ne çektim bu saçlarımdan be :(((

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
ya kızlar benim saçlarım öyle ince telli ki ne yaparsam yapayım saçım o kadar çabuk yıpranıyo ki bunu engelleyemiyorum.haftada 2 kez saçımı düzleştirmek zorundayım yoksa kezban gibi geziyorum ortadane idügü belirsiz bi saçım var mecburum yani..
ama zarar vermemek için yaglar maskeler serumlar kullanıyorum(john frieda,bakım yagları vs ) ama yıpranmanın önüne geçemiyorum. saçımı kestirdikten en fazla 3 ay sonra tekrar kırık doluyo saçım. sadece kırık olsa iyi ..yanıyo tüleriyo formu bozuluyo vs. saçımın cinsi gerçekten çok kötü

bana yardım edin kızlar ya ben nasıl baş edicem bu saçlarla ne yapılır da adam edilir bu saçlar?

seni çoook iyi anlıyorum çünkü saçlarım aynı. benim üstüne bir de hergün yıkamam gerekiyor yağlı çünkü. ben de dün loreal arginine şampuan aldım biraz güçlensin die bakalım umarım faydasını görürüm.

benim saçlarım en azından yaglı degil canım ya saçımın tek iyi yönü bu galiba ( ne işe yarıyomuş bu arginine ?

benim saçlarım en azından yaglı degil canım ya saçımın tek iyi yönü bu galiba ( ne işe yarıyomuş bu arginine ?

iyiki de değil çok berbat bir durum. arginine dökülmeler ve yıpranmalar için güçlendirici şampuanmış deniyorum bakalım işe yararsa yazarım :) ama bu saçlara bir çare bulmak lazım. ben bir de hep kahkül kullanırdım bu sene uzatayım dedim şimdi önlerimin nereye ayrıldığı belli değil. düzleştirmesem çok bakımsız duruyor zor işimiz ya

bende geçenlerde öğrendim. saç kestirirken ara makas atılınca daha çabuk kırılıyormuş.

saçlarım ince telli, seyrek ve çabuk kırılıyor. yeni kesim yaptırdıktan sonra argan yağına başlayacağım. birde aktarın söylediğine göre kullandığımız şampuanlar bakım için kullandığımız yağların etkisini azaltıyormuş.

Ben loreal arginin hem şampuanını hem de sprey şeklinde saç diplerine sıkılan bakım serumundan kullanıyorum saçı güçlendiriyor dökülmesiin azaltıyor, sana tavsiyem duştan sonra saçın nemliyken elidorun durulanmayan saç kremleri var turuncu mor kutuda onlardan sür saçların bakımlı görünüyor

aynı dert tamamen, vücudumda en sevmediğim yer saçlarım sanırım. Büyüdükçe saçlarım inceldi, saç değil tüy , ama belimden daha aşağıya kadar uzadı. Bunu da durulanmayan püskürtülen saç kremleri var ya onlara borçluyum, kırılmayı cidden engelliyorlar. Normal kremler pek işe yaramıyor. Ama o tiftik görüntüyü engelleyemiyor ne olsa. Ön taraflarım iyice açıldı, gıcık oluyorum.. Sürekli yağlanıyor, ve çok yıkamak iyi değil denirdi eskiden, şimdi de yıkamanız hiç sorun değil deniyor. Bu arada argan yağı tiftik saç için iyi geliyor arkadaşlar.
Kendinizi yalnız hissetmeyin diye yazdım bütün bunları :):)

benim saçlarımda bakımsızdı ben saçlarıma uzun süredir yıkama sonrası bi tasın içine yarım fincan sirke dökerek ve saçımı en son bu suyla durulayarak çözüm buldum, haftada 2 kere yapıyorum bunu ve saçlarım daha parlak ve bakımlı

hatta geçen saçlarımı açtırdım rengini siyahtan döndüm ve saçım hiç yıpranmadı kuaförüm bile naptın saçına diye sordu

hatta saçlarım azdı saç diplerimden yeni saçlar geliyor gürleşti resmen saçlarım

tavsiye ederim kızlar en doğal ve faydalı yöntem bana göre , kokar diye korkmayın hiç , ıslakken biraz kokuyor ama kuruyunca hiç koku kalmıyor

sirke fikri güzel,bende deneyecğim..bir tavsiyede benden şampuan yerine anam babamusulü yeşil sabunlardan kullanın...ilk iki yıkamada yağlı,yapış yapışmış gibi oluyor(ilk iki yıkamada evde olursunuz) ama sonraki yıkamalarda kreme bile gerek kalmıyor. hem gürleşiyor hemde parlak ve güzel görünüp,çabuk uzuyor..yıpranmışlığıda gidiyor.. (şampuan ve krem kullanmayın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…