Ne demeli

İyi geceler hanımlar,

Sürekli kendinden bahseden insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz.
Mesela; hal hatır sorayım diye aradım deyip iyiyim sağol sen dedikten hemen sonra işini gücünü aldığını sattığını anlatan insanlarla
( sözde sizi soracaktı :))
Yada hep derdi sıkıntısı olduğunda arayan soran insanlarla ( çünkü iyi bir dinleyici olduğunuzu düşünüyor nedense)

Kendiyle ve hayatıyla ilgili çok fazla detay verenlerle, sıkıldığınızı belli eden yüz ifadesi yada kısa cevaplarınıza : noldu canım moralin mi bozuk diyen tiplerle ( çünkü bunun için moralinizin bozuk olması lazım yoksa başka sebep olamaz
Sizin gittiğiniz tatili yada iyi bir gelişmeyi sormayan , iyiyim dediğiniz de iyisin ama için dolu, gönlün yorgun vs deyip sizi moral olarak aşağı çekmeye çalışan tiplerle

Çok pis insan sileceğim kalp kırmayayım diyorum ama yetti canıma uleeyn diye bağırasım var.
Destek olun, taktik verin
Sağolun
Not: hazır cevap değilim. Gece yatarken aklıma geliyor o cevaplar
muhatap olmuyorum bir süre sonra en mantıklısı bu

İyi geceler hanımlar,

Mesela; hal hatır sorayım diye aradım deyip iyiyim sağol sen dedikten hemen sonra işini gücünü aldığını sattığını anlatan insanlarla
Yada hep derdi sıkıntısı olduğunda arayan soran insanlarla ( çünkü iyi bir dinleyici olduğunuzu düşünüyor nedense)

Kendiyle ve hayatıyla ilgili çok fazla detay verenlerle, sıkıldığınızı belli eden yüz ifadesi yada kısa cevaplarınıza : noldu canım moralin mi bozuk diyen tiplerle ( çünkü bunun için moralinizin bozuk olması lazım yoksa başka sebep olamaz
Sizin gittiğiniz tatili yada iyi bir gelişmeyi sormayan , iyiyim dediğiniz de iyisin ama için dolu, gönlün yorgun vs deyip sizi moral olarak aşağı çekmeye çalışan tiplerle

Çok pis insan sileceğim kalp kırmayayım diyorum ama yetti canıma uleeyn diye bağırasım var.
Sağolun
Hayatından çıkar hayatından çıkar hayatından çıkar çünkü onlar enerji emer, bikaç arkadaşım vardı sadece kendi sıkıntıları olduğunda mutlu olduğunda arardı ,bi yerlere oturmaya gider sadece kendilerini konuşurduk en sonunda yorulduklarında ee sen napıyosun diye sorarlardı sağolsunlar o kadar çökmüş bezmiş olurdum ki iyiiii demekten başka bişey bulamazdım kafam kazan gibi olurdu hiç abartmıyorum sonra istemem oldu çağırdım gelmediler cenazem oldu duydular başsağolsun a aramadılar bile baktım bu böyle gidiyo nişanım oldu yine gelmediler sürekli fotoğraf at diye darladılar sadece o da meraktan ,bende hayatımdan çıkardım msj attılar işim var dedim aradılar bazen açmadım bazen sonra görüşürüz diye erteledim neden böyle oldu diye sorguladır 'ayy çok işim var ya ondan' diyerek öteledim onlarla bu bu sebepten bende sizden uzaklaştım bile demedim çünkü biliyorum dinlemicekler ama onları hayatımdan çıkardıktan sonra rahatladım,şimdi de eltim böyle ruh emici hep kendi kendi çocukları eşi ailesi sürekli kendini konuşur sanırım bu tarz insanların kaderi hep istemedikleriyle karşılaşmak

Ben genelde konulardaki hatalarını söylüyorum. Hatayla yüzleşmek zor geliyor. Benimle paylaşmaktan kaçınıyorlar.
E ben de insanım.

