- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
Dimi sanirimBoşver giden sevgiliden hayır gelen gelirse eskisi gibi olmaz bence silin gitsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi sanirimBoşver giden sevgiliden hayır gelen gelirse eskisi gibi olmaz bence silin gitsin.
Evet ekliyiz halawhasuptan takip etme nasıl oluyorki.. eklisiniz hala birbirinizde yani.. silin engelleyin gitsin..
Bu futbol terimlerinden de bir şey anlamıyorum işin içine girersem cikamayabilirimBirde "durum" adı üstünde.siz bilirsiniz ama böyle destan yazmaya gerek var mı?
Taş kalpli görmüştür belki.
"Önümüzdeki maçlara bakalım" yaz gitsin.
Gerçi o zamanda Kırmızı kartlar ofsaytlar döner![]()
Bak bu güzeldiBence o da anlamamış.
Cnkü o da hala beni takip ediyorSiz neden sevgilisi varken onu takip ediyorsunuz ki[/QUOT
Okadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi .Bi benım mı whatshapımda bişey yazmıyo![]()
heh bıde o var nasıl takıp mış oOkadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi .milletin derdi yok kendine dert arıyor. Konu sahibi eski sevgilim beni takip ediyor , yani bende onu takip ediyorum demek istiyor .
Aynen canım ben de onu takip ediyorumOkadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi .milletin derdi yok kendine dert arıyor. Konu sahibi eski sevgilim beni takip ediyor , yani bende onu takip ediyorum demek istiyor .
Ayrıca Allah dert vermesin napalim takip ediyoruz birbirimizi suç degil yasak değilOkadar evlendim boşandım ayrılık yaşadım , bende bişey yazmadım . Ordan mesaj vermediğim için eksikmi kaldım şimdi .milletin derdi yok kendine dert arıyor. Konu sahibi eski sevgilim beni takip ediyor , yani bende onu takip ediyorum demek istiyor .
Kitap ismi o.Nazan bekirogluna ait kitabın ismi yanı alıntı yaptığım kitabın ismiaçıkcası hiç bişey anlamadım cam gemi taş ırmak ne ola ki ?
Kitap ismi o.Nazan bekirogluna ait kitabın ismi yanı alıntı yaptığım kitabın ismi
O sizi takip ediyor mu bilmiyorum ama sizin onu takip ettiğiniz kesin[/QUOT
Karşılıklı canım apaçık hem de
Benim durum yazım kitaptan alıntı..Kitabı şu an okuyorum zaten ama onun yaptığı alıntı kitaptan değil sırf ben bana gönderme yaptığını anlayayim diye kitabin ismini de yazmış cümlesinin sonunapeki sizin yazınız ve onun yazısında kitaptan bi alıntı mı?
Olabilir yoruma çok açık :)Hıç bir şey anlamadım ama cam irmak kırılgan bir seyden bahsediyor sanirim senin beni kırdigin gibi kirarlarmi demek istemis ne demis.