- 28 Kasım 2010
- 42.526
- 141.262
- 798
- Konu Sahibi YellowRabbit
Sacmalardan secmelerKomşunun çocuklarının kime benzediği üzerine boş yere kafa yoran da kendisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacmalardan secmelerKomşunun çocuklarının kime benzediği üzerine boş yere kafa yoran da kendisi.
Hanımefendi kimse yazdığınızdsn bir şey analamadı.Yani benimde ikinci evliliğim öylrmi görüyor düşünüyor da böyle söylüyor
Tekne kalintisi ne demej ben anlamadim.
Hayatınızda her şeye böyle takılır mısınız?Merhabalar. Eşimin söylediği lafı kafama çok taktım. Sizlere de sormak istiyorum. Benim ikinci evliliğim. Geçenlerde instagramda bir komşumuzun bebeği olmuştu onun fotoğrafına denk geldim. O komşumuzunda ikinci evliliği ilk evliliğinden de bir kızı bir oğlu var. Şimdi yeni doğan bebeği büyük oğluna benziyor. Bende dedimki nasıl da tatlı maşallah abisine benzemiş. Ama abisi annesine benzemiyor babalarınıda görmedim. Bu bebek te nasıl abisine benzemiş dedim. Eşimde o anda yani tekne kalıntısımı gibi birşey söyledi. Ben şaşırdım ve de üzüldüm yani bu ne demek?
Böyle birşey düşündüğüne takılmalımıyım?
Düzenleme:yani demek istediğim şuydu benimde ikinci evliliğim böylr mi düşünüyor da söylüyor.
Eee konu sahibi niye alınmış o zaman. Kendine dert arıyor herhaldetekne kazıntısı denir.
son çocuk için kullanılır. kötü bir tabir değil.
Evin en küçüğüne tekne kalıntısı/ kazıntısı denmiyor mu ? Adam size bir şey dememiş sankiMerhabalar. Eşimin söylediği lafı kafama çok taktım. Sizlere de sormak istiyorum. Benim ikinci evliliğim. Geçenlerde instagramda bir komşumuzun bebeği olmuştu onun fotoğrafına denk geldim. O komşumuzunda ikinci evliliği ilk evliliğinden de bir kızı bir oğlu var. Şimdi yeni doğan bebeği büyük oğluna benziyor. Bende dedimki nasıl da tatlı maşallah abisine benzemiş. Ama abisi annesine benzemiyor babalarınıda görmedim. Bu bebek te nasıl abisine benzemiş dedim. Eşimde o anda yani tekne kalıntısımı gibi birşey söyledi. Ben şaşırdım ve de üzüldüm yani bu ne demek?
Böyle birşey düşündüğüne takılmalımıyım?
Düzenleme:yani demek istediğim şuydu benimde ikinci evliliğim böylr mi düşünüyor da söylüyor.
Yaprak dökümünde hani en küçük çocuk vardı ya. O işte tekne kazıntısıTekne kalintisi ne demej ben anlamadim.