Selam kizlar.. cok uzatmadan direk soruya gecicem. Bir arkadasim var. Ve bundan yaklasik bir sene kadar once babasinin ayakkabisinin icine, kapidaki tokmak süsünün icine, ve alt merdivene 3er 5er adet hurma ve findik birakilmis. Ve bu olaya babalari yuzunden aile cok uzerinde duramamis. Ve bunun uzerine arkadasimin babasi normalde yapmayacagi bir hata yapmis ve bunu sadece ailede arkadasim biliyor. Simdi aradan bir sene gecmesine ragmen bi anlam yuklemeye calisiyor. Sizce nedendir? Neden kapiya bu sekilde hurma findik birakilir bi anlam veya bir bilgisi olan var mi? Konu kapanmamasi icin tahmin ettigin yone fazla cekilmezse cok sevinirim
Bir sene boyunca bunu dusunuyor hemde hergun. Hayir arkadasim babasi uzerinde durmamis o zaman ve aradan bi sene gecmis merak etmis bana anlatti bende sorayim dedim burayaArkadaşın 1 senedir bunu mu düşünüyor gerçekten?
Çocuklar bırakmıştır ne var bunda bu kadar düşünecek..
Yok oyle olsa kadin uzerine dusmezdi herhaldeBen başka bi boyuttan bakicam
Kesin adamın karısı koydu mesaj vermek için
Hurma fındık bunlar iyidir iyi
Benim babam degilde bende merakla okudum mesaji yaFındık ve hurma mıBen bunun anlamını biliyorum!
Fındık ve nurmada omega 3 çok var diyorlar. Birisi babanızda bunların eksik olduğunu ima etmeye çalışmış.
Insallah :)BerekeT olsun diye
Bir sene boyunca bunu dusunuyor hemde hergun. Hayir arkadasim babasi uzerinde durmamis o zaman ve aradan bi sene gecmis merak etmis bana anlatti bende sorayim dedim buraya
Acaba birine mesajmı verilmek mi istenmiş ki, mesela yazın yediğin hurmalar kışın.... tırmalayabilir diye:)
Birinin borcunami ne kefil olmustu sanirim yani yapmamasi gereken bi hata tongaya dusmus beynini yikamislar. Bide 15 yaslarinda bi kiz kardes daha var oda daha agresif falan olmus boyle bi garip olmus onu ben ergenlige bagladim gerci. Onun disinda pek bilgim yok acikcasio olaydan sonra ailede garip olaylar oldumu konu sahibi
o zaman büyüyü eledik çocukların oyunu gibi geliyo banada öyle pis şakalar yapıyodu çocuklar yeni evliykenBirinin borcunami ne kefil olmustu sanirim yani yapmamasi gereken bi hata tongaya dusmus beynini yikamislar. Bide 15 yaslarinda bi kiz kardes daha var oda daha agresif falan olmus boyle bi garip olmus onu ben ergenlige bagladim gerci. Onun disinda pek bilgim yok acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?