• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek istedi ki..!

BosnakGuzeli

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
930
1
296
İzmir
Selam kızlar ben 3 aydır çıktığım kişiyle dün ayrıldım ve ona bana değer vermediğini, beni kıskanmadığını yazdım ve o da bana dediki..
''Günaydın ben ayrılacağını en başından biliyordum çünkü sen sevmeyide sevilmeyide bilmiyosun benim işimin deniz olduğunu en başından beri biliyodun sana fazla zaman ayıramadığımı biliyorum ben senin sevebileceğine inanmaya çalıştım ama inanmasaydım keşke senin için varsa yoksa kuaför güzellik ben güzelliğine hiç dikkat etmedim bence sende güzelliğe değil sevgiye değer ver Seni kırmak istemiyorum arkadaş kalalım umarım sanmıyorum ama mutlu olursun..''
Biz bu kişiyle daha öncede çıkmıştık ama arkadaş kalmıştık ekim ayında tekrar başladık ve ben ayrıldım oda benim mesajımın cevabına bunu yazmış ne demek istemiş anlayan varmı? Beni kendini beğenmiş olarak mı görüyor anlayamadım
mafoldumben

valla bi erkek bana bunu söylese oturup düşünürüm.. sevmeyi bilmiyosun demiş. bi özeleştiri yap cnm gercekten de sen yeterince emek verdin mi bu ilişki için..

valla bi erkek bana bunu söylese oturup düşünürüm.. sevmeyi bilmiyosun demiş. bi özeleştiri yap cnm gercekten de sen yeterince emek verdin mi bu ilişki için..

Canım beni önceki erkek arkadaşım doğum günümde aldatmıştı o yüzden ben pek güvenemiyorum erkeklere 1 kere bu yüzden (güvensizlikten) ayrılmıştık ve barıştık bu sefer ayrıldığımızda işte bunu yazdı

dış güzelliğe fazla önem verdiğini vurgulamş vede işinden dolayı sana zman ayıramayacağını en başından bildiği içn onu sevmeyeceğini düşünmş öylede olmş sanrm..ben bunu anladm fisfisfis

daha onceki erkek ark.aldatti diye acisini suanki sevgilinden cikaramazsin..meslegi konusunda da hakli cunku bastan biliyordun..eger sevdigin fedakarlik yapamayacaksan neden seninle olsun ki??bu isler sabir ve emek istiyor.seviyorsan cabala..boyle guvensizlikle olmaz..tam guvenme ama guvensizligini de apacik belli etme..kendini sogutursun..3 ayda biktirmissin..herseyi enine boyuna dusun bu kisiyi istiyor musun??istemiyorsan da cocugun vaktini calma.kusura bakma kirici olmus olabilir ama ilerde birgun donup baktiginda sudan sebeplerden kaybetmisim diye hayiflanma diye bu sekilde konusuyorum.son pismanlik fayda etmez cunku.

dış güzelliğe fazla önem verdiğini vurgulamş vede işinden dolayı sana zman ayıramayacağını en başından bildiği içn onu sevmeyeceğini düşünmş öylede olmş sanrm..ben bunu anladm fisfisfis

Sağol canım yaa ben anlamıyorum bu insanları bakımsız olsam daha mı iyiydi acaba off mafoldumben

daha onceki erkek ark.aldatti diye acisini suanki sevgilinden cikaramazsin..meslegi konusunda da hakli cunku bastan biliyordun..eger sevdigin fedakarlik yapamayacaksan neden seninle olsun ki??bu isler sabir ve emek istiyor.seviyorsan cabala..boyle guvensizlikle olmaz..tam guvenme ama guvensizligini de apacik belli etme..kendini sogutursun..3 ayda biktirmissin..herseyi enine boyuna dusun bu kisiyi istiyor musun??istemiyorsan da cocugun vaktini calma.kusura bakma kirici olmus olabilir ama ilerde birgun donup baktiginda sudan sebeplerden kaybetmisim diye hayiflanma diye bu sekilde konusuyorum.son pismanlik fayda etmez cunku.

Teşekkürler canım yok kırıcı değilsin gerçekler bunlar en iyisi bu gece tekrar düşüneyim mafoldumben

bakımlı ol tabiki canım benim.. ne güzel işte aslında gurur duyması lazım.. sanırım eski eniştemiz biraz kendini savunmak ve sana kendini kötü hissettirmek için böyle konuşmuş.. hani bilirsin.. kedi + ciğer + mundar... :delphin:

bakımlı ol tabiki canım benim.. ne güzel işte aslında gurur duyması lazım.. sanırım eski eniştemiz biraz kendini savunmak ve sana kendini kötü hissettirmek için böyle konuşmuş.. hani bilirsin.. kedi + ciğer + mundar... :delphin:

Geçen ayrıldığımızda da böyle yapmıştı İzmir gibi bir yerde ''Her denize baktığında beni hatırla'' demişti.

canım sen istiyo musun bu çocuğu ? çünkü o seni istiyor.. sadece senden biraz daha ilgi alaka bekliyor..

senin onu ve sana verdiği değeri anlayamadığını ,senin için güzelliğinin ve önesiz olan şeylerin ondan ve sevgiden öte tutup,ilgilendiğini belirtip ,sitem etmiş...

onun kadar bu ilişkiye ve sevgiye değer vermediğinden yakınmış yani...

Sanırım erkek arkadaşın denizci . Denizciler öncelikle ruha bakarlar canım . Çünkü artık doyuyorlar görselliğe .
bu tabi demek değil ki , kendine bakma ; ama öncelikler değişik işte .Özellikle sadelik ararlar , abartı , ışıltı kadınları istemezler . Bir de sevmek sevilmek isterler . Çünkü hayatları denizde geçiyor .
Senden çok düşünür birlikteliğini , kafa yorar .

Eğer seviyorsan , ilginin yoğunluğunu göster ona . Ama gözüne sokarcasına göstermen lazım , inanmaları zor olu çünkü .

Bunları nerden biliyorum , çünkü kardeşim bir denizci :sm_cool:

Bu kadar yazdım denizciler hakkında , bir de yanlış anladıysam war ya delikafadulden

karsilikli sacmalamissiniz canim
o da hemen arkadas kalalim diye atlamis
ben olsam onun yerinde ben de bi aciklama yapardim o da yapmis'
sonra da aynen onun dedigi gibi tamam ayrilalim yazardim o da yazmis.
bence bi diyalog sorunu var aranizda msj la ayrilirmi insan hic

Back
X