Ne demeli

ciceklientari

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
3.114
6.048
408
İyi geceler hanımlar,

Sürekli kendinden bahseden insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz.
Mesela; hal hatır sorayım diye aradım deyip iyiyim sağol sen dedikten hemen sonra işini gücünü aldığını sattığını anlatan insanlarla
( sözde sizi soracaktı :))
Yada hep derdi sıkıntısı olduğunda arayan soran insanlarla ( çünkü iyi bir dinleyici olduğunuzu düşünüyor nedense)

Kendiyle ve hayatıyla ilgili çok fazla detay verenlerle, sıkıldığınızı belli eden yüz ifadesi yada kısa cevaplarınıza : noldu canım moralin mi bozuk diyen tiplerle ( çünkü bunun için moralinizin bozuk olması lazım yoksa başka sebep olamaz
Sizin gittiğiniz tatili yada iyi bir gelişmeyi sormayan , iyiyim dediğiniz de iyisin ama için dolu, gönlün yorgun vs deyip sizi moral olarak aşağı çekmeye çalışan tiplerle

Çok pis insan sileceğim kalp kırmayayım diyorum ama yetti canıma uleeyn diye bağırasım var.
Destek olun, taktik verin
Sağolun
Not: hazır cevap değilim. Gece yatarken aklıma geliyor o cevaplar

İyi geceler hanımlar,

Mesela; hal hatır sorayım diye aradım deyip iyiyim sağol sen dedikten hemen sonra işini gücünü aldığını sattığını anlatan insanlarla
Yada hep derdi sıkıntısı olduğunda arayan soran insanlarla ( çünkü iyi bir dinleyici olduğunuzu düşünüyor nedense)

Kendiyle ve hayatıyla ilgili çok fazla detay verenlerle, sıkıldığınızı belli eden yüz ifadesi yada kısa cevaplarınıza : noldu canım moralin mi bozuk diyen tiplerle ( çünkü bunun için moralinizin bozuk olması lazım yoksa başka sebep olamaz
Sizin gittiğiniz tatili yada iyi bir gelişmeyi sormayan , iyiyim dediğiniz de iyisin ama için dolu, gönlün yorgun vs deyip sizi moral olarak aşağı çekmeye çalışan tiplerle

Çok pis insan sileceğim kalp kırmayayım diyorum ama yetti canıma uleeyn diye bağırasım var.
Sağolun
Çatır çatır kalp kiracaksiniz çünkü bu tip bencil insanlar bu dilden anlar. Karşı şahıs sizin sözünüzü kesip kendini anlatmaya başlayınca lafımı daha bitirmedim vs deyip onu susturun. O kendini anlatacağı zaman da işim çıktı kapatıyor ya da gidiyorum deyip bitirin. Zaten kendileri kaçıyorlar. Denendi onaylandi

Valla siz anlatırken fark ettim, bende hep dert anlatan biriyim , n’yapıyım anlatınca ferahlıyorum , ama düşündüm de ben olsam heralde sıkıldığımı belli ederim yada direk ima ederim şu kişi çok sıkıyor sürekli kendinden bahsediyor

İyi geceler hanımlar,

Sağolun
Ben direk olarak söyledim. Ne mi oldu? Yine aynı şekilde devam etti. O yüzden bence kendinizle alakalı birseyi anlatmayın bosverin. Cünkü zaten dinlemiyorlar ve umurlarında olmuyoruz. Bu tarz bencil insanları sadece dinleyip hıhı deyip gecmek lazım.

Çatır çatır kalp kiracaksiniz çünkü bu tip bencil insanlar bu dilden anlar. Karşı şahıs sizin sözünüzü kesip kendini anlatmaya başlayınca lafımı daha bitirmedim vs deyip onu susturun. O kendini anlatacağı zaman da işim çıktı kapatıyor ya da gidiyorum deyip bitirin. Zaten kendileri kaçıyorlar. Denendi onaylandi
Teşekkürler
Peki kendinden bahsederken ki bu genelde onlar için iyi bir haber oluyor dinlemek istemeyince aaa kıskandı pozisyonuna da düşmek istemiyorum. Bu ihtimal beni üzer 😊