Benim de bu model bir arkadaşım var. Çok sık görüşemiyoruz ama görüştüğümüzde de anlatacakları birikiyor. Bir başlıyor konuşmaya aman Allahım :ukala: kendini anlatmayı da övmeyi de seviyor. Nasılsın nasıl gidiyor iş güç diyor 2 dk konuşuyorum ona soruyorum, sonra sormaz olaydım diyorum :KK70: genelde kısa cevaplar veriyorum, konuşmayı yönlendirecek ve daha fazla konuşmasına sebep olacak şeyler söylemiyorum :KK70: ne yapayım arkadaş zaten sık görüşmüyoruz diyorum kendi kendime. Siz de he deyin geçin huylu huyundan vazgeçmiyor :KK51:
Çok sık görüşmeyince bi derece idare edilebilir. Kısa cevap verince de moralim bozuk sanıyorlar 😁

Hayatından çıkar hayatından çıkar hayatından çıkar çünkü onlar enerji emer, bikaç arkadaşım vardı sadece kendi sıkıntıları olduğunda mutlu olduğunda arardı ,bi yerlere oturmaya gider sadece kendilerini konuşurduk en sonunda yorulduklarında ee sen napıyosun diye sorarlardı sağolsunlar o kadar çökmüş bezmiş olurdum ki iyiiii demekten başka bişey bulamazdım kafam kazan gibi olurdu hiç abartmıyorum sonra istemem oldu çağırdım gelmediler cenazem oldu duydular başsağolsun a aramadılar bile baktım bu böyle gidiyo nişanım oldu yine gelmediler sürekli fotoğraf at diye darladılar sadece o da meraktan ,bende hayatımdan çıkardım msj attılar işim var dedim aradılar bazen açmadım bazen sonra görüşürüz diye erteledim neden böyle oldu diye sorguladır 'ayy çok işim var ya ondan' diyerek öteledim onlarla bu bu sebepten bende sizden uzaklaştım bile demedim çünkü biliyorum dinlemicekler ama onları hayatımdan çıkardıktan sonra rahatladım,şimdi de eltim böyle ruh emici hep kendi kendi çocukları eşi ailesi sürekli kendini konuşur sanırım bu tarz insanların kaderi hep istemedikleriyle karşılaşmak
[/QUO

Buraya yazdıktan sonra kendini anlatan birine ( halini hatırını sorayım demişti ama kendinden bahsetti nasılsın dışında bana birşey sormamıştı) vatsaptan anlatacakların bittiyse hayırlı geceler yazdım. Cevap gelmedi.

N

Noldu canım bişey mi oldu özledim görüşelim hiç aramıyorsun vs demiyorlar mı
E desinler. Ben de görüşmek istemiyorum demiyorum tabi de bi bahane buluyorum. Bir iki derken aramalar kesilir zaten. ✌ onlar sizi değil kendilerini anlatmayı özlüyorlar

Bir grup insan bu sorunları açık konuşup çözmekten yada eyvallah demekten yana
Bazıları bahane bulup yavaş yavaş mesafe koymaktan

Bende kendini sürekli öven kişilere ayar oluyorum..
Bir insan neden sürekli kendini övme gereği duyar anlamış değilim 🤔
keşke birileri çıksa bunlara nekadar sıkıcı ve gereksiz konuştuklarını anlatsa diyorum..

İyi geceler hanımlar,

Sağolun
Bu tip bir insanla ev arkadaşıyım maalesef. Hep kendisi konuşur, benim konuşmama asla müsade etmez. Ben konuşacak bir boşluk bulduğumda lafımı keser. En son çareyi soğuk davranarak buldum. Bir dahakine yüzüne vurmayı düşünüyorum. Bence siz de yüzüne vurun. Hakediyorlar bunu saygısızlar

Back
X