• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Büyük Bir Gün 12.Gün Meraklı Bekleyiş

ben 7 yıllık evliyim evliliğimin 3. yılında çocuk yapmaya karar verdik ama bende iltihaplı romatizma çıktı ve mecburen korunmaya devam ettik çünkü benim vücudum çocuk taşıyamaycak durumdaydı ilaçlara başladık yine 3,5 yıl hep ilaç kullandım ve doktor ilaçlara fazla ara veremeyeceğimi hemen tüp bebek yaptırmamız gerektiğini söyledi ve öle oldu ama sonuç kötü malesef ilaçlarıma başlamam lazım bebek istiyoruz çok ne olacak bilmiyorum

canım artrit yazmandan anlamıştım zaten bende ankilozan spondılıt var ilaçlarımı bırakmam gerektiğini söylemişti marmarada ki dr larım ilaçları bırakalı nerdeyse 2 sene olucak ve ben ağrı kesicilerle idare ediyorum hayatımı.ne yapsam şimdi ilaçlarıma devam etmelimiyim edersem bebek işini unutmam gerek onları alırken hamile kalamam hoş zaten kalamıyorum ya Allah Büyük ne edelim!!üzgünüm şu an çok üzgün

birbirimizi daha iyi anlarız o zaman bende ilaçlarımı bırakalı baya oldu ağrı kesicilerle idare ediyorum bende ve eski kötü günlerime tekrar dönmekten çok korkuyorum çünkü ben iki ay saçımı bile toplayamadım ağrılar yüzünden ama çocuğum olsun diyede çok istiyorum bende ilaçlara dönüp dönmemek konusunda çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum allah yardımcımız olsun artık inşallah bizde bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz

TLYERC,canım üzülme desemde boş biliyorum.seni çok iyi anlayamam çünkü bu durumu hiç yaşamadım.ama emin ol önce sahip olup sonra kaybetmek daha zor.ilk hamileliğimde 5 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi.çok acı veren bir durumdu.ultrasona büyük bir umutla girmiştim,onu görmek için ama doktor gelişmemiş deyince yıkılmıştım.şimdiki hamileliğimde her ultrasona girişimde ekrana bakamıyorum taki doktor ,annesi bak bebeklerin sağlılklı,diyene kadar..diyeceğim şu,hepimiz bazı acılar yaşayıp sınavlardan geçiyoruz ve hayatın bizlere ne sürprizler hazırladığını bilmiyoruz.bence üzüntünü yaşa ama çok sürmeden kendini topla ve yeniden dene.herkes bir şansı daha hak eder değil mi?Allah bizlere taşıyamayacağımızdan fazla yük vermezmiş.

arkadaşım allah sabır versin canım firdoş arkadaşım söylediklerin katılıyorum rabbim bize taşıyamıyacagımız yük vermez bu da bir sinam inşallah rabbim seni yavruna kavuşturur canım üzülme desemde birşey ifade etmayecek biliyorum rabbim sabır versin ve kavuşmayı nasip etsin arkadaşım

manevi boyutunun bu kadar ağır olacağını hiç tahmin etmezdim...cok zor bu işler.benim de 2. denemem. eğer bu da tutmazsa ( ki öyle hissediyorum ) yaza kadar artık ne buralara uğrayacağım ne bu konuyu gündeme getireceğim.... yaza da Allah kerim.....

Back
X