Dün evde temizlik yapıyordum. Alışveriş, evin eksiklerini halletmek derken saat 3 gibi başladım ev işine
Perdeler, mutfak temizliği derken tahmin edersiniz saç baş dağınık tipim kaymış bir vaziyette...
Eşim aradı kendisi iş için şehir dışında, görüntülü arama yaptı. Bende kapattım. (yorulmuştum işin üstüne arayınca huyum kurusun kötü görünürüm diye açmadım)
Saçımı başımı topladım ( tokayla tutturdum) 10 saniye bile geçmeden tekrar ben onu aradım..
Şarjım bitmek üzereymiş görüntülü arama yaptıkca kapandı. Hemen salondaki şarja taktım..
Aradı.. konuşma aşağı yukarı şu;
eşim: aşkım napıyosun niye görüntülü aramayı kapatıyorsun:
ben: canım temizlik yapıyodum sacım başım dağınık diye
eşim: olsun ben senin her halini biliyorum. ne var bunda neden açmıyosun.. bitanem
(bu arada tel şarjda görüntülü konuşuyoruz.)
(ayrıca gecen yatak odamıza komidin takımı almıştım. nasıl olmuş diye ona göstermiştim.
Oda merak etmişti. Nereye koydun nasıl durdu diye sabah göstermiştim görüntülüyle)
neyse konuşma şu şekilde devam etti....
Eşim: aşkım yatak odasına gecsene..
ben: niye canım tel şarjda burdan konuşalım. ya sen bi gecsene
(Gectim ordaki prize taktım telefonu.)
eşim: Göstersene odamızı..?
ben: sabah gördünya al gösteriyim.. (ben salak gibi oldum bu arada)
eşim: yok öylesine seni orda hayal ediyim diye göster dedim. Hani gelicem ya özledim... ondan vs...
Kapattıkdan sonra baya bi öylece kaldım... kendimi kötü hisettim. Garip bir duygu saf gibi oldum.
Sonra aradı... aşkım bana kızmadın dimi dedi. Ne için kızacaktım dedim.
Ya ben arayınca görüntülü hemen aç ne durumda olursan ol..
iş yerinde zaten bunu senden istemem ama evde aç lütfen. Canım sıkılıyor bu duruma dedi...
Şimdi ben bu olaydan sonra baya dondum.. böyle tepkisiz saf saf bakar oldum...
bu harekete benzer bir şey daha yapmıştı bundan aylar önce.. oda şöyle
benim boyun kısmım çok hassas kaşısam kızarır. bir gün aradı ben mağzadayım. boynumu kızarık görmüş telefondan.. (bilir hemen kızardığını kaşısam iz kaldığını o günde sıcaktı kaşımışımdır silmişimdir terleyince)
neyse bu bi tepki afra tafra yaptı... kızar gibi kapattı telefonu. sonradan söyledi boynun öyle kızarık neden dışarı çıkıyosun.. dedi.. kıskançlığı var ama bu kadarı da bana aşırı gelmeye başladı. bu yaptığıyla 2 oldu. bir dahakine nasıl bir tepki veririm ne yaparım ben bile kestiremiyorum. Sizce kuruntumu yapıyorum.. nolur kuruntu diyin...

nolurr
Alıntı yapmamanızı rica ediyorum. saygı duyarsanız sevinirim