Ne demek şimdi bu?

erkek gerizekalılığı denen şey burda devreye giriyor işte
vallahi salak bunlar
her zaman şunu demişimdir
erkek olsam ve bi kadına seks için yanaşsam
hatta bunun için yanıp tutuşsam bile
aslaaa belli etmem
erkek kendini sevdirse, o kadına biraz güven verse
biraz da zamana ve akışına bıraksa
zaten cinsellik olur eğer kadın bu konulara çok kapalı değilse
ama bu salaklar resmen pazarlık ediyor
yok ileri gitmeden de yaşanabilirmiş sorun yokmuş bilmem ne
sen mi karar veriyosun haspam
seninki hem salak hem de gurursuz
bu konu konuşulmuş ortak paydada buluşmamışsınız
arkasını dönüp gitseymiş sonradan arayıp
tekrar pazarlığa dökmesi aşırı iğrenç
öff ya ya çok yoklukta ya da bunu hırs yapmış senle alakalı
eğer yakışıklı bi tipse hırs yapmıştır ve ona evet desen senle 1 kere bunu yaşadıktan sonra arkasını dönüp gider bence
yoklukta ise o daha kötü
boşta kaldıkça gelir
velhasıl bu adamdan bi cacık olmaz
31 yaşındayım bakire değilim cinsellikle aram iyidir
bana göre tamm sadece takılıp geçmelik erkek statüsünde şu anlattığın herif
hani seviştikten sonra aramam
baya böyle gece beraber olduktan sonra, sabah giderken kapıyı yavaşça kapat ses olmasın derim yüzüne karşı
Zaten çoğu öyle yapıyor önce güven ve sevgi veriyor sonra amacını brlli ediyor.

Ay böyle ısrarcı tiplero de hiç sevmem.
Birşey yasanicaksa doğal gelişir .
Ne bu böyle protokol gibi .
Sizde ağırdan satayım demişsiniz kendinizi de bu adamla olmaz .
Adam arazi olmuş .
Zaten niyeti düzgün olsa ısrarcı olmaz
Anlamadığım taraf takip ettiği sayfalar arasında dini sayfalar var,ablası tesettürlü..

Yani anlayamadım adam kafayı uçkurla bozmuş belli ki, sabah istemiyorum demişsin adam akşamında buluşup yine aranmış :bicak: Bundan bir halt olmaz bence de

Anlamadığım taraf takip ettiği sayfalar arasında dini sayfalar var,ablası tesettürlü..

Dindar erkekler de erkek, dindar erkekllerin çkü yok mu .. ablası tesettürlü olsa ne olacak, ablasının inancı sadece kendisini bağlar. Bu modeller de ayrıca leş oluyor, ailem muhafazakar türbanlı kız isterim diyorlar sonra çküm çküm diye ortaya düşüyorlar hiç öyle ailesinin muhafazakar olmasına filan güvenme

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar .Üç dört kez buluştuğum kişinin tam amacını çözemedim.
Birincisi seks amaçlı yaklaştığını düşündüm.
Çünkü nabız yoklamaları ,yakınlaşmaya çalışmaları filan oluyordu.
Henüz yeni olduğumuz için uygun bir şekilde geri çekiliyordum.
Öpmelerine filan karşılık veriyordum sadece.
Beğenildiğimi ve arzulandığımı biliyordum ama amacı cinsellik mi ,ciddiyet mi beni düşündürdü.
Sonrasında buluşmalar iki uç nokta olduğu için ortak noktada buluşuyorduk.Bazen akşam çıkmam gerekiyordu.Bir bayan için bu saatlerde çıkmak zor hatta beni bir kere çalıştığı için kendi tarafına çağırdı.Gitmedim.
Sonrasında ilişki anlayışımızın farklı olduğunu ,bazı durumların zaman aldığında kendisinin benden beklentilerini şimdilik karşılayamayacğımı ,sınırlarıma saygı duyarsa devam etmek istediğimi söyledim.
Kendisi de saygı duyduğunu iler gitmeden bir şeyler yaşamak istemesinde bir sakınca görmediğini söyledi.
Ben görüyorum dedim.
Bir daha aramayacağını düşündüm.Ama aradı.Akşam buluşalım mı dedi.Ve kendisi geldi.Galiba beni kaybetmek istemiyor dedim.
Sonra gezdik ,bir şeyler yedik filan.
Sonrasında tekrar nabız yoklamaya başladı.Tekrar söylüyorum karşı değilim ama zamanı var yani.İki tarafın isteği ile olur bazı şeyler.Amacım seks olsa yatağından çıkmak istemeyecğim bir kişi.😅Ama bir dur tanıyayım işte ..
Yine bu konuda konuştuk.Beni ikna etmeye çalıştı ama başaramadı.
Açıkçası üzgün bir şekilde döndüm eve.
Sabah mesajlaştık ve iki gündür yazmıyor.
Açıkçası bu şartlarda zaten ilişkiyi sürdüremem.Ama istiyorum ki mutlu ben seni gerçekten istiyorum,sınırlarına da saygı duyuyorum deyip dönsün.
Sizce döner mi?Yazar mı?
Bu istediğinizi ben de isterdim sizin adınıza ama o böyle birisi değil. Dilerim bundan sonra sevmesini bilen birisi çıkar karşınıza.

Bazı erkekler bu konularda istemiyorum lafından anlamıyor. Konuşur ikna ederim diye düşünüyor. Siz böyle bir ilişki istemiyorsanız görüşmeyin adamın nasıl bir ilişki istediği belli, saklamamış

Yani anlayamadım adam kafayı uçkurla bozmuş belli ki, sabah istemiyorum demişsin adam akşamında buluşup yine aranmış :bicak: Bundan bir halt olmaz bence de

benimde anlayamadığım akşam iş çıkışı buluşmuşlar çocuk yine nabız yoklamış bir süre sonra konu sahibesi bu yoklamalara karşılık verseydi ne yapacaktı Allah ne verdiyse girişecekmiydi sokak ortasında.

Merhabalar arkadaşlar .Üç dört kez buluştuğum kişinin tam amacını çözemedim.
Birincisi seks amaçlı yaklaştığını düşündüm.
Çünkü nabız yoklamaları ,yakınlaşmaya çalışmaları filan oluyordu.
Henüz yeni olduğumuz için uygun bir şekilde geri çekiliyordum.
Öpmelerine filan karşılık veriyordum sadece.
Beğenildiğimi ve arzulandığımı biliyordum ama amacı cinsellik mi ,ciddiyet mi beni düşündürdü.
Sonrasında buluşmalar iki uç nokta olduğu için ortak noktada buluşuyorduk.Bazen akşam çıkmam gerekiyordu.Bir bayan için bu saatlerde çıkmak zor hatta beni bir kere çalıştığı için kendi tarafına çağırdı.Gitmedim.
Sonrasında ilişki anlayışımızın farklı olduğunu ,bazı durumların zaman aldığında kendisinin benden beklentilerini şimdilik karşılayamayacğımı ,sınırlarıma saygı duyarsa devam etmek istediğimi söyledim.
Kendisi de saygı duyduğunu iler gitmeden bir şeyler yaşamak istemesinde bir sakınca görmediğini söyledi.
Ben görüyorum dedim.
Bir daha aramayacağını düşündüm.Ama aradı.Akşam buluşalım mı dedi.Ve kendisi geldi.Galiba beni kaybetmek istemiyor dedim.
Sonra gezdik ,bir şeyler yedik filan.
Sonrasında tekrar nabız yoklamaya başladı.Tekrar söylüyorum karşı değilim ama zamanı var yani.İki tarafın isteği ile olur bazı şeyler.Amacım seks olsa yatağından çıkmak istemeyecğim bir kişi.😅Ama bir dur tanıyayım işte ..
Yine bu konuda konuştuk.Beni ikna etmeye çalıştı ama başaramadı.
Açıkçası üzgün bir şekilde döndüm eve.
Sabah mesajlaştık ve iki gündür yazmıyor.
Açıkçası bu şartlarda zaten ilişkiyi sürdüremem.Ama istiyorum ki mutlu ben seni gerçekten istiyorum,sınırlarına da saygı duyuyorum deyip dönsün.
Sizce döner mi?Yazar mı?
İki gündür yazmamışsa yazmaz bence. Yazsa da beklentisi aynı olur senin degismeni ister.

Bir insanı kendi düşüncene itemezsin kaç kez söylemişsin işte davar degil ya anlaması lazım naz yaptığını bile düşünüyor olabilir hayırdan anlamazlar çünkü 😂
Bu arada hala dönmesini bekliyorsan hedefine ulaşır da bellli etmiş zaten her bulusma da bunu da hissettirmezsin yani önce biraz aksiyon, aktivite, birbirinin çevresini tanıma ohoo daha 3 -4 kere buluşmussun hastalıklı mı sağlıklı mı ne biliceksin😂 galiba bir ben takıntılıyım buna sağlık raporu şart. 😂

erkek gerizekalılığı denen şey burda devreye giriyor işte
vallahi salak bunlar
her zaman şunu demişimdir
erkek olsam ve bi kadına seks için yanaşsam
hatta bunun için yanıp tutuşsam bile
aslaaa belli etmem
erkek kendini sevdirse, o kadına biraz güven verse
biraz da zamana ve akışına bıraksa
zaten cinsellik olur eğer kadın bu konulara çok kapalı değilse
ama bu salaklar resmen pazarlık ediyor
yok ileri gitmeden de yaşanabilirmiş sorun yokmuş bilmem ne
sen mi karar veriyosun haspam
seninki hem salak hem de gurursuz
bu konu konuşulmuş ortak paydada buluşmamışsınız
arkasını dönüp gitseymiş sonradan arayıp
tekrar pazarlığa dökmesi aşırı iğrenç
öff ya ya çok yoklukta ya da bunu hırs yapmış senle alakalı
eğer yakışıklı bi tipse hırs yapmıştır ve ona evet desen senle 1 kere bunu yaşadıktan sonra arkasını dönüp gider bence
yoklukta ise o daha kötü
boşta kaldıkça gelir
velhasıl bu adamdan bi cacık olmaz
31 yaşındayım bakire değilim cinsellikle aram iyidir
bana göre tamm sadece takılıp geçmelik erkek statüsünde şu anlattığın herif
hani seviştikten sonra aramam
baya böyle gece beraber olduktan sonra, sabah giderken kapıyı yavaşça kapat ses olmasın derim yüzüne karşı
Sitede görmek istediğim yorumlar bunlar işte.

Erkek gerizekalılığı jsjsjjs şeklinde. Ya bayılıyorum erkek gömüp kadın yüceltmeye..

Sitede görmek istediğim yorumlar bunlar işte.

Erkek gerizekalılığı jsjsjjs şeklinde. Ya bayılıyorum erkek gömüp kadın yüceltmeye..
hayatım bunların çoğu geri zekalı zaten
bakmayın yani siz akademik alanda başarılı olanlarına
iş hayatında başarılı olanlara falan
kanmayın yani belki çok zor sınavlara girdi ve meslek sahibi oldu
belki iş hayatında çok akıllıca davrandı bi statü elde etti
özünde hepsi aynı kazmalıkta
söz konusu ilişkiler olduğu zaman öyle salaklar öyle geri zekalılar ki anlatamam
ha ilişki içinde de zeki olanları yok mu var ama azınlıkta
zeki olanın da çoğu zekasını iyi yönde değil kötü yönde kullanıyor manipüle etmek gibi mesela
yani ya geri zekalılar ya da şerefsizler
bunların arasında zeki ve düzgün olanları bulduk mu bırakmamak lazım ama nerdee ahahaha
şimdi şu konudaki adam geri zekalı değilse benim adım da sino2023 değil
konuşup ortak paydada buluşamadığın halde
kızı tekrar arayıp görüşüp bi de ikna etmeye çalışmak nedir
vallahi eziklik koktu buralar

Güzelce ne düşündüğünü, niyetini açıklamışsın buna rağmen hala şansını zorluyorsa sana saygı duymuyor, değer vermekten ziyade tatmin olmak adına uğraşıyor diye düşündüm ben. Gerçekten ciddi düşünüp bir kadının endişe ve korkularına karşı empati kurabilen erkek bekliyor, sabrediyor ve oda çekiniyor. Zaten size verdiği güvenle sizin de söylediğiniz gibi karşılıklı olur bu ilişki. O yüzden ben uzak durmanızı tavsiye ederim.

Ay böyle ısrarcı tiplero de hiç sevmem.
Birşey yasanicaksa doğal gelişir .
Ne bu böyle protokol gibi .
Sizde ağırdan satayım demişsiniz kendinizi de bu adamla olmaz .
Adam arazi olmuş .
Zaten niyeti düzgün olsa ısrarcı olmaz
Alacagini alip gitmenin derdinde acelesi var

hayatım bunların çoğu geri zekalı zaten
bakmayın yani siz akademik alanda başarılı olanlarına
iş hayatında başarılı olanlara falan
kanmayın yani belki çok zor sınavlara girdi ve meslek sahibi oldu
belki iş hayatında çok akıllıca davrandı bi statü elde etti
özünde hepsi aynı kazmalıkta
söz konusu ilişkiler olduğu zaman öyle salaklar öyle geri zekalılar ki anlatamam
ha ilişki içinde de zeki olanları yok mu var ama azınlıkta
zeki olanın da çoğu zekasını iyi yönde değil kötü yönde kullanıyor manipüle etmek gibi mesela
yani ya geri zekalılar ya da şerefsizler
bunların arasında zeki ve düzgün olanları bulduk mu bırakmamak lazım ama nerdee ahahaha
şimdi şu konudaki adam geri zekalı değilse benim adım da sino2023 değil
konuşup ortak paydada buluşamadığın halde
kızı tekrar arayıp görüşüp bi de ikna etmeye çalışmak nedir
vallahi eziklik koktu buralar
Onu da en zekisi kapıyor zaten boşta kalmıyor :D

Kesinlikle vardı.Evliliğe dair planlarını ,ailesini,aile yapısını va anlattı

E zaten hep öyle derler. Ben hep derim yeni başlamışken evlilik planları yapan bana samimi gelmiyor onda mutlaka ya psikolojik sorun ya art niyet barındırıyor. Hep çıkıyor dediğim çevrem de.

Back
X