Onemli bisey degil bankalarla ilgili :)Hmms konu büyü değil bence sincap var çevrede, babasının yaptığı hatayı da bilseydik daha rahat cevap verirdik.
:)bilmemmm
Yani baglanti kurdular da diyebiliriz aslinda bilmiyorum valla :/Dertleri yok düşünmüşler ne dert edelim kendimize demişler
Diye düşündüm
Çoçuklar öylesine bırakmışlardır ...
Bizde çocukken bu tip muzurluklar yapardık...
O ihtimalde geldi aklima soyledim ama apartmanda falan cocuk yokmus anlam yuklemeye calisiyoruz sonucta hurma cok iyi bi sey kotu amacla kullanilcak gibi bir gida degilBiz de arabaların egzozlarına oyun hamuru tıkardık, tıkadığımız araba kaza yapardı. O hesap olmuş.
Ahahha bu cok iyiymisAcaba birine mesajmı verilmek mi istenmiş ki, mesela yazın yediğin hurmalar kışın.... tırmalayabilir diye:)
Birinin borcuna kefil olmak gibi falandi sanirim sacma ve babasindan beklenmicek bi hareketmis oyle anlattiBabası ne hata yaptı
Yok canim size bi sorayim dedim. Ne yazipta aratacagimida bilemedm simdiİnternet'e baktınız mı?
Sadece baglanti kurmaya calisti yani acaba kotu niyetli biseylermi var isin icinde de boyle oldu falan diye yani babasida cok buyutulecek bisey yapmamis anlattigina goreAlt tarafı hurma ya, babasının yaptığı yanlışı bu hurmalara bağlamaya çalışmsk aklı yerinde bi insan için ne kadar kabul edilebilir...
yediğin hurmalar tırmalar diyeyim bari ne diyim
Bağlantı şu ki baba kafasızlık etmiş. Bu kadar basit aslında çok derinlere inmeye gerek yok. Bu fikirden kurtulmaya baksın derimSadece baglanti kurmaya calisti yani acaba kotu niyetli biseylermi var isin icinde de boyle oldu falan diye yani babasida cok buyutulecek bisey yapmamis anlattigina gore
Ahahha kac kisi beynini yedi be sizin yuzunuzdenbizde çekirdek bırakırdık üzüldüm şimdi kim bilir ne tür kötü şeylerle bağdaştırdılar kaç yuva yıkıldı kaç kişi hata yaptı ,kaç kişi huy değiştirdi ?
Olabilir bi ihtimal tesekkurler :)Bi cocuk falan oyun yapmıştır. Başka ne sebebi olacak.
Aynen anlaticam bakalim tesekkurlerrBağlantı şu ki baba kafasızlık etmiş. Bu kadar basit aslında çok derinlere inmeye gerek yok. Bu fikirden kurtulmaya baksın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?