- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam da benim maç izlediginden veya kimle olduğundan haberim yok ki. Sanki benim haberim varmışta, ben ona ne yaptığını sormuşum gibi mesaj atmış.Adam beni çözmüş ben sormadan cevap veriyo derim
O zaman biz şu maçı izliyoruz haberin olsun diye yazması gerekmez mi?merak edeceğinizi düşünmüş olmasın?
Evet. Çünkü durduk yere niye atsın. Yanı maçı izliyoruz ne canım ne demek. Ben onun maç izlediğini bilsem de sorsam ona ki " ne yapıyorsun" tamam atsın bana mesaj. Ama bu durduk yere atılan mesaj gerçekten tuhaf.Yanlış atmış olduğundanmı şüpheleniyosun![]()
Evet aynen yanlış anladım. Huyu değil çünkü.Bende yanlıs anlardım sanırım. Başkasına atacaktı da bana mı yanlıslıkla attı dıye dusunurdum.
Evet. Çünkü durduk yere niye atsın. Yanı maçı izliyoruz ne canım ne demek. Ben onun maç izlediğini bilsem de sorsam ona ki " ne yapıyorsun" tamam atsın bana mesaj. Ama bu durduk yere atılan mesaj gerçekten tuhaf.