Doğuma Hazırlık ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Slm kizlar ben daha yeni uye oldum ve konu dikkatimi cekti nasil belli oluyo cinsiyet yazarmisiniz lutfen

ogrenmek derken
canim kesinlesmesi anca dr kontrolunde
bunlar ayin cekm gucune gore ilk sayfadda acikladimm
kadinin yumurtasina etki ediyormus ayin halleri oda sececegi spermi ona gore belirliyormus guuyaa rabbim bilir tabiikii

canım beklenen adet gününden 14 gün geri say o gün yumurtlama günün olur.tabi adetlerinin de düzenli olması lazım.

kızlar benim erkek çıkıyor ama dr kız dedi hayırlısı yanlışmı baktım acaba bide siz bakarsanız 14,09,1984 doğum tarihim son adet tarihi 11,10,2011 ilişki 21,10,2011

Son düzenleme:
merhaba bayanlar ben bu ay döngüsüne baktım geçmişe dönük oğlumda doğru sonuç verdi.şimdi tekrar hamileyim ve kız çıktı bakalım inş.buda çıkar ve bildiririm size.

merhaba canım benim doğum tarihim 22.11.1977 eşimin 17.01.1973 kaldığım gün 14 şubat olması lazım banada bakabilirmisin canım rica etsem şimdiden teşekkürler

ama kızlar orda bulundugun yere gore saat secıosun tr yı goremedım ben yafs

BEN 18/12/81 EŞİM 03/03/79 DOGUMLU..
mayıs gibi planlıoruz aslında gonlumuzden kız gecıor...tarıh kesın olmadan cınsıyete gore nezaman ilişki olmalı bakabılırmısın rıca etsem oluomukı...:26:

canim banada bakarmisin dogum tarihim 15.10.1978 esimin 17.12.1978 iliski günleri 19,20 ve 21 ocak 2012 simdiden tesekkür ederim....

canim banada bakarmisin dogum tarihim 15.10.1978 esimin 17.12.1978 iliski günleri 19,20 ve 21 ocak 2012 simdiden tesekkür ederim....

canim buyuk bi olasilikla rabbimin izniyle kiz diyor ikinizinde kiz gunlerinde kalmissiniz belli olunca yazarsan sevinirimm

BEN 18/12/81 EŞİM 03/03/79 DOGUMLU..
mayıs gibi planlıoruz aslında gonlumuzden kız gecıor...tarıh kesın olmadan cınsıyete gore nezaman ilişki olmalı bakabılırmısın rıca etsem oluomukı...:26:

valla canim garfiginiz cok celimli
mayis ayinin ilk 15 ine kadar biriniz kiza digeriniz erkege yatkin budurumda notr oluyor

ondan sonraki haftalar birinizin tam erkek gunu digerinizin tam kiz gunu bu durumdada aynisi oluyor
yani boyle devam ediyor mayis hazirann insallah gonlunuze gore olur

benimde 12 mart 2012 (bugün yani) ilişki günü hemde yumurtlama günüm ne çıkıyor ben yapamadım da ...zahmet olmazsa bana da bakarmısınız?

................... bana cevap yok mu? bilgiler mi eksik yoksa

Son düzenleme:
canim buyuk bi olasilikla rabbimin izniyle kiz diyor ikinizinde kiz gunlerinde kalmissiniz belli olunca yazarsan sevinirimm

insallah canim, gecen yil 38 haftalik kizimi kaybettim. rabbim insallah yine kiz nasip eder.... ögrenince yazarim sana.....

canım yaa benimkine de bakarmısın ben beceremedim. doğum tarihim 27.11.1983 hamile kaldığım gün ise 21 şubat :) (20 ya da 22 de olabilir :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…