• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Demek İstedi Sizce?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra bana kızgınlıkla dolu bir mesaj gönderdi.Mesajın sonu da şu cümleyle bitiyordu:Umarım hayatın boyunca benim gibileriyle birlikte olursun. Sizce ne anlama geliyor bu?

Son düzenleme:
bi yandan ne oldugunu kabul etmis mi acaba

Beddua etmiş size
Anlam yüklenecek birşey yok
Eski eskide kalmalı

Ne oldugunu bilmeside guzel birsey :) sana beddua etmis niye anlamadinki?

Huyunu suyunu siz biliyorsunuz.onun gibi çocuğunuz olmasını istermiydiniz.cevabiniz evet ise dua,hayır ise beddua etmiş

Sen benim gibi birisine layiksin demeye getirmis. Yani nasil bir halde ise size beddua etmeyi bile aşıp kendisinin dahi ne oldugunu kabul etmis. Yani bu eleman sizin muthis derecede hakkina girdiginizi dusunuyor. Ben sucluyum ama sen daha betersin demis. Ben bunu anladim.

İnsanın kendi bilmesi ne büyük erdemlik. Bak çocukta kendini çok iyi biliyor. Merak etme,köpüşün duası kabul olsaydı, gökten kemik yağardı.

Sizi çileden çıkarıp kavga etmenizi istemiş bence. Cevap verip yüz göz olmayın derim ben.

Arkadaşlar eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra bana kızgınlıkla dolu bir mesaj gönderdi.Mesajın sonu da şu cümleyle bitiyordu:Umarım hayatın boyunca benim gibi şerefsizlerle birlikte olursun ve umarım benim gibi bir çocuğun olur.Sizce ne anlama geliyor bu?
beni hatırla diyor kısaca

Hiç cevap vermeyin. Ya da seni tanıdığım iyi oldu bir daha senin gibisini görsem bin km öteye kaçarım bu sayede de çocuğum da o tarz biri olmaz dersin lafı uzatmak istiyorsan. Bence görmezden gel ignore et ne hali varsa görsün :))

Back
X