp kırmayım diyorum ama sürekli aynı şey. Bugünde yine 7 kişi falan oturmuş kimi bankta kimi evinden getirdiği sandalyede aralarından biri kocanın kıymetini bil dedi pat diye. Anlamadım neden böyle birşey söylediğini biz ikimizde birbirimizin kıymetini biliriz dedim geçtim gittim. Tanımıyorum tek bildiğim bankın üstüne yapışan kadınlar bundan ötesi yok. Benimle nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.tam olarak derdi ne olabilir bunların? Site güvenliğine şikayet ettik benim gibi rahatsız olan başkalarıda varmış. Bankı kaldırsak sandalye çekiyorlar diyor güvenlik. Çardak var gidin orada oturun ne işiniz var bina önünde.Yönetimede şikayet edenler olmuş ama değişen birşey yok. Binaya her giriş çıkışta ben bunların anlamsız laflarını çekmek zorunda mıyım?
Akılları sıra nasihat öğüt veriyolar işte yaslılık boşverin takmayın bence

Annemlerin oturduğu sitede var böyle teyzeler.Gelene gidene bakıp, laf atmak, ne almış, ne satmış, nereden gelip, nereye gidiyor hepsini öğrenip, yorum yapmak. Bütün hayatları bunlardan ibaret gibi. Arada sırada çeneleri yüzünden birbirlerine girip, küsüyorlar bide.Allah işsize iş, dişize diş versin deyip gülüyorum ben. Zaman zaman sinir bozucu olsada, mahallenin nabzını tutan, dedikodu mafyası onlar.:süslü:

Yaşlı teyzelerin amcaların dedikodusu bitmiyor. Eski nesil çok bozuk bence 🙄

Bizim yan komşularla balkonumuz arasında iki metrelik mesafe var. Onlar da aynı. Balkonda otururum laf atarlar, elimizde kadeh görseler bakışlarıyla yerler. Balkona çıkmak istemiyorum sayelerinde. Napsam ben de balkonu mu kundaklasam acaba :KK53:
Balkon perdesi iş görür bence 😀 sesinizi duyup da sizi göremeyince çok zorlarına gider 😁

Bina önüne doluşup oturan teyzelerden var mı sizde de? Hani şu binanın gayri resmi güvenlik timleri... Başlarda çok takılmıyordum ama son zamanlarda rahatsız edici olmaya başladı. Binaya her giriş çıkışımda resmen sorguya çekiliyorum. Telefonla konuşarak çıksam bile konuştuğum konu ile alakalı bile yorumlarla yetişiyorlar. Telefondayım iyi günler diyerek geçiyorum. Terslemeyim kalp kırmayım diyorum ama sürekli aynı şey. Bugünde yine 7 kişi falan oturmuş kimi bankta kimi evinden getirdiği sandalyede aralarından biri kocanın kıymetini bil dedi pat diye. Anlamadım neden böyle birşey söylediğini biz ikimizde birbirimizin kıymetini biliriz dedim geçtim gittim. Tanımıyorum tek bildiğim bankın üstüne yapışan kadınlar bundan ötesi yok. Benimle nasıl böyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.tam olarak derdi ne olabilir bunların? Site güvenliğine şikayet ettik benim gibi rahatsız olan başkalarıda varmış. Bankı kaldırsak sandalye çekiyorlar diyor güvenlik. Çardak var gidin orada oturun ne işiniz var bina önünde.Yönetimede şikayet edenler olmuş ama değişen birşey yok. Binaya her giriş çıkışta ben bunların anlamsız laflarını çekmek zorunda mıyım?
Oyle bir mahallede dogdum buyudum iyi bilirim. Genelde varos semtlerde olurlar. Maalesef sosyoekonomik durumlardan kaynaklaniyor,luks semtlerde kapi onu teyzesi hic olmaz. Umarim tasinir kurtulursunuz

Back
X