Ne demek bu şimdi? Anlam veremedik..

Ben başka bi boyuttan bakicam

Kesin adamın karısı koydu mesaj vermek için
Hurma fındık bunlar iyidir iyi

Cani cekmistir diye dusunmustur hurmayi koyan. Alsin yesin demistir. Ne tatliii...

Arkadaşın 1 senedir bunu mu düşünüyor gerçekten?
Çocuklar bırakmıştır ne var bunda bu kadar düşünecek..

Fındık ve hurma mı Ben bunun anlamını biliyorum!

Fındık ve nurmada omega 3 çok var diyorlar. Birisi babanızda bunların eksik olduğunu ima etmeye çalışmış.

BerekeT olsun diye

Arkadaşın 1 senedir bunu mu düşünüyor gerçekten?
Çocuklar bırakmıştır ne var bunda bu kadar düşünecek..
Bir sene boyunca bunu dusunuyor hemde hergun. Hayir arkadasim babasi uzerinde durmamis o zaman ve aradan bi sene gecmis merak etmis bana anlatti bende sorayim dedim buraya

Ben başka bi boyuttan bakicam

Kesin adamın karısı koydu mesaj vermek için
Hurma fındık bunlar iyidir iyi
Yok oyle olsa kadin uzerine dusmezdi herhalde

Fındık ve hurma mı Ben bunun anlamını biliyorum!

Fındık ve nurmada omega 3 çok var diyorlar. Birisi babanızda bunların eksik olduğunu ima etmeye çalışmış.
Benim babam degilde bende merakla okudum mesaji ya

BerekeT olsun diye
Insallah :)

Esrarengiz görünüyor. Hurma ve fındık ok sevimli geldi bana, ben olsam yerdim.

Bir sene boyunca bunu dusunuyor hemde hergun. Hayir arkadasim babasi uzerinde durmamis o zaman ve aradan bi sene gecmis merak etmis bana anlatti bende sorayim dedim buraya

Sonuçta bir sene önce olan saçma bir şey. Buna kafa yormanız bile tuhaf

Büyüdür büyü demenizi bekliyor arkadasiniz bence. Babasina yakistiramadigi icin topu baska bir seye atmak istiyor. Ama uzgunum babasi hata yapmis durum bu kadar basit.

allahtan babasının hatası neyse artık kızı biliyo yoksa hurafeler havada uçuşurdu artık

İlk aklıma gelen: çocuklar muzurluk olsun diye yapmışlardır, hurma ayağına yapışsın, fındıkta hurmaya yapışsın, ayağını kıtırdatsın.
İkinci senaryo:
gizemli ve tehditkar bir mesaj " zamanında kırdığın fındıklar şimdi aynı bu hurmalar gibi tırmalar"

Üçüncüsü de, zamanında arkadaşınızın babasından, biri ödünç olarak fındık ve hurma almış, ödememiş, unutmuş. Yıllar sonra aklına gelmiş, direk vermeye utandığından, atraksiyon olarakta parça parça bırakıyor.

o olaydan sonra ailede garip olaylar oldumu konu sahibi

o olaydan sonra ailede garip olaylar oldumu konu sahibi
Birinin borcunami ne kefil olmustu sanirim yani yapmamasi gereken bi hata tongaya dusmus beynini yikamislar. Bide 15 yaslarinda bi kiz kardes daha var oda daha agresif falan olmus boyle bi garip olmus onu ben ergenlige bagladim gerci. Onun disinda pek bilgim yok acikcasi

o zaman büyüyü eledik çocukların oyunu gibi geliyo banada öyle pis şakalar yapıyodu çocuklar yeni evliyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…