Doğuma Hazırlık ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşım ne oldu bakabildinmi eşimle sabırsızlıkla bekliyorz cvp yazıcanmı

eşimin 24.11.1981
benim 23.01.1985
ilişki günü 27.11.2011
bakarmısınızzz

sen erkege yatkinken
esinde kiz gununde bu durumdada kiz oluyor
ama soyle bisey var sende bicok iliski var 27 de olmadiysa ikinizinde erkek gunuyken oluyor o zaman erkek

sen erkege yatkinken
esinde kiz gununde bu durumdada kiz oluyor
ama soyle bisey var sende bicok iliski var 27 de olmadiysa ikinizinde erkek gunuyken oluyor o zaman erkek

sağol cnm hayırlısıyla öğrenirim bu kezde şu testlerden kurtulurum kafayı yedim yaa o test bu test bi öğrensem Allahın izniyle sağlıklı bişekilde
yordum seni sağol cnm

sağol cnm hayırlısıyla öğrenirim bu kezde şu testlerden kurtulurum kafayı yedim yaa o test bu test bi öğrensem Allahın izniyle sağlıklı bişekilde
yordum seni sağol cnm

yok canim ne yorulmasi

ALLAH gonlunuze gore versin canim bide oglunuz olur insallahh

kız mış benimki bakalım ne çıkacak hayırlısı sağlıklı olsunda

Benimde erkek cikti.hamile kaldigim gunu biliyorum:)bakaklim tutcakmi ay sonu ogrencez cinsiyetini gosterirse.

Ya ben tam anlayamadım da birisi banada bakabilir mı dogum tarihi 23.01.1989 gebe kaldığım gün 12.01.2012

canim senin ay takvimine gore erkek

biona gore kiza yatkin

slm banada bakabilir misiniz..çok merak ettim.doğum tarihim 03.08.1984...son adet tarihim : aralık 16

Esimin dogum tarihine göred baksak daha belli olur mü acaba çok meşgul ettim senide canım ama hakkını helal et esimin dogum tarihi 25.12.1985

canim ne demek bi dua et yeter

esininde seninde bioritminiz kiza yatkin bu durumda notr gibi bisey oluyor
ama ay takvimi erkek diyor hadi hayirlisi
allah gonlunuze gore versin

canim ne demek bi dua et yeter

esininde seninde bioritminiz kiza yatkin bu durumda notr gibi bisey oluyor
ama ay takvimi erkek diyor hadi hayirlisi
allah gonlunuze gore versin

Alllah razı olsun canım ya bizim ilk bebeğimiz olacak Rabbim kucağımıza almayı nasip ederse inşallah o yuzden cinsiyet pek önemli degilde iste merak oluyor o yuzden tekrar çok sagol canım Rabbim herkesin gönlüne göre saglikla sihhatle versin insallah

Slm kizlar ben daha yeni uye oldum ve konu dikkatimi cekti nasil belli oluyo cinsiyet yazarmisiniz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…