ne demek istemiş olabilir ?

dertli93

Previously
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
367
74
38
erkek arkadaşımla ayrıldık. ayrıldıktan sonra whatsapp durumuna şunu yazmış ''zaman kısa,ben yorgunum,yol uzun'' bu ne anlama geliyor. ben yorumlayamadım bir anlam çıkaramadım. normalde whatsaap durumu falan yazmayı sevmez değiştirmez.

benim de buna benzer bir durumum var canm....senin soruna cevap vereiyece k.bakma canm çok terübesizim ilişkiler konusunda....Durumum şu= ben internet üzerinden tanıştığım biriyle telde 2 ay kadar görüştüm.. ama onun bana çok ilgisiz olduğunu hissettiğim için çok ağır bir şekilde hakaretler ettim kalbini kırdm. O da bu yuzden yüz yüze görüşmeyi kabul etmedi benimle ve bitirdik henüz başlamadığımz ilişkiyi... Vatsabında ise durumu hakkında ''işte'' yazmış... bu ne anlama geliyor... ????

işte--çalışıyor?

böyle şeyleri düşünmeseniz çok detay..erkekler daha düz değil mi? ben de tecrübesizim ama öyleler sanki..?

senin erkek arkadasn vatsabında bunu yazdığına göre sanırım gelecek hayattaki öngürüsüne dikkat çekmiş bu sözleriyle... yani sanırım eskiden yaşadığı ilişkiler onu yormuş bir hayli yıpratmış ... Baksana yolun uzunluğundan ve zamanın kısalığından sikayet ediyor. . çok saçma bir yorum oldu bu k.bakma canm

bizim ay dönümünde güncellemişti ben yormuşum onu demek ki. yorulduğu kesin de yol ve zaman ne alaka :) anlamadım yani whatsapp durumu bile tuhaf bu çocuğun ya en iyisi vazgeçmek

kafasını dağıtmak için işe falan başlamış olabilir. part-time falan

İlgisiz olan erkeği bırakmak çok doğru bir şey zaten.
Daha yüz yüze gelmeden ilgi göstermemişse, ondan bir cacık olamaz.
Whatsappa hala neden bakıyorsun ki? Hiç takılma.
Gerçi bir yandan da insan merak ediyor di mi... Henüz tenini, kokusunu bilemeden, hiçbir şeyi yaşamadan sona ermiş oldu. Yine de her şeyini bilip de aşıkken ayrılmaktan iyidir senin durumun.

Yorgunum ama yol uzun ben ne yapacağım gibilerinden düşünüyor herhalde

Bitmiş ilişkiden ne anlamı çıkarıyorsun sil gitsin
geri dönüşümüz olabilir belki 4 ay geçti üstünden ama çok saygısızca bitmedi ilişkimiz..belki başlarız tekrar. ama sanırım konuştugu biri var onun. facede sürekli online oluyor. dün sabah 4e kadaar acıktı facede. bu yüzden haklısınız vazgeçmek gerek.

ay dönümümüzde güncelledi 4 aydır hala aynı duruyor. ondan önce hiç güncellemezdi bana gönderme yaptığını biliyorum.

Kac yasinda bu cocuk?

Kac yasinda seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…