İyi geceler hanımlar,

Sağolun
E muhattap olmayın çıkarın hayatınızdan. Zor olmasa gerek

Ben direk olarak söyledim. Ne mi oldu? Yine aynı şekilde devam etti. O yüzden bence kendinizle alakalı birseyi anlatmayın bosverin. Cünkü zaten dinlemiyorlar ve umurlarında olmuyoruz. Bu tarz bencil insanları sadece dinleyip hıhı deyip gecmek lazım.
Anlatmıyorum dinlenmiyor biliyorum umrumda değil de işte o hıhı deyip geçme kısmı hiiiç bitmiyor :)

İyi geceler hanımlar,

Sağolun
Benimde öyle sonradan aklıma gelir hep şöyle deseydim diye. Benim bi arkadaşım öyle. Konuşmak için arar eder, sonra kendinden bişeyler anlatır tamam ama ben bişey anlatırken yarıda keser kendinden devam eder en nefret ettiğim şeylerden birisi bu

Hayatından cıkarmakla ugrasma cunku bıtmıyorlar.

Onu cıkarsan baskası oluyor, o gitse otekı beriki.

O kadar cok ki bu insanlar, o kadar coklar ki..
Musait degılım demeyi ogren sadece.

🤣🤣 dun bi arkadasimi boyle birsey yuzunden 5 kez aradim ilk bahanem koronamiyim diye basinin etinin yedim sonra ya olduysam anlamiyosan diye aradim3.de sarjim az senle konusayim bitsin diye aradim dedim🤣🤣 4.de napiyosun konusmayali diye en sonda gece 12 de yarin hastaneye gitcem korona olmussam sana gelicem tek atlatamam diye aradim (Allah korusun) isin espirisi ama bende sikildikca ararim mesela ilk aradigimda o acmasaydi digerini arayip 5 hakkimi onda kullanacaktim ama tabi samimiyetiniz ne bu insanlarla sizin bilmiyorumda benimkiler beni bende onlari cekiyorum gulmekten ölerek yattik uyuduk gece

🤣🤣 dun bi arkadasimi boyle birsey yuzunden 5 kez aradim ilk bahanem koronamiyim diye basinin etinin yedim sonra ya olduysam anlamiyosan diye aradim3.de sarjim az senle konusayim bitsin diye aradim dedim🤣🤣 4.de napiyosun konusmayali diye en sonda gece 12 de yarin hastaneye gitcem korona olmussam sana gelicem tek atlatamam diye aradim (Allah korusun) isin espirisi ama bende sikildikca ararim mesela ilk aradigimda o acmasaydi digerini arayip 5 hakkimi onda kullanacaktim ama tabi samimiyetiniz ne bu insanlarla sizin bilmiyorumda benimkiler beni bende onlari cekiyorum gulmekten ölerek yattik uyuduk gece
İkiniz de mutluysanız sorun yok :)
Ben gereksiz bilgi ve konuşmalarla kafamı yoramıyorum
Almıyor da kafam inanın
Karşılıklı sohbet şakalaşma gülme değil kadtettiğim.
Sesini duyayım dedikten sonra kendini konuşması ki bu insan yada insanlar benimle ilgili güzel birşeyi dinlemek de istemiyor sormuyor.

İkiniz de mutluysanız sorun yok :)
Ben gereksiz bilgi ve konuşmalarla kafamı yoramıyorum
Almıyor da kafam inanın
Karşılıklı sohbet şakalaşma gülme değil kadtettiğim.
Sesini duyayım dedikten sonra kendini konuşması ki bu insan yada insanlar benimle ilgili güzel birşeyi dinlemek de istemiyor sormuyor.
Haklisiniz aslinda bizimki girgir samata cekiyoruz birbirimizi ama sizin gibi hissettiren biri olursa isim var sonra konusuruz diyim kapardim telefonu harelde

Benim de bu model bir arkadaşım var. Çok sık görüşemiyoruz ama görüştüğümüzde de anlatacakları birikiyor. Bir başlıyor konuşmaya aman Allahım :ukala: kendini anlatmayı da övmeyi de seviyor. Nasılsın nasıl gidiyor iş güç diyor 2 dk konuşuyorum ona soruyorum, sonra sormaz olaydım diyorum :KK70: genelde kısa cevaplar veriyorum, konuşmayı yönlendirecek ve daha fazla konuşmasına sebep olacak şeyler söylemiyorum :KK70: ne yapayım arkadaş zaten sık görüşmüyoruz diyorum kendi kendime. Siz de he deyin geçin huylu huyundan vazgeçmiyor :KK51:

Back
X