Ne demeliyim

Lemen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
74
112
13
31
Merhaba kızlar size bişey danismak ıstiyorum sizce Ne gibi bir cevap vermeliyim .hemen konuya açıklık getireyim fazla uzatmadan. Ben 9 aylık hamileyim doğumda yardımcı olması için kaynanayi türkiye'den istek yapıp buraya getirdik. Büyük cocugumla ilgilenmesi için ama insan bu kadar vicdansız olmaz 16 gündür burda hiç bir işe yardimci olmuyor daha bana bez veriyor yeri sil diye (parkelerde leke kaldığı için elimle siliyorum) nefessiz kalıyorum demiyor ki bi elimi atayım hersey benden bekleniyor. Şimdiden baslamis bi doğum olsaydı da diğer çocuklarımın yanına gideyim onlar başka ülkede.ben burda 1 ay kalırım sadece diğer çocuklarıma da gidecem diyor biz bu kadina bir sürü masraf yapıp yardımcı olması için getirdik ama bunun düşüncesine bakın. Bebek doğsun 2 gün sonra giderim diyor ne yaparsanız yapın kendi kendinize bakarsiniz diyo. Ne diyeyeim şimdi ben

Doğumu bekleme şimdiden git anne diyebilirsiniz

Yaptığınız masrafı düşünmeyin. Kaldıkça zararı olacak size, hem maddi hem sinirlerinize.

Kalirsa sadece sizi lohusa depresyonuna sokucak belli ki. Baslarda zorlanirsiniz belki, ama ozellikle bebeginiz, diger cocugunuz ve sizin kaynasmaniz icin cok buyuk firsat olur yalniz kalmak. Bence geri gonderin.

Faydadan çok zararı var, bırak gitsin. Senin annen veya bir akraban gelemez mi, yada eşin 10 gün kadar izin alsa. 10 günde toparlarsın sonra kendin tek de halledersin Allah'ın izniyle. Ben de ilk bebeğimde 15 günden sonra yalnız kaldım

Yok canım anem turkiyede burda yalnızım eşimle dün artık dedim eğer gitmek istiyorsan şimdi de gidebilirsin dogumu beklemeden

Ayyy sizdeki sansizlik benim teyze kizim uc ay önce dogum yapti oda kaynanasini almanyaya getirtdi.kaynana buyuk kizi Okula birakip almaya kadar herseyiyle yardim ediyordu bizde bir kac gun kalsin diye davet etik kaynana gelin yeni dogum yapmis anca birgun kalabilirim diye bize geldi bence sen seninkiyi postala Allah bilir birde bu halinle ona hizmet yapmanida bekliyordur senden.

Yollayın gitsin neyi bekliyorsunuz ....birdaha da çağırmayın

Valla kusura bakmayin da kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil...en başta cagirmakla hata yaptiniz o da yardım etmeyecekse ben gelemem demeliydi baştan...ben de hamileyim ama anneme veya kayinvalideme güvenerek cocuk yapmiyorum..kendi basimin caresine bakicam...

durumuna cok uzuldum. benim oglumda kucuk. baslarda kv soguk olsakta alistik ve allah var eziyet eden biri degil, vaktinde kendi cok cekmis is yapmaktan kaale alinmamaktan dusuk bile yapmis. bende onu cagirmayi dusunuyorum hatta istiyorum, kendi durumlari musait zaten. oda bi süreden sonra sıkılıyor ilk geldigindr fark ettim ama fazla kalmasini bende istememem. 3-4 hafta yeterde artar bile. en azindan hareket edemeyecegim durunlarda o yardimci olur ben yetistiremezsem evde bi sicak yemek olur. bende boyle olunca bana samimi yaklasinca onu el ustunde tutar herzaman yaptigim gibi gonlunu almasini bilirim sagligim el verdikce gezdirir esime gezdirmesini soylerim.

kaynananiz kac yasinda bu arada? belki sizin yaniniza gelince umdugunu bulamadi ama 9 aylik bir kadina yerleri silmesi kabuk edilecrk gibi degil.
sizde egilmeyin caninizin kiymetini bilin. ben 7 aylik hamileyim iki gundur egil kalk derken fenalastim bebek erken gelecek diye odumuz koptu. biraz numara yapin rahatsizmis gibi davranin elinizi bi ise surmeyin. illa gideceksede paraniza kiyar o gidince birini tutar evinizi temizletirsiniz ben olsam bide yaninda derdim oglu temizlikciye para verecek diye icine iyice dert olsun

2.çocuğa hamilesiniz ilkinden hiçmi tecrübe etmediniz size yararı olmaz diye

Aynen yemek çay bulaşık hepsini ben yapıyorum da yapabildigimi zaten yaparım öyle naz filan yapamam. Büyük kızım 3 yasina yeni girdi yazık dedim biraz erken gelsin oruç turkiyede zor olur 2 hafta burda tutsun.ama kadın yok diyo doğum olsun ben giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…