Ne demek bu?

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?

Aklına gelmişsiniz. Birşey yazmak istemiş bunu bulmuş erkek işte :))
Ya da başkasına yazarken sana gelmiş. Bu biraz fesatca teori tabi. İlki daha mantıklı geldi...
Zaten başkasına cevap olarak yazsa telefonda cevapla şeklinde yazar hataya mahal verilmemiş olurdu. Ben ilk ihtimalden yanayım..

Bende yanlıs anlardım sanırım. Başkasına atacaktı da bana mı yanlıslıkla attı dıye dusunurdum.

Kıskanç ve sürekli nerede, ne yaptığını soran biriyseniz bu kez siz sormadan artık alışmışlığın ve çaresizliğin getirdiği dürtüyle kendini söylemek ihtiyacında hissetmiştir. Ha ne demek istediğine gelince de 'maç izliyoruz ' demek istemiştir.
İyi akşamlar...

Yanlış atmış olduğundanmı şüpheleniyosun:110:
Evet. Çünkü durduk yere niye atsın. Yanı maçı izliyoruz ne canım ne demek. Ben onun maç izlediğini bilsem de sorsam ona ki " ne yapıyorsun" tamam atsın bana mesaj. Ama bu durduk yere atılan mesaj gerçekten tuhaf.

Arayıp konsantrasyonunu bozma diye yapmış olabilir? Arkadaş ortamındaysa birde. Ne maçı hangi kanalda acaba :KK45:

Evet. Çünkü durduk yere niye atsın. Yanı maçı izliyoruz ne canım ne demek. Ben onun maç izlediğini bilsem de sorsam ona ki " ne yapıyorsun" tamam atsın bana mesaj. Ama bu durduk yere atılan mesaj gerçekten tuhaf.

Yok ya yanlış atmaz ki başkasına cevap şeklinde yazacak olsa. Ama yine de çaktırma iyi davran gece kalk hangi hat da sitesine girip güncel faturayı ayrıntılı görüntüle. Yazık adamlara :)) çok fenayiz :))

Bu mesajdan önce yazisdiniz mi?

Back
X