• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne demek istemiş olabilir

merve89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
234
1
96
Aydın
arkadaşlar facebookta bi arkadaşım durum güncellemesi paylaşmış erkek.
''piyasada'' şeklinde.altına da yorum atmış bi başka arkadaş.. ''piyasaya da düştügüne göre artık dikiş tutmazsın sen :) '' şeklinde.o da şu cevabı vermiş. '' aynen artık hayır beklemeyin benden :) ''
hangi konuda olabilir ?
biliyorum saçma gelebilir bazınıza göre ama merak ettim

Alemlere akmakmış. Kötü olarak.

piyasada kim olursa kızlardan, geçici takılmak demek, ciddi düşünmüyor demek ki...

Son düzenleme:
Ortamlarda arayış içinde demek diğer arkadaşı da düştüğü durumu belirtmiş sanırım

hmmm hemfikiriz sanırım.ya bu dedigim kişi bnm ilk çıktıgım hani şu çocuklukta ortaokulda olurya öyle yani :) ve şu an benim üniden yakın bi arkadaşımla çıkıyor mezun olduk 2010 da.tesadüf işte gitmiş onla çıkmaya başlamış :) neyse bakalım altı ustu merak etmiştim sağolun kızlar

piyasada = aranıyor

piyasayada düştün artık dikiş tutmazsın = karımızı kızımızı saklayalım senden tekinsizsin artık

aynen benden hayır gelmez = hayırlısı imame gibi sıraya dizerim şansım yaver giderse artık

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şaka şaka ama her erkek biraz sapıktır . Sapık olmayanından korkun :D

Back
X