- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi YellowRabbit
Sağır duymaz uydurur olmuş, adam gayet normal halk arasında kullanılan bir deyiş kullanmış ama sizin fikriniz fesat olduğu için başka yöne yormuşsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de anlamı kötü bir sey sandım ya. Zannediyorum ki konu sahibinin cocuğu var esi gayrimesru olduğunu imâ etti ohooo ne senaryolar yazdimYaprak dökümünde hani en küçük çocuk vardı ya. O işte tekne kazıntısıbir sürü büyük çocuktan Cook sonra dogan, büyük yaş farkı olan son çocuğa denir.
ne kadar ?ne kadar degısık bır ınsansınız
Tekne kazıntısı diye bi tabir vardır, surprız bi şekilde doğan, epey aradan sonra dünyaya gelen, ileri yaşta doğan bebeklere derler, ben de tekne kazıntısıyım mesala annem 42 yasında dogurmus benı, abımle aramda 10 yaş varMerhabalar. Eşimin söylediği lafı kafama çok taktım. Sizlere de sormak istiyorum. Benim ikinci evliliğim. Geçenlerde instagramda bir komşumuzun bebeği olmuştu onun fotoğrafına denk geldim. O komşumuzunda ikinci evliliği ilk evliliğinden de bir kızı bir oğlu var. Şimdi yeni doğan bebeği büyük oğluna benziyor. Bende dedimki nasıl da tatlı maşallah abisine benzemiş. Ama abisi annesine benzemiyor babalarınıda görmedim. Bu bebek te nasıl abisine benzemiş dedim. Eşimde o anda yani tekne kalıntısımı gibi birşey söyledi. Ben şaşırdım ve de üzüldüm yani bu ne demek?
Böyle birşey düşündüğüne takılmalımıyım?
Düzenleme:yani demek istediğim şuydu benimde ikinci evliliğim böylr mi düşünüyor da söylüyor.