Ne demeliyim?

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kizlar dün kiz arkadasim bendeydi, internetten ucak biletlerine bakiyorduk onun icin haftaya ptesi ucacak cünkü. Sadece kredi kartiyla ödeme yapiliyodu buldugumuz bi sayfada, arkadasimin da k. karti yok, bende benim var benimkinden cekilsin parayi bana verirsin dedim, iyi tamam dedi. Bugün gider bankadan hesabina yatiririm dedi iyi tamam dedim sonra disari cikariz beraber hallederiz fln. Neyse biz ciktik, ama bankaya fön ugramadi, bende kötü olmamak icin lafini etmedim. Sonra ugrar belki dedim bekledim öyle. Ama yok gitmedi direk eve birakti beni. Görüsürüz fln dedim bekledim belki bisey der diye ama demedi.

Az önce de aradim napiyosun fln diye isten alayim mi seni diye, ben evdeyim geldim bile fln dedi kapattik öylece bisey demedi. biran önce yatirsin parami icim rahat etsin kizlar az para da degil 350€ civari :26:
Bu hafta yollamazsa banka hesabim baya bi eksiye inecek ve hafta gelen maasim komple eksigi kapaticak ve elimde bisey kalmicak benim tek sorunum o :26: bi sekilde konuyu acmak istiyorum bugün halletsin diye, ne diyeyim sizce kizlar? direk söylemeye cekiniyorum hakkimda yanlis düsünür diye, ama belki daha sonra verirsem bi mahsuru yoktur diye düsünüyordur ama vermezse bankaya baya bi borclanicam, su an 200€ eksideyim bide biletin parasi kesilince 550€ eksiye inecek hesabim :S ne diyeyim sizce kizlar?

lütfen alinti yapmayin kizlar icerigi daha sonra silecegim, okur mokur Allah korusun

Biraz daha bekleyin eğer güvendiğiniz sözüne sadık bir arkadaşınızsa.
Birkaç zaman bekledikten sonra arayıp açık açık banka hesabınızdaki eksilerden söz edersiniz.

Bunda cekinecegin birsey yok canım. Biletin parasını ne zaman yatıracaksın diye direk sorma da lafın arasında sıkıstır. Mesela bileti de aldın gidiyorsun oh ne güzel gibi gir konuya bu arada bankaya ne zaman yatıracaksın bu ay eksiye düsüyor almam gereken seyler var de. Yoksa karttan cok zarara düsersin canım.

Son ödeme günü yaklaşıyor, artık versen parayı, keşke benimde borcum olmasa istemezdim hiç, bugün bana yarın sana ne olsa ama malesef bende de yok derdim.

Parayı ne zaman verirsin dedin?
Bugün mü yarın mı bir ara mı ne zaman ?
Kredi kartını kullandırırken ayın bilmemkaçı hesap kesim tarihim en geç şu vakitte yatır dediniz mi?

Son düzenleme:
bence bir kaç gün daha bekle yatırmazsa güzel bir dille söyle
ya ben kredi kartı borcumu yatırcam da bilet parası çekmiştik ya onu da yatıralım
normalde istemezdim ama benim de param yok valla kusura bakma falan de
gerçekten arkadaşınsa alınmaz zaten o senden özür diler

Sana ait bir parayı başkasına verip isteyemeyecek, bunu dert edecek ve verdiğin
bu para yüzünden zor durumda kalacaksan vermeyeceksin...

Bence yaşayacağın zorluktan bahset ve iste. Sonuçta borç verecek kadar samimi
isen en azından isteyecek kadardır o samimiyetin. Bunda kötü bir şey yok ki.

Bence hiç vakit kaybetmeden ara söyle, hatta bugun söyle..Çünkü vakit kaybettikçe strese gireceksin..Acaba verecek mi , tepkisi ne olacak vs. diye. Ara kurtul bence . Durumu açık açık belirt, tabi kırıcı olmadan..Sonuçta borç olarak verdiğin bir para,bir de maaşından kesilecek.Sana bir şey kalmayacağını aksi taktirde zor durumda olacağını açıkça söyle.Sonuçta o para elinden çıkacaktı sana vermeseydi uçak biletine verilecekti o para..Sen onun halini anladın o da senin halinden anlamalı..Kusura bakma ama arkadaşın biraz rahatmış.Ben olsam mahçup olur anında verirdim o parayı ve ya hiç kabul etmezdim kk dan ödemeyi

x cim ya dün yatıracaktık parayı bankaya, unuttuk öyle, zor durumda kalmasam kalsın şimdilik öyle dicem ama şuan çok sıkışıgım de. fazla bişey demeye gerek yok zaten. insan olan anlar..
ya aslında belki unutmuş sıkışık falan diyecem ama sonuçta hiç mi aklına gelmedi, durumunu izah etsin, yani ne kadar rahat insalarla var ya... insan iylik yapmaktan korkar oluyor... hem para ver, hem iste senden kötüsü olmaz bu dünyada..
birinden borç aldıgım zaman mutlaka ve mutlaka zamanında veririm, borç alır yine diğer borcumu kapatırım.yoksa kendimi çok kötü hissederim....maddi konularda hiç rahat davranmam..

Tesekkür ederