ne cileli basim var.. bu adamdan nefret ediyorum..

pur_melal

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
185
1
16
İstanbul
Arkadaslar bi ay oncesinde konu acmistim bilenler bilir. Nisan atmiSTİK hemde cok tuhaf bir bicimde, adam annesinin lafiyla ayrildi hemde haber bile vermeden. İstanbul a gelmis haberim yok tesadufem goruorum ve eryesi gun aradigimda konusacak bisey yok demisti ayrildik cok sacma ve olmamasi gereken bir bicimde..
İkimizde ayni okulda ogretmeniz gorunce sinirim bozuluyor.. ilk gun toplantiya gayet bakimli gittim ve adam koca salonda yer yokmus gibi geldi arkama oturdu.. sozde yuzume bakmio ama yer mi yok kardesim beni goruosun dimi gelme git baska yere.. cikista tuhaf tuhaf bakiyor birde.. yukseltme sinavlari sirasinda bi iki kere daha karsilastik hic birinde bakmadim yuzune goz goze gelince cevirdim yuzumu.. okul acilmadan bi toplanti daha oldu yine yer yok gibi yan tarafima ge ti bu seferde telin sesini acmis dit dit mesajlasiyor.. tam ergen kafasi.. ayy bi de ogretmensin utan ya ogrenciler bile bu kadar degil.. neyse asil yere geliorum ister istemez moralim bozuldu.. bende ara verilince gittim dsarda arkadasimla konustum kapi onunde sigara iciodu o ve tayfasi.. tam iceri gecerken cok kisik bi sesle bi saniye ....... dedim eski erkek arkadasimin ismiyle neden yaptim bilmiorum. Onun gazina geldim galiba daha sonra yerime gectim o da yine ayni yere iki saniye gecmedi mesaj atti.. kosa kosa eskiye donmussun karamandan esyalarin geldi bi ara gonderirim (bu arada hala esyalarimi ne yuzugumu vermedi kendisi) bende icimde ne varsa doktum.. eski yada yeni dondum yada donmedim seni zerre kadar ilgilendirmio falan falan bi kac mesaj tartstik sonunda cvp yazmadim.. yok ayrilmakla dogru yapmisim gibi seyler yazdi.. sonra hic umrunda degilmis gib davranmaya devam etti.. okulun ilk gunu ne oldu begenirsiniz.. okulun rehber hocasyla geldiler kendini bauan ve ben ona derdimi anlatiodum.. ayrildigimzda ilk ona soyledim goya beni teselli etmisti.. ve benim en yakin arkadasima gitmis kimse kalamamis gibi eski nisanlim en yakinima sule beni onceden beri seviomus ilerisi zaten olmaz ama ciksak okulda bize ne derler bla bla konusmus.. ayyyy bi moralim bozuldu o gerizekaliya degil ne yaparsa yapsin ama ya o kiz bizim nisanimizda gelin odasindan cikmadi yaa.. kendimi o kadar salak hissettim ki ama hic belli etmedim bu karkatersizle nasil nisanlandim ben yaa..

aynı okulda olunması gerçekten can sıkıcı.bence canını yakmak için öyle davranmış.

bosver bence canım ya kendını bos yere sıkmaya değmez o hala çocuk kalmış dua etkı bırde evlenmemıssın onunla kımbılır daha neler olurdu sen artık o hayatında hıc olmamış gıbı davran kendı yoluna bak ama arkadaşında ayıp etmıs doğrusu bu kadın mılletınden korkulur vallahı

Okulda ki herkes ayrildigimizi ogrenince iyi olmus dedi herkes gormus ben gormemisim bercek yuzunu allahom bi de yaksikli olsa icim gam yemicek yaa 37 yaaindasin neyin kafasindasin sen yaa o kizin arkasindan neler diodu bana afedersiniz k..s..r bile diodu yaa.. bi de arkadsima İLESRİ OLMAZ AMA CİKSAK NE OLR demis aptal.. butun ogremciler gormus herks gormis yaa onlari.. bu gunu bekliomus kis resmen.. allahim inanmiorum coksinirliyimm.. bu gun bi de ne duyudum kantinciye gitmis biz anlasioduk ama ailesi bozdu yarim kilo altin istediler demis.. allahin daglisiiii lan ben kendi kredi kartimdam bilezik aldim sana verdim tal diye neyin kafasinda hala bu aadam.. beno takip edio bi de ne isitosun ya en yakin arkadsimla gormus bizi ona mesaj atio ona eve gectiniz mi purmelalin yaninda ki sen miydin yanlis mi gordum.. sanane yaa sana ne.. gittin bitti neyin derdisindesin bak yoluna.. ayiii... arkadsim evet ne oldu ko yazdi hic oylesine yazio bi de...

İnsanlar hata yapa bilirler. Önemli olan hatasını fark edip geri döne bilmesidir. Şanslıymışsın seni o uyandırmış
Bu olanlar Senin için iyi olmuş. En azından İçinde Soru işaretleri olmaz.
Yada Üzüntü kalmaz. Ben senin yerinde olsaydım. Teşekkür ederim Kendinn gibi bi pisliği benden uzaklaştırdın diye :) derdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…