orkdem kusura bakma dogum tarıhlerımıze 2012 yazmısım bakamıstın bioritme ben bufta yıne gıttım doktora cuma gunu 25 inci haftadayım doktotr yıne gorunmuyo dedı ya 6 ay bıttı bılmıyorum canım sıkıldı ıyıce
eşim doğum tarihi:12.03.1980
benim doğum trihi:16.12.1985
sat:18.10.2011
-28-30-1-3 kasım günler
bıoritme göre ne gorunuyor bırde bana bakarmısn ?
Arkadaşım iznin olursa doktoruna ohaa demek istiyorum.25.haftaya gelmişsin nası gözükmez cinsiyeti yaa.ultrason aleti nuh nebiden kalma heraldebence sen başka bi doktora görün hayatım.insanın sabrı da bi yere kadar yahuu.hiç ayrıntılı ultrasona girmedinmi hani şu bebeğin tüm organlarını uzun uzun inceleyen ultrason?
Arkadaşım iznin olursa doktoruna ohaa demek istiyorum.25.haftaya gelmişsin nası gözükmez cinsiyeti yaa.ultrason aleti nuh nebiden kalma heraldebence sen başka bi doktora görün hayatım.insanın sabrı da bi yere kadar yahuu.hiç ayrıntılı ultrasona girmedinmi hani şu bebeğin tüm organlarını uzun uzun inceleyen ultrason?
Ayyyyy canm bana da yardm eder misin.. :)himmm bak simdii sen reglinin 11. gunu kalmisin yani kiz oluyorr
rabbim bilir tabiikii ama bilimsel olarakta kiz olmasi gerek ogreni_nce yazarmisin canimm
bu arada bir kizin var sanirim birde oglun olur insallah
%100 degil bunlarr iste eglencelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?