ne bu yaa :((

damla_38

İçim acıyor :(
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
280
3
46
Ankara
konulara bakıyorum bütün kızlar eşlerini sewiyor ama eşlerinden hepside zora düsmüş..aldatılmış, haksızlıga ugramıs,dayak yemiş...vs okudukca içim parcalandı her birine,bogazım dügümleniyor,kimseyi tanımıyorum ama içim cok acıdı her biri için..nedir bu hödüklerden cektikleri ya,yazık degilmi bu kızlara,sewgilerine,emeklerine,umutlarına... hersey bu kadar basit olmamalı..erkekler bu kızları haketmiyor:50::50::50: bu koca olacakları Allaha havale ediyorum

erkeklere iyilik yaramıyor kızlar ben eşime hafif sert davranınca kedi gibi oluyor:)kadınlar alttan alınca sevgilerini belli edince onlarda tam gaz hödüklük yapıyorlar

Veee bu kızlar kocalarından daha erkek :ssz:

haklısın tatlım ya merak etme bende ceza verenlerdenim. konularım var belki okumuşsundur affetmedim 4 ay önce davamı açtım sürünüyo pislik evimide tuttum çokta mutluyum onsuz. eridi, bitti, tükendi ayrılmak istemiyo ama ben yolumdan asla dönmem. çünkü bu erkekler affedilmeyi haketmiyo.

dusuncesiz varliklar ! sahiplendikten sonra nasilsa evlendik deyip 360 derece donuyolar taninmaz hale dönüsüyolar, dedigin gibi ne umutla evleniliyo ama bide bakiosunki hicbirsey gorundugu gibi deilmis ne yazikki yazik ya Allah zorda olanlara, umudunu yitirmis herkesin yardimcisi olsun ...

Biz kadnlarda da hata yok değil :ssz:

Adam dövüyor küfrediyor aldatıyor bi öldürmediği kalıyor kadın boşanmıyor evliliğini sürdürüyor.

Şikayetçiysen buraya gelipte.kocanı karalıyorsan o vakit boşanacaksın kardeşim tutup ta iki tane üç
tane çocuk doğurmayacaksın böyle bi adama.

Hem kocandan dert yan gel buraya konu aç yardım bekle sonrada boşanamam de yok ya.Madem
boşanmayacak katlacaksın o zaman ne vaktimizi çalıyorsun bizim.

Dersin ki ben bunları yaşıyorum sadece dertleşmek istiyorum boşanmak istemiyorum .Bizde derizki.o zaman
kır dizini otur boyun ey başka napacaksınki...

O yüzden biz kadınlarda da var hata yok değil.

kadınlar cok idareci bu sebepten alttan alarak yürütmeye calısıyorlar,eziliyorlar,erkelerde fırsatcı bin tepesine durumları, hiççç hak etmiyorlar kadınları,kadınlar cok duygusal oldukları için ewlilik gidiyor yoksa erkeklere baksan biter hemen:50::50::50: erkekleri dövmek istiyorum :27:

vee bu erkek milleti bu kızların vebalini nasıl ödeyecek cokk merak ediyorum,hayatlarıyla oynuyorlar :43:

konuyu açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. ben de uzun zamandır konu açmıyorum eşimle alakalı. nedeni ise psikiyatriste gidip ilaça başladım ve herşey dümdüz... iyi mi yaptım kötü mü bilmem ama ilacı kendi kafama göre bıraktım bu hafta sonu ve yeniden eşime sinir olmaya başladım. yarın iş yerinde arkadaşlarıyla kahvaltı yapacaklarmış, 8 tane yumurta haşlaması gerekmiş, bi de bana afra tafra sabah nasıl erken kalkcam ben diye...ben hazırlarım dedim, yine apır sapır tavırlar... oooof oddd o 8 yumurtanın 3ünü de sanırım genç bayanlar yiyecek. hayır o değil de, kafamı bozan şey çifte standart yapması. ben işyerimde erkeklerla yapsam böyle kahvaltı keyfi ki yaşları ortalama 55 olan erkeklerle evde kıyamet kopar. bense ona sadece"bakıyorum bu aralar yine kaynaşıyosunuz arkadaşlarla kavaltılar yemekler..." dedim diye bana trip atıyo g.zekalı s..lak şey

zaten bu dünyaya yeniden gelmek olsaydı ve tercih şansım da olsaydı:
ya erkek olurdum,
ya koyu bir feminist
ya da hak eden erkekleri öldüren profesyonel seri katil bir kadın...

Back
X