ayyy cok sevindimmm canim yaaa
dr a mi gittinn
banada dua et ne olur bende hamileyimm insallah bir oglum olur
sen tam notr gunundesinn esinde kiza meyilli
ama erken yumurtladiysan o zaman erkekk
7+4 SAT a göre, ultrasona göre de 7+4 galiba tam yumurtlama günü oluyor, ilişki de o gündü bakalım, inşallah kızdır çok istiyoruz minik bir kız :)
insallahh gonlune gore verirr rabbim bende erkek bebek cokk istiyorumm oglusun varmi benim bir kizim var
insallahh gonlune gore verirr rabbim bende erkek bebek cokk istiyorumm oglusun varmi benim bir kizim var
valla sizinki cok zitt
esin tam erkek gununde sense tam kiz gunundesinn
bu durumda kadinin yumurtasinin spermi cektigi kanisina varirsakk kiz
ama bellide olmazz notrr diyelim bizzz
Aktımama çözemedim anlayan biri liütfen lütfen bana bi baksın aydır meraktayım çok harekteli biizmki yaramaz yakalıyamıyor doktor.
tatlım anlasam yorum yaparım ama anlamıyorum malesef
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar
evet arkadaslar ayin cekim kuvvetine goree hamile kaldiginiz tam gunu gireceksiniz
kiz ve erkek sembolleri cikacak
♀ bu kiz demek
♂ buda erkek
arkadaslar birde bioritm var egerki bakmak istiyorsaniz link burada bunun yuzdeligi daha yuksek
Biorhythm Chart Form
Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.
En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.
sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:
*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)
*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek
* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal
*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.
* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....
*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.
Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.
yapamzsaniz esinizinn kendiniziinn taaaam ama nett dogum tarihleriniziii birde tekk bir gun net iliski gunu yazin
sewdammm______bio_______karikoca kiz gununde _____tahmin kiz....sonuc?????
sseycan _______bio_______karikoca erkek gunude_____tahmin erkek......sonuc???
aysem___________bio_______karikoca kiz gununde_______tahmin kiz.......sonuc????
dhns____________bio_______esi erkek kendisi kiz _______tahmin kiz .......sonuc??
almina goksu _____bio_______karikoca kiz _____________tahmin kiz______ sonuc......??????
ya kızlar son adet tarihime göre baktım erkek çıkıyor,zaten bi çok takvimde erkek çıktı ama sat'a göre öyle yani...
Hamile kaldığım günü nerden bilebilirim ki!?
Sat'ım 28 ocak..
yeni buldım ben burayı 22 haftalık hamileyim bizimki göstermedi
17/01/1985 benimki
eşim 24/03/1978
23 ekim 2011 sat.ilk başlama tarihi
31 ekim ilişki günü 1 kasımda yumurtalamam başlıyordu int.baktığıma göre benimki surpriz bi gebelik oldu planlı değildi
canim sen erkege yatkinsin esinse kiz oluyorr buyuk ihtimalle kiz gibi
ogrenince yazarsan sevinirim
canim sen erkege yatkinsin esinse kiz oluyorr buyuk ihtimalle kiz gibi
ogrenince yazarsan sevinirim
banada baksana bi nerden anlıyosun ki
ayyy hadi insallahh mimoss bu meret bana kiz diyooo
hadi hayırlısı erkek çıktı allahım sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?