Ne demeliyim

Doğru haklısınız kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil de ilk kızımda geldi bi daha gelmem annen gelsin dedi bunda dedim sen böyle böyle dedin kadının verdiği cevap mecbur ben gelirim burda 3 ile 5 gün hastanede kaliniyor ilk kızımda çok kaldım 20 gün o yüzden dedim belki bunda degisir yine aynı

Canım 56 yaşında da şimdi allah var tez canlı her şeyini kendi yapıyor evinde buraya geldimi görümce karşımda diyo kimsenin işini yapma sen iş yapmaya gelmedin onlar sana hizmet etsin çıkıyoruz iki dakika sonra hadi gidelim yoruldum diyor burda yanliz olduğumuzu biliyor ama habire niye dogmuyor diyo

Doğru haklısınız kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil de ilk kızımda geldi bi daha gelmem annen gelsin dedi bunda dedim sen böyle böyle dedin kadının verdiği cevap mecbur ben gelirim

Kadın zaten demis size gönüllü olmadıgını...keske yuzune vurmasaydiniz...siz yüzüne vurunca gönül almak istemis ....mecbur bırakmissiniz kadini resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…