ne bu?

ben yapmadım ama suni sancıyla doğuran arkadaşlarım fena birşey olduğunu söylüyorlar.
zaten doğum başladıysa neden suni sancı seçeneği sundu o kısmı anlamadım??
cumaya kadar doğurursun zaten değil mi?
türkiyede değildin hatıraldığım kadarıyla,oralarda hastane odaları falan güzeldir,ilgi alaka da öyle sanırım,o yüzden ev yerine hastanede kalaıp normal doğrursun bence.
1.5 sene önce döndük danimarkadan turkiyedeyim yani doktor dediki ister bugün yat suni verelim ister cumaya kadar kendi sancini bekle

ilk doğum sanıyorum. bana doktorum ilk doğumlar hemen olmaz. evde bekle sen sancılar 5 dakika da bire düşünce gel demişti. üstelik o doğumhane de bağıranları gördükçe doğumun seyri değişiyor. bilmeyen insan korkmaya başlıyor. evinde duşunu al, hurmanı ye, ahududu yaprağı çayını iç. son işlerini hallet. ondan sonra geç hastaneye. kendini kasma. ayrıca maşallah sancısız 3 cm harika yani. ben 14 saat acı sancıyla 3 cm i bulmuştum.
son olarak suni sancı bebği strese sokuyor . genelde de sonu sezaryen oluyor. strese giren bebğin kalp ritmi bozuluyor. o yüzden doktor madem zaman tanımış bekle bari. ama bebişin hareketlerini say. günde 10 tane olmalı

ilk doğum sanıyorum. bana doktorum ilk doğumlar hemen olmaz. evde bekle sen sancılar 5 dakika da bire düşünce gel demişti. üstelik o doğumhane de bağıranları gördükçe doğumun seyri değişiyor. bilmeyen insan korkmaya başlıyor. evinde duşunu al, hurmanı ye, ahududu yaprağı çayını iç. son işlerini hallet. ondan sonra geç hastaneye. kendini kasma. ayrıca maşallah sancısız 3 cm harika yani. ben 14 saat acı sancıyla 3 cm i bulmuştum.
son olarak suni sancı bebği strese sokuyor . genelde de sonu sezaryen oluyor. strese giren bebğin kalp ritmi bozuluyor. o yüzden doktor madem zaman tanımış bekle bari. ama bebişin hareketlerini say. günde 10 tane olmalı
Ay çok teşekkür ederiimmm inşAllah yaa sancim yok kendi kendine ikinmalarim var

Ay çok teşekkür ederiimmm inşAllah yaa sancim yok kendi kendine ikinmalarim var

ıkınma sakın. çünkü yanlış ıkınma bebeğe zarar veriyor. ben bilinçsizce ıkındım yani doktor ıkın demeden bebeğin kafası şişti. eğer bu süreci evde yürütemeyeceksen git hastaneye. hatta git bence sen. belki açıklık ilerlemiş bebiş geliyordur.

ıkınma sakın. çünkü yanlış ıkınma bebeğe zarar veriyor. ben bilinçsizce ıkındım yani doktor ıkın demeden bebeğin kafası şişti. eğer bu süreci evde yürütemeyeceksen git hastaneye. hatta git bence sen. belki açıklık ilerlemiş bebiş geliyordur.
simdilik evdeyim sancim yok nisanim geldi 3 cm di suyumu veya sancilari bekliyorum:))

1.5 sene önce döndük danimarkadan turkiyedeyim yani doktor dediki ister bugün yat suni verelim ister cumaya kadar kendi sancini bekle
o zaman eğer tıbbi olarak sakıncası yoksa bekle derim ben.
bir de o sancı çekme kısmını evde yaşamak daha mantıklı,ablam öyle tercih etti,hastane psikolojisini bozuyor insanın..
Allah bir avazda kurtarsın inşallah..

o zaman eğer tıbbi olarak sakıncası yoksa bekle derim ben.
bir de o sancı çekme kısmını evde yaşamak daha mantıklı,ablam öyle tercih etti,hastane psikolojisini bozuyor insanın..
Allah bir avazda kurtarsın inşallah..
Amiin:) aynen öyle bende evde bekliyorum hafif belimden karnima bacaklarima vuruyor bakalım insAllah

Amiin:) aynen öyle bende evde bekliyorum hafif belimden karnima bacaklarima vuruyor bakalım insAllah
kendin küçücüksün daha ,doğum sancısı bekliyorsun:dondurma::dondurma:
minicik anne sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini.beraber büyür gidersiniz işte :KK49::KK49:
cinsiyeti belli mi ,evde yalnız mısın bu arada?

benim de oğlum var 6 yaşında.hadi hayırlısı bakalım..
iyi bari eşin az biraz oduncuk gibiydi,düşünmüşü bari izni :KK66:
doğurunca haber et bize de ,adı ne olacak bebişin?
Haha kaldı sağolsun Samet olacak ins. Muayneden sonra bidaha gitmedin 3 cm aciklik vardı sancim hala yok bel ağrım var hafif ve kanamam var sumugumsu oda kağıda sildigimde geliyor arada asaga fenaa baski hissediyorum böyle bacaklarimi birleştirecek kadar ne zaman olur sence ? Sizce?

Akşamdan beridir konunu takip ediyorum heyecanla.sizi görmedim ama çok sıcak geldiniz bana.inşallah hayırlısıyla gerçekleşir doğumun da evladını kucağına sağlıkla alırsın.

Back
X