Ne demek istedi? Bozuldum 😔

Sağır duymaz uydurur olmuş, adam gayet normal halk arasında kullanılan bir deyiş kullanmış ama sizin fikriniz fesat olduğu için başka yöne yormuşsunuz.

Yaprak dökümünde hani en küçük çocuk vardı ya. O işte tekne kazıntısı :KK70: bir sürü büyük çocuktan Cook sonra dogan, büyük yaş farkı olan son çocuğa denir.
Ben de anlamı kötü bir sey sandım ya. Zannediyorum ki konu sahibinin cocuğu var esi gayrimesru olduğunu imâ etti ohooo ne senaryolar yazdim :confused:

Esiniz sizi yarim kulakla dinlemis. Sorsaniz ben ne konustum diye anlatamaz muhtemelen. Sizde bebegi abiye benzettiginiz icin, tam manada dile getirmesenizde sanki bebek ilk evlilikten gibi bir dusuncedesiniz. Esinizin yaptigi yorumu anlamiyorsunuz, yada anlamini bilmiyorsunuz. Sizin fesat dusunceniz yonunde yorum yapincada bozuluyorsunuz ama. Bende ayni seyi dusundum ama yazinizi okurken.

Yoksa siz sonradan olan bir cocuk icin tekne kazintisi dedigi icinmi bukadar bozuldunuz?

Bu çocuk annesine benzemiyor, aynı abisine benziyor, ama abisi de annesine benzemiyor derken siz neyi kast ettiniz tövbe yarabbim... Önce bi kendinizi sorgulayın başkalarının hakkındaki düşüncelerinizden dolayı.

Tekne kazıntısı kötü bir söz değil ikinci evliliklerle de bir ilgisi yok. Keşke önce o ne demek diye sorsaydınız. Komik olmuş böyle..

Ben de bizim ailenin tekne kazıntısıyım. 😁😁 Abilerimden bayağı sonra dünyaya gelmişim.

2. Evlilikler zor arkadaş. Başkasının hayatını da zehir etme durumu oluyor. Adamın lafından ziyade kendi kırdığın pot daha büyük. Önce kendine dön

Merhabalar. Eşimin söylediği lafı kafama çok taktım. Sizlere de sormak istiyorum. Benim ikinci evliliğim. Geçenlerde instagramda bir komşumuzun bebeği olmuştu onun fotoğrafına denk geldim. O komşumuzunda ikinci evliliği ilk evliliğinden de bir kızı bir oğlu var. Şimdi yeni doğan bebeği büyük oğluna benziyor. Bende dedimki nasıl da tatlı maşallah abisine benzemiş. Ama abisi annesine benzemiyor babalarınıda görmedim. Bu bebek te nasıl abisine benzemiş dedim. Eşimde o anda yani tekne kalıntısımı gibi birşey söyledi. Ben şaşırdım ve de üzüldüm yani bu ne demek?
Böyle birşey düşündüğüne takılmalımıyım?

Düzenleme:yani demek istediğim şuydu benimde ikinci evliliğim böylr mi düşünüyor da söylüyor.
Tekne kazıntısı diye bi tabir vardır, surprız bi şekilde doğan, epey aradan sonra dünyaya gelen, ileri yaşta doğan bebeklere derler, ben de tekne kazıntısıyım mesala annem 42 yasında dogurmus benı, abımle aramda 10 yaş var ☺️

Yani eşiniz kötü bişey dememiş.. Keşke biraz araştırsanız Googledan, üzülmeye başlamadan önce..

Siz neden bebeği kadının ilk evliliğinden olan çocuğuna benzettiniz ki...
Eşinizin yerinde olsam garip garip yüzünüze bakardım.
Kadının belki aile bireylerinden birine benziyor oğlu ve bebek ama bu tarz konuları bilmeden böyle talihsiz konuşma yapmayın.

"Tekne kazıntısını" ne demek olduğunu bilmeden değişik ruh haline girmişsiniz.
Google lasaydınız ne anlama geldiğini öğrenirdiniz.

Ayrıca biliyosunuz ki bebek anne ve babanın genlerini almıstır, belki de oglu annenın kucuklugune cok benzıyordur, anneye benzetemedım falan hoş olmamıs.. Kım tıpatıp benzıyo annesıne babasına..

Komşunun çocuklarının kime benzediği üzerinden kendinize pay çıkarmanız çok değişik.
bana da Mı öyle dedi der mi diyecek mi, adam ikinci evliliğiniz olduğunu bilerek evlenmiş sonuçta. Sürekli bunun tribini mi atacaksınız? Bu kadar kompleks yapacaksanız evlenmeseydiniz. Ayrıca söyledikleriniz çok çirkin. Komşunun ilk çocuğu ilk eşinden, ikinci çocuk yeni eşinden. Çocuklar anneye asla benzemiyor ama ikisi birbirine çok benziyor. Aaa bilin bakalım yeni bebek kime benzemiş! Bu kadar iğrenç şeyleri söylemeye utanmıyorsunuz adam tekne kazıntısı dedi diye küslük çıkarıyorsunuz.

neden karı koca komşunun bebeği hakkında yorum yapıp, üzerine bir de siz bozuluyorsunuz.
doğrusu tekne kazıntısı, kocanız bilerek tekne kalıntısı dediyse çok ayıp, ama siz cümleyi yanlış söylediğini bilerek bir de burada bu konuyu dillendiriyorsanız, daha ayıp.
komşunuza sorsanıza, eminim ki o da kocası da sizlere fikrini söylemek ister.

Back
X