Merhaba kızlar size bişey danismak ıstiyorum sizce Ne gibi bir cevap vermeliyim .hemen konuya açıklık getireyim fazla uzatmadan. Ben 9 aylık hamileyim doğumda yardımcı olması için kaynanayi türkiye'den istek yapıp buraya getirdik. Büyük cocugumla ilgilenmesi için ama insan bu kadar vicdansız olmaz 16 gündür burda hiç bir işe yardimci olmuyor daha bana bez veriyor yeri sil diye (parkelerde leke kaldığı için elimle siliyorum) nefessiz kalıyorum demiyor ki bi elimi atayım hersey benden bekleniyor. Şimdiden baslamis bi doğum olsaydı da diğer çocuklarımın yanına gideyim onlar başka ülkede.ben burda 1 ay kalırım sadece diğer çocuklarıma da gidecem diyor biz bu kadina bir sürü masraf yapıp yardımcı olması için getirdik ama bunun düşüncesine bakın. Bebek doğsun 2 gün sonra giderim diyor ne yaparsanız yapın kendi kendinize bakarsiniz diyo. Ne diyeyeim şimdi ben
Yok canım anem turkiyede burda yalnızım eşimle dün artık dedim eğer gitmek istiyorsan şimdi de gidebilirsin dogumu beklemedenFaydadan çok zararı var, bırak gitsin. Senin annen veya bir akraban gelemez mi, yada eşin 10 gün kadar izin alsa. 10 günde toparlarsın sonra kendin tek de halledersin Allah'ın izniyle. Ben de ilk bebeğimde 15 günden sonra yalnız kaldım
Eşimin yanında söylüyor eşim diyo ne diyeyim ben buna şimdi .bağlayalım burda diyo sıkılıyor mus burdaesin duyuyor mu bu konusmalari
gezdirin dolastirin ece baglamayin kadini o vakitEşimin yanında söylüyor eşim diyo ne diyeyim ben buna şimdi .bağlayalım burda diyo sıkılıyor mus burda
Canım çıkıyoruz iki adım gittik mi hadi eve dönelim belim ağrıyor diyogezdirin dolastirin ece baglamayin kadini o vakit
Aynen yemek çay bulaşık hepsini ben yapıyorum da yapabildigimi zaten yaparım öyle naz filan yapamam. Büyük kızım 3 yasina yeni girdi yazık dedim biraz erken gelsin oruç turkiyede zor olur 2 hafta burda tutsun.ama kadın yok diyo doğum olsun ben giderimAyyy sizdeki sansizlik benim teyze kizim uc ay önce dogum yapti oda kaynanasini almanyaya getirtdi.kaynana buyuk kizi Okula birakip almaya kadar herseyiyle yardim ediyordu bizde bir kac gun kalsin diye davet etik kaynana gelin yeni dogum yapmis anca birgun kalabilirim diye bize geldi bence sen seninkiyi postala Allah bilir birde bu halinle ona hizmet yapmanida bekliyordur senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?