Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben demem ama genel olarak aşağılık kompleksi olan bir insan.Tabii ben ayrılırken kızgınlıkla bir şeyler söyledim ama şerefsiz demem asla.çocuğa ayrılırken şerefsiz mi dedin?
Teşekkürler yorumunuz için:)Yok anladım da beddua tarzı biraz tuhaf geldi.Daha önce hiç böyle beddua eden birisini duymamıştım.Ne oldugunu bilmeside guzel birsey :) sana beddua etmis niye anlamadinki?
Aşağılık kompleksi olan bir insan.Biz flört ederken de sürekli ben iğrenç bir insanım diyordu.Tabii ben de ona ayrılırken sitemlerde bulundum.Öncesin de ne dediniz acaba?
Ima,sitem var gibi...
Yoksa insan serefsizligi ilan eder mi?
Hayır ben demem ama genel olarak aşağılık kompleksi olan bir insan.Tabii ben ayrılırken kızgınlıkla bir şeyler söyledim ama şerefsiz demem asla.
beni hatırla diyor kısacaArkadaşlar eski erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra bana kızgınlıkla dolu bir mesaj gönderdi.Mesajın sonu da şu cümleyle bitiyordu:Umarım hayatın boyunca benim gibi şerefsizlerle birlikte olursun ve umarım benim gibi bir çocuğun olur.Sizce ne anlama geliyor bu?