Doğuma Hazırlık ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayyy cok sevindimmm canim yaaa
dr a mi gittinn
banada dua et ne olur bende hamileyimm insallah bir oglum olur

evet cnm geçen hafta büyük bi ihtimal erkek dedi ama yarın kesinleşicek yazarım yine
Rabbim gönlündekini en güzeliyle versin inşaallah cnm

7+4 SAT a göre, ultrasona göre de 7+4 galiba tam yumurtlama günü oluyor, ilişki de o gündü bakalım, inşallah kızdır çok istiyoruz minik bir kız :)

insallahh gonlune gore verirr rabbim bende erkek bebek cokk istiyorumm oglusun varmi benim bir kizim var

insallahh gonlune gore verirr rabbim bende erkek bebek cokk istiyorumm oglusun varmi benim bir kizim var

yok tatlım ya ilk bebeğim daha sadece eşim de ben de kız çocuklarını seviyoruz ondan bu kadar hevesliyim, nasip sağlıklı olsun da :)

valla sizinki cok zitt
esin tam erkek gununde sense tam kiz gunundesinn
bu durumda kadinin yumurtasinin spermi cektigi kanisina varirsakk kiz
ama bellide olmazz notrr diyelim bizzz

yeni buldım ben burayı 22 haftalık hamileyim bizimki göstermedi
17/01/1985 benimki
eşim 24/03/1978

23 ekim 2011 sat.ilk başlama tarihi
31 ekim ilişki günü 1 kasımda yumurtalamam başlıyordu int.baktığıma göre benimki surpriz bi gebelik oldu planlı değildi

Aktımama çözemedim anlayan biri liütfen lütfen bana bi baksın aydır meraktayım çok harekteli biizmki yaramaz yakalıyamıyor doktor.

yeni buldım ben burayı 22 haftalık hamileyim bizimki göstermedi
17/01/1985 benimki
eşim 24/03/1978

23 ekim 2011 sat.ilk başlama tarihi
31 ekim ilişki günü 1 kasımda yumurtalamam başlıyordu int.baktığıma göre benimki surpriz bi gebelik oldu planlı değildi

Ya kızlar son adet tarihime göre baktım erkek çıkıyor,zaten bi çok takvimde erkek çıktı ama sat'a göre öyle yani...

Hamile kaldığım günü nerden bilebilirim ki!?
SAT'ım 28 Ocak..

canim sen erkege yatkinsin esinse kiz oluyorr buyuk ihtimalle kiz gibi
ogrenince yazarsan sevinirim

canim sen erkege yatkinsin esinse kiz oluyorr buyuk ihtimalle kiz gibi
ogrenince yazarsan sevinirim

idrar yollarında iltihaplanma varmış ultrasona soktu doktor çok ağrım vardı ultrasona kalbine bakarken ben de baktım göbeğin altından sandece bacakları gözükuyodu devlet ultrasonu çok net değildi hatta ben bacaklarını bile zor ayırt ettim ama bi çıkıntı yoktu kızdır kesin .

hadi hayırlısı erkek çıktı allahım sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize

hadi hayırlısı erkek çıktı allahım sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin hepimize

tebrikler Allah devamını erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.doktor bişey demişmiydi sana

nasıl yaptın :)
23 ekim 2011 sat,
17/01/1985 doğum tarihi
yumurtlama da 2 kasımla 6 kasım arasıydı galiba benim öyle hatırlıyorum sürpriz bi gebelik benimki planlı değilde sonradan bakmıştım ya 30 ekimdi yada 1 kasımdı herhalde banada bak bi perşembe ayrıntılı taramam var da var göstermedi benimkide meraktayım

Cnm banada bakabılırmısın
24.10.1986 benın d.t
19.08.1980 esımın d.t

Son adet tarıhım 9 ocak
Ilıskı gunum 23 ve 25 ocak tı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…