Ne demek bu şimdi? Anlam veremedik..

Since94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
245
202
53
Selam kizlar.. cok uzatmadan direk soruya gecicem. Bir arkadasim var. Ve bundan yaklasik bir sene kadar once babasinin ayakkabisinin icine, kapidaki tokmak süsünün icine, ve alt merdivene 3er 5er adet hurma ve findik birakilmis. Ve bu olaya babalari yuzunden aile cok uzerinde duramamis. Ve bunun uzerine arkadasimin babasi normalde yapmayacagi bir hata yapmis ve bunu sadece ailede arkadasim biliyor. Simdi aradan bir sene gecmesine ragmen bi anlam yuklemeye calisiyor. Sizce nedendir? Neden kapiya bu sekilde hurma findik birakilir bi anlam veya bir bilgisi olan var mi? Konu kapanmamasi icin tahmin ettigin yone fazla cekilmezse cok sevinirim

Dertleri yok düşünmüşler ne dert edelim kendimize demişler
Diye düşündüm

Çoçuklar öylesine bırakmışlardır ...

Bizde çocukken bu tip muzurluklar yapardık...

Hmms konu büyü değil bence sincap var çevrede, babasının yaptığı hatayı da bilseydik daha rahat cevap verirdik.
Onemli bisey degil bankalarla ilgili :)

:)
Dertleri yok düşünmüşler ne dert edelim kendimize demişler
Diye düşündüm
Yani baglanti kurdular da diyebiliriz aslinda bilmiyorum valla :/

Çoçuklar öylesine bırakmışlardır ...

Bizde çocukken bu tip muzurluklar yapardık...

Biz de arabaların egzozlarına oyun hamuru tıkardık, tıkadığımız araba kaza yapardı. O hesap olmuş.
O ihtimalde geldi aklima soyledim ama apartmanda falan cocuk yokmus anlam yuklemeye calisiyoruz sonucta hurma cok iyi bi sey kotu amacla kullanilcak gibi bir gida degil

Apartmanda çocuklar birbirlerine fırlattılarsa oyun niyetine ayakkabının içine falan isabet etmiş olabilir.

Alt tarafı hurma ya, babasının yaptığı yanlışı bu hurmalara bağlamaya çalışmsk aklı yerinde bi insan için ne kadar kabul edilebilir...

yediğin hurmalar tırmalar diyeyim bari ne diyim

Alt tarafı hurma ya, babasının yaptığı yanlışı bu hurmalara bağlamaya çalışmsk aklı yerinde bi insan için ne kadar kabul edilebilir...

yediğin hurmalar tırmalar diyeyim bari ne diyim
Sadece baglanti kurmaya calisti yani acaba kotu niyetli biseylermi var isin icinde de boyle oldu falan diye yani babasida cok buyutulecek bisey yapmamis anlattigina gore

bizde çekirdek bırakırdık üzüldüm şimdi kim bilir ne tür kötü şeylerle bağdaştırdılar kaç yuva yıkıldı kaç kişi hata yaptı ,kaç kişi huy değiştirdi ?

Sadece baglanti kurmaya calisti yani acaba kotu niyetli biseylermi var isin icinde de boyle oldu falan diye yani babasida cok buyutulecek bisey yapmamis anlattigina gore
Bağlantı şu ki baba kafasızlık etmiş. Bu kadar basit aslında çok derinlere inmeye gerek yok. Bu fikirden kurtulmaya baksın derim

bizde çekirdek bırakırdık üzüldüm şimdi kim bilir ne tür kötü şeylerle bağdaştırdılar kaç yuva yıkıldı kaç kişi hata yaptı ,kaç kişi huy değiştirdi ?
Ahahha kac kisi beynini yedi be sizin yuzunuzden

Bi cocuk falan oyun yapmıştır. Başka ne sebebi olacak.
Olabilir bi ihtimal tesekkurler :)

Bağlantı şu ki baba kafasızlık etmiş. Bu kadar basit aslında çok derinlere inmeye gerek yok. Bu fikirden kurtulmaya baksın derim
Aynen anlaticam bakalim tesekkurlerr

Kedidir o kedi..

Ne zaman ki hataların sorumluluğunu almayı öğreniriz o zamanmedeni bir toplum oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…