• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Demek Oluyor Bu Şimdi.. Ben mi Yanlış Anlıyorum??

Siz neden çok agresif yorumlar yapıyorsunuz?
Gerçekten son 3 gündür çok dikkatimi çekiyor.
Yanlış anlamayın hesap sormuyorum, sadece çok rencide edici yazıyorsunuz.
Sen 3 gundur foruma takiliyosun o zaman? Sana hesap verecek degilim yorumlarimi begenmiyosan engelle butonu orda bas gec

öylemi dersin.. bir kaç güne gelecek belkide salıya,
ondan olabilirde. ne biliyim çok özlediğinide biliyorum. hayatında benden başka kimsesi yok diyebilirim.
bana odaklı yaşıyor. bunun böyle olmasını istemezdim ama ne yazık ki öyle değiştiremem. yok kimsesi. ana baba ölmüş.
kardeşler köyde kalmış. türkiyenin en uzak şehirlerinden birinin köyünde... yani bir ben varım herşeyi
Bence buldun sorununun cevabını seviyo işte seni kavga etme adamla boşuna özlemiş fantezi yapmış kızdın mı diye yeniden araması da bundan işte :) kimisi hoşlanmaz öyle şeylerden sende sert bi hatunsun belki :KK53:

Canım Allaha havale ediyorum bu tipleri.. nasıl insancıklar anlamıyorum. ama ne yazık ki konu herkese açık. bantlanırım diye cevap yazmadım.. kötü bişey yazdım ama sildim.. sinirimi hoplattı şu derdimin arasında... Allah bana sabır veriyor...
Bunlari bana mi yazdin sen?

Yoneticiler gosterir simdi sana INSANCIK kimmis

Son düzenleme:
Sırf bu konu için giriş yaptım.Sizin yerinize kendimi koydum.Benim ilkevliliğim olduğu için kafasına dünyayı geçirirdim ama sizin ikinci evliliğinizmiş bu durum kabullenilemez ama sağlam bir konuşma şart hemen yıkmayın 2.hayallerinizide ama tavrınızıda koyun ilk defa bir konuda konu sahibine çok üzüldüm

2. hayallerimin yıkılması demek benim dağılmam demek...
ama yıkılmak yok.. deprosyana girmek, hayal kırıklığı yaşayıp kendimi bırakmak gibi bir lüksüm dahi olamaz
çocuğum var...asla üzüldüğümü ona göstermek istemem. beni hep iyi ve doğru bilsin istedim.
benim için giriş yapmışsın tşk. ederim. hissetmen çok önemli güzel bir yüreğin var.

Bence buldun sorununun cevabını seviyo işte seni kavga etme adamla boşuna özlemiş fantezi yapmış kızdın mı diye yeniden araması da bundan işte :) kimisi hoşlanmaz öyle şeylerden sende sert bi hatunsun belki :KK53:

evet sert bir yapım var. evde, işte ben hep gerçekciyim ne biliyim. sevmem öyle telefonda şöyle böyle konuşmayı

ya bişi dicem :KK14: ben eski konularınızı falan bilmiyorum da.. konuyu ilk okudugum an yatak odası kısmı falan bana gayet normal geldii.. bunun neyini abartmış dedim..
sonra en alt paragrafı okuyunca kıskançlık kısmı ne alakasi var ki bunu niye yazmış dedim kendi kendime :KK14:
yorumları okuyunca da tam şok jeton yeni düştü :KK57:
sonra biraz daha detaylı düşündüm kızmadın bana dimi diye sorması/ ben arayınca hemen aç demesi falan hakkaten çok rencide edici resmen kontrol ediyor :KK43:

Abla esin baya kiskanc biri ve bunu hastalık derecesine getirmis soyleyeyim eger sizin namuslu temiz biri olduguna inansa dahi kuskulanmasa bile gorme ihtiyaci duyuyor yatak odanizi bence bunun hallolmasi lazin derim ben ya da tam tersiiiiii guven sorunu var

Sen 3 gundur foruma takiliyosun o zaman? Sana hesap verecek degilim yorumlarimi begenmiyosan engelle butonu orda bas gec
3 gündür foruma takılıyorsun o zaman, derken bir sınırlama mı var?
Yaşınızın büyük olduğunu düşünmüştüm ama sanırım olgun biri değilsiniz.
Özel hayatınızdaki sorunları foruma taşımayın, komplekslerinizi reel hayatınızda çözün, sonra burada akıl danışanlara yardımcı olun.
Zira insan psikolojisi bozuyorsunuz ve bu konuyla da ben değil yönetici ilgilenecektir.

öylemi dersin.. bir kaç güne gelecek belkide salıya,
ondan olabilirde. ne biliyim çok özlediğinide biliyorum. hayatında benden başka kimsesi yok diyebilirim.
bana odaklı yaşıyor. bunun böyle olmasını istemezdim ama ne yazık ki öyle değiştiremem. yok kimsesi. ana baba ölmüş.
kardeşler köyde kalmış. türkiyenin en uzak şehirlerinden birinin köyünde... yani bir ben varım herşeyi
bana da kontrol gibi gelmedi, kizlari okuyunca sasirdim :) cok kiskanc yalniz o belli ve takintili gibi

Acaba gerçekten yatak odasına alınan yeni şeyleri mi tekrar görmek istedi
Ben de mesela yeni bir şey alınınca tekrar tekrar bakarım, incelerim
Öyle bir şey olamaz mı acaba

Ilk yaşadığınız olayı okuyunca ben de diyorumki bu bayan neye kkızdı ki acaba fantazi mi sevmiyor? Belli adam fantazi seviyor veya aranızda fantazi şeyler yaşanmıyor sa buna istek duyuyor ve yavaş yavaş sizi alıştırmaya çalışıyor gibi geldi bana..kızmadın dimi derken fantazi sevmedigini bildiginden yada bilmediginden demiş olabilir.evdeyken hemen aç demesi de bu gibi bir heyecan umudu ile olabilir yani..ya da merak etmiş olabilir sonuçta tek başınıza siniz?özellikle size düşkün ve panik biriyse?

ama 2. Olayı okuyunca neden kizdiginizi anladım. . evet haklisiniz biraz kafa karıştırıcı. .Ancak bence bu kadar şüpheci bir erkek bunu aylar geçtikten sonra tekrarlamaz devamli kontrol halindedir..bunu surdan az cok anlayabiliriz? Bir düşünün bakalım mağazaya gideceğinizi biliyor ve buna rağmen mi görüntülü aradı? ve mağazadan alacağınız şeyi Eşinizin görmesi gerekli miydi?

Takılma eşinin bu davranışları sana olan güvensizliğinden değil kendine olan güvensizliğinden. Acizlikten :) Rahat ol canımm

konuyu okuyunca ilk aklıma gelen kıskançlık ve güvensizlik ama kaba saba yapmamış, zaten kendi de farkında suçluluk duyduğu için sizi tekrar aramış.
yalnız okuyuncu tebessüm de ettim, farkettirmemek için çok çaba göstermiş. aslında biz kadınlar eşimizi kontrol etmek isteyince böyle ince ince uğraşıyoruz, erkekler genelde dan diye konuya giriyorlar.
çocuk gibi kontrol edilmek hiç bir şekilde hoş değil ama bazen hepimiz yapıyoruz. bence derdini doğru dürüst anlatamamış, kırıldığınızı belirtin, konuşarak çözebilirsiniz.

Son düzenleme:
Valla benim aklıma direkt başka şeyler geldi. Seni odamızda hayal edeyim özledim falan diyince, o yüzden yatak odasına geç dedi sandım. Adam yatağını karısını odasını özlemiştir gelemese bile görmek istiyordur diye, hiç aklıma gelmedi eve erkek vs, töbe bismillah... Bence bir erkeğin aklına eşinin eve başka birini alması ihtimali bile geliyorsa çok tehlikeli bir durum vardır. Diğer bir bakış açısı da size bu kadar güvenmese bırakıp gider miydi?

Back
X