Ne demek oluyor bu şimdi?

Birde "durum" adı üstünde.siz bilirsiniz ama böyle destan yazmaya gerek var mı?

Taş kalpli görmüştür belki.
"Önümüzdeki maçlara bakalım" yaz gitsin.
Gerçi o zamanda Kırmızı kartlar ofsaytlar döner :KK53:

Ben şu durumlara uzun uzun sosyal mesaj kastıranları anlamıyorum zaten. Müsaitim, toplantıdayım, dersteyim... Bu değil miydi durum.Whatsappı msn gibi kullanıyoruz mübarek.

Bi benım mı whatshapımda bişey yazmıyo :KK1:
Okadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi . ;) milletin derdi yok kendine dert arıyor. Konu sahibi eski sevgilim beni takip ediyor , yani bende onu takip ediyorum demek istiyor .

Okadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi . :KK66: milletin derdi yok kendine dert arıyor. Konu sahibi eski sevgilim beni takip ediyor , yani bende onu takip ediyorum demek istiyor .
heh bıde o var nasıl takıp mış o :D Ben ilk açtığımda bı foto koydum ve durumumu işte yaptım o gun bugundur oyle .. Annemle ve eşimle konusurum okadar .. Ama işyerı whatshapımda çok vakıt geçiyorum musterılerle ordada kmseyı takıp etmedım :KK48:

Okadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi . :KK66: milletin derdi yok kendine dert arıyor. Konu sahibi eski sevgilim beni takip ediyor , yani bende onu takip ediyorum demek istiyor .
Aynen canım ben de onu takip ediyorum

Ayrıca Allah dert vermesin napalim takip ediyoruz birbirimizi suç degil yasak değil

Hıç bir şey anlamadım ama cam irmak kırılgan bir seyden bahsediyor sanirim senin beni kırdigin gibi kirarlarmi demek istemis ne demis.

açıkcası hiç bişey anlamadım cam gemi taş ırmak ne ola ki ?

peki sizin yazınız ve onun yazısında kitaptan bi alıntı mı?
Benim durum yazım kitaptan alıntı..Kitabı şu an okuyorum zaten ama onun yaptığı alıntı kitaptan değil sırf ben bana gönderme yaptığını anlayayim diye kitabin ismini de yazmış cümlesinin sonuna

Back
X