- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Anne ben buraları sevmiyorum demek çokta zor olmamalı.Ailemle aynı semtteyiz hatta mahallerimiz yakın eltimde benim mahallemde ...annem ve evli abim daha üst mahallede ..ya ben kimseyle yakın oturmak istemiyorum şuan tasinmam gerekiyor bulunduğumuz yerden uzaklaşmak istiyorum şuana kadarev bulamadık. Başka mevkilerde..küçük bir yerde oturuyoruz kv görümce hepsi de uzaklaşmak istediğim tarafda ama oraya hiç gidemem onların yakınına..şimdi annemle abimin oturdugu tarafda çok güzel evler var bütçemize uygun ama ben onlara da yakın olmak istemiyorum..bana ev buluyorlar bahane üretiyorum hep ..direkt söylemek de istemiyorum kirilirlar biliyorum...yakın olunca kimseyle anlaşamıyorum mutlaka problem oluyor daha önce yaşadık bunları..napicam ben ya kaldım ortada...uzak ol tatlı ol lafına çok inanıyorum..
Neden istemiyorsun diyorlarBence o mevkileri istemediğinizi daha net belli edin. Uzak olun.
Tamam işte çekimser gibi cevaplar verirseniz iknaya çabalarlar.Neden istemiyorsun diyorlar
beğenmiyorum desem inanmıyorlar çünkü değerli bı yer heryere yakın anlamilarlar beğenmiyorum deyince saçma oluyor
Sevmiyorum deyince olmuyor sanki çünkü değerli yerde oturuyorlar gerçekten beğenmiyorum deyince bı tuhaf bı hava oluyor keşke anlatabilsemAnne ben buraları sevmiyorum demek çokta zor olmamalı.
Taşınma işini askıya aldık diyin, ev bulunca söylersiniz.
Aynen öyle oluyor işte de kesin net bir bahane yok ortada ve 1 aya evi boşaltmak zorundayizTamam işte çekimser gibi cevaplar verirseniz iknaya çabalarlar.
Biara uzaktim sonra buraya geldim heves ettim ama kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak ...gerçekten uzaktayken çok iyiydi herşey ya ..sen ne yaşadın canimKessinlikle uzak ol.. Ne kadar uzak olursan değerin artar kendimden biliyorum
Bu semtten istemiyorum deyin.Neden istemiyorsun diyorlar
beğenmiyorum desem inanmıyorlar çünkü değerli bı yer heryere yakın anlamilarlar beğenmiyorum deyince saçma oluyor
Neden diyorlar işte nedennn ve benim hiç bir bahanem yokBu semtten istemiyorum deyin.
Ya ben kv ve kp ile beraber yaşıyordum.. Çok zordu afedersin hizmetçi gibiydim. Zaten eşimin ataması çıktı ve uzak şehre geldik şimdi de 2 günde 1 ararlar bazen eşime diyorum burda değerimiz artmış diye ordayken hata evin içindeyken insanın değeri olmuyor maalesef. Ne kadar uzak o kadar iyi dertsiz başım Yani. Şimdide hamdolsun şükürler olsun rabbime..Biara uzaktim sonra buraya geldim heves ettim ama kötü şeyler yaşadım psikolojik olarak ...gerçekten uzaktayken çok iyiydi herşey ya ..sen ne yaşadın canim
Send kıymete binmissin evet uzağa gitmekleYa ben kv ve kp ile beraber yaşıyordum.. Çok zordu afedersin hizmetçi gibiydim. Zaten eşimin ataması çıktı ve uzak şehre geldik şimdi de 2 günde 1 ararlar bazen eşime diyorum burda değerimiz artmış diye ordayken hata evin içindeyken insanın değeri olmuyor maalesef. Ne kadar uzak o kadar iyi dertsiz başım Yani. Şimdide hamdolsun şükürler olsun rabbime..
Evet hayat kısa insanın anne babasının yakınına taşınmak istememesi üzücü karşı taraf içinde ama ben anlaşamıyorum yakın olduğum herkesle bisekilde kırgınlık bi kötü bı durumlar oldu ya napicami bilmiyorum ama ben yakına geldigimden beri hiç bukadar kendimi degersiz hissetmemiştimBen de uzak olmak en iyisi deyip ailemin uzağında oturuyordum ki bu yıl bir vesileyle herkes benim yakınıma taşındı. Çok çok çok tedirgin oldum. Ama harikaymış ya :)) hayat kısa , ömür geciyor insanın sevdikleriyle birlikte olması en iyisiymis :)
Istemiyorumun nedeni mi olurmus. Istemiyorum. Tercih meselesi bu. Siz net soylerseniz kararliliginizi yuzunuzde gorurlerse sorularin arkasi biter.Neden diyorlar işte nedennn ve benim hiç bir bahanem yok
Evet biz ariyoruz siz kafa yormayın diyorum bazen ama sonra ister istemez konu açılıyor surda ev var tutun işte burda ev var ..aksi gibi evlerde hep var onlra yakın yerlerde orda kimse olmasaydı kacirmazdim ama herkese ordaIstemiyorumun nedeni mi olurmus. Istemiyorum. Tercih meselesi bu. Siz net soylerseniz kararliliginizi yuzunuzde gorurlerse sorularin arkasi biter.
Hayatinizin kontrolunu elinize almalisiniz. Insanlara hayir demeyi ogrenmelosiniz. Yoksa hep uzulursunuz. Sizin icin ev bulduklarinda biz ariyoruz sagol7n, biz hallederiz diyebilmelisiniz.
Bir hevesdi ve öyle gerekmisti..hep birlikte abim kardeşim falan da buluyor ev ordan gitmeyim diye galibaNiye zamanında ayni semtte oturdunuz? Hata baştan yapılmış sonrasi böyle zor oluyor işte.
Açıkca söyleyin zaten alinacak bisey yok sizi dogurdular diye her seye karisamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?