ne bu ya çok anlamsız değil mi sizce de ?

Yaşadığınız yolculuk çok normal diyemem.Biraz samimi geçmiş :26: Sonrasında bunu konuşmaktan sürekli kaçınması da tuaf geldi.
Konuyu açmak istememiş belli ki ve sürekli ertelemiş.Seni kıskanıyor olabilir,bişeyler hissediyosa da bir adım atması gerekir.
Belki de duygularından emin olup öyle açılıcaktır sana.Benim düşndüklerim bunlar =)

Erkekleri anlamak kolay.. Onlar karşı tarafın ilgisini farkettiklerinde hemen bi tarafları kalkıyor ve geri çekiyorlar kendilerini. Bence pıtırcıklanma konusunda acele etme, sen kendini çekince bişeyler olmuş çünkü. Sinirlenmiş falan.. Erkek kısmı romantiklikten falan anlamaz canım, varsa yoksa köpek edeceksin, bir gösterip bir çekeceksin, aptal olsun.. Onlar bundan anlıyor. İnsan gibi romantizmle ilişki milişki başlamıyor. İlk başlarda oynaman gerek biraz. Beklenti içinde olduğunu belli etme ama ufak tefek ilgi göstermelerle aklını başından al. Sonra bak kapından ayrılıyor mu :))

yalnız sanki beni oyalıyormuş açık kapı bırakmaya çalışıyormuş gibi geldi.
diğer görüşme taleplerinde ben hiç bulunmadım.. gerçekleşmeyen 2 görüşmemizin sonunda yine o
.. kusura bakma çok yogunum biliyorsan seninle bir türlü görüşemedik sen beni anlarsın sınavlardan sonra mutlaka görüşelim.." şeklinde yine o yazmıştı..

yani acaba onun yerine bi başkası mı yazıyor bana diye düşünmeden kendimi alamıyorum.. çünkü yazarken çok istekli ama görüşme günü ayarlamak konusunda hep uzaklarda.
sürekli kaçışlarda olmasının sebebi ne olabilir çok anlamsız beni neden oyalamk amacında :/

canım bence abartmıyorsun böyle düşünmen gayet normal sana ilgi duyuyor belli ki yoksa bu kadar yakınlaşmazdı
onun karakterini bilmeden de yorum yapamam belki başka çeşit düşünerek de sana yaklaşmış olabilir
ama sonuçta aynı arkadaş gurubundasınız onun karakterini az çok biliyosundur bence bekle hemen acele etme dur bi yüz yüze görüşün o ne diyecek ona bakalım öyle yorum yapalım belki tam tanıdıktan sora açılacaktır sana belki de arkadaşça davranmıştır ama öyle kıskançlıklara girmesi bende senden hoşlandığı hissini uyandırdı

Bence tekrar böyle bir konuşma geçerse sen ona deki
-Ben artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum,zaten önemi bir konu olsaydı çoktan konusulurdu de.

Neden böyle yaptığını anlamadım açıkcası ://

güzel taktik sanırım ben ilgi konusunu göstermekte de biraz abartılı davrandım..
sevgi pıtırcıklarımı çok yormasa bari çünkü bu tür konularda mantıklı düşünmeye başladıktan sonra kesinlkle duygusal düşünemiyorum..
yeni eğitim ve ögretim yılına başlarken bana ilgisi olan kişiyi biraz kullanıp kıskanma durumuna bir göz atayım.. bir gözüküp bi yok olayım bakalım neler yapacak

canım benim böyle bi kankam var normalde çok konuşur ama sıra görüşmeye gelince heyecanlanır bir türlü gidemez neden diye soruyorum reddedilmekten mi korkuyosun...diyo ki,ben de reddedilme korkusundan ziyade kaybetme korkusu var onu sonsuza kadar kaybetmekten korkuyorum belki benden kaçar diyo
belki seninki de böyle bi durumdur o çocuk böyle hissediyordur

karakter konusunda çok ağır başlı birisi cevresi baya geniş sosyal birisi.. arkadaşlarımdan duyduklarıma göre de çekingenmiş güya.. ama bu olaylara ragmen çekingenlik yapması çok anlamsız geliyor banaa çekinen insan hiç elini atar mi omzuma :/

çok dengesiz davranıyor açıkcası.. son ankara yolculugunda dönüşümüzde ben resimlere bakarken gel yanıma birlkte bakalım diye yanına çağırmıştı ee sonra yine hiç bişey olmadı

çekinme konusunu bende çok düşündüm.. onun dışında normalde arayıp sormuyor mesela.. mesajlaşma durumumuz hiç yok öyle facebookta online denk gelince konuşursak konuşuyoruz. onun dışında pek irtibat halinde değiliz mesela bu da bi eksiklik birbirimizi tanımamız açısından

bence bu çocuk seni ufaktan hem sahiplenmiş hem de yeni bi ilişkiye kapalı biri yani baksana nerdeyse konunun bile geçmesini istemiyor yanaşmıyor sen hiç bir şey yapma bekle umursamaz davran aranızda bi şeyler olacaksa onun sayesinde olsun yoksa sen kötü duruma düşersin peşinden koşuyormuşsun gibi düşünür.

Kızım bu herif seni oyalıyor bundan birşey olmaz vaktini harcama yüz yüze konuşmayan adam tehlikelidir ,macera peşinde

bende tamamen bu şekilde düşünüyorum.. yani bi kaybetme korkusu olsa ne bileyim başka birisiyle aramda bişeyin olacağını düşünse falan bu kadar rahat olmazdı.
eğer tekrar görüşelm derse konuşmak için artık çok geç değil mi bu zamana kadar erteledin bu saatten sonra ne konuşacağz şekilnde bir tepki vermeyi düşünüyorm

En doğrusunu yaparsın ne düşündüğünü çok net öğrenirsin emin ol

sanki benim kankamı anlattın o da böyle ürkütmeyeyim diye önce yakın ilişki kurar sevdiğinin güvenini kazanır hatta kız ağzını arasa bile söyleyemez onunla her türlü sırrını paylaşır derdine ortak olur sarılır sonraaa zar zor niyetini belli eder o da karşısındaki kızın zoruyla hep kaybetmekten korktuğunu söylüyor temiz kalpli senin söylediğin geçte böyle olabilir bence sabret hemen fevri davranma yoksa onu sen korkutup kaybedebilirsin sabretmek en güzeli

bende tamamen bunun olmasından korkuyorum açıkcası.. ayrıca içimde ona beslediğim şey bir aşk değil.. bende hoşlandım ufaktan sahiplendim kendisini. ne yapıp ne ettiğini merak eder oldum tek korktuğum şey takıntım haline gelmesi yönünde..

bir başka ayrıntı aslında.. ben vakıf üniversitesinde burssuz okuyorum o tam burslu okuyor. arkadaş ortamında gerçekleşen bir konuşmasında söylediği şu sözler dikkatimi çekmişti "biz memur cocuguz" acaba böyle bi durumundan dolayı mı çekti kendisi
bir başka ayrıntı yanlış anlamayın lütfen arkadaşlarıma resmini gösterdiğimde "bu ne ya bununla ne işin var sen buna fazlasın" şeklinde tepkiler vermişlerdi. acaba kendisine güvensizlik söz konusu olabilir mi..

aslında bu şekilde düşündüğümde kendime çokca kızıyorum. böyle polyannna gibi hissediyorum kendimi belki de tamamen bi anlık bişeydi onun için diye düşünmekten kendimi alamıyorum

Yaklasik 15dk once sevgilisi oldugunu ogrendim.kizla birlikteligi bayA eskiye dayaniyor sanirim 2 Yil ayri durmuslar ve bu sure icinde ikiside farkli kisilerle cikip tekrR barismislar. Kizla barismDan once bnmle olan durum olmus kizla olan konusmalRini okudum.ikhsinde de nasil mide var hic aklim almadi

Son düzenleme:

Merhaba jellybonbon yaşımız yakın olsa gerek, seni çok iyi anlıyorum, konunu baştan aşağı okudum. Bu son yazdığın zaten sende belirli hisler uyandırmıştır. Ne yazıkki herkes birbirine dürüst davranmıyor her konuda, kendi adıma konuşacak olursam birisiyle ilişkiye başladıysam, benim için karşımdaki insanın geçmişi önemli değildir, ben hayatına girdikten sonra tavrı tutumu nasıl, karşılıklı beklentiler uyuşuyor mu ona bakarım, ama benim sana tavsiyem bu çocukla olur da hala görüşürsen aklına takılan herşeyi tek tek sorman, takıntı haline getirip intikam duygularını karıştırmadan olmuyorsa olmuyordu demen, ama kalan birşeyler de varsa elinden geleni sonuna kadar yaptığını düşünmek ilerisi için vicdanını rahatlatacaktır. Bol şans.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…