- Konu Sahibi Esmeeralda
Benim okulda genelde beraber takildigim bir cocuk var.Sinif arkadaslarim önceler bu cocukla aramizda birsey oldugunu yani erkek arkadasim oldugunu dusunuyorlardi.Ama onun bir kiz arkadasi ve benim 3 ay önce ayrildigim bir erkek arkadasim vardi.Herkes bunu ögrendikten sonra kimse artik böyle birsey dusunmuyordu.Takilmamiza ragmen ne ona guveniyorum nede ona karsi birseyler hissediyorum.Oda bana karsi birsey hissetmiyor.Genelde bana guven fln diyor ama ben pek guvenemiyorum bu cocuga.Gecenlerde kiz sinif arkadaslarimla baska bir konu yuzunden tartistik ve onlarla aram sogudu.Ve bu takildigim cocuk gecen hafta okuldan ciktigimiz zaman konusurken bana okuldaki arkadaslarla aram önceden iyiydi ama sonra seninle takildigimdan beri banada soguk davraniyor,son zamanlar farkediyorum dedi.Ne alakasi var?dedim.Oda biraz geveledikten sonra "Sey aslinda insanlar eskisi gibi kiz/erkek arkadasi dusunmuyorlar ama aramizda baska birseylerin olduklarini dusunduklerini zannediyorum"Sonra bosver ya umrumda bile degil dedi.Ama benim iyice aklima takildi pisime bile gitti.Yine sordum ama bilmiyorum ya fln dedi.Bu cocuk umrumda degil fln diyor ama ben yalan söyledigini dusunuyorum.Erkek arkadasimdan ayrildigimdan beri birseyler geveleyip duruyor.Gecenlerde bana ay dun biliyormusun dun ne dusundum?Biz bu kadar takiliyoruz ya ve herkes aramizda birseyler oldugunu saniyor ya belki yalanlari gerceklestirelim malum kiz arkadasimla bir ayrilik bir barisik anlasamiyoruz onunla sana faceten iliski sorusu gönderiyim kabul edermisin?dedi.Bende utanmiyormusun ya konustuklarina dikkat et.Birde böyle birsey söylersen kiz arkadasina söylerim.Haddini bil.Ne bicim konusuyorsun?dedim.Oda kizma ya keyfin bozuktu gibime geldi saka yapmak istedim dedi.Arada sirada arkadaslarla konusurken onlar gittigi ve onunla yanliz kaldigim zaman ben tamamen ayri konuda konustugum halde konuyu hep bir sekilde arkadaslarin bizim iliskimiz oldugunu sandiklarina bagliyor."Ay sen bizim onlarin bizim iliskimiz olduklarinimi sandigin icin mi sordun.Yok ya inanmiyorum böyle birsey dusunduklerine"dedi.Bende "Hayir hic bir alakasi yok.Ben onlarin böyle birsey dusunmediklerine eminimLutfen .Icin rahat olsun artik dedim.Ama sorum su Arkadaslar bizim iliskimizin degil ama aramizda baska birseylerin oldugunu zanediyorlar diye dusunuyorum derken neyi kasteti?Baska iliski derken?
Son düzenleme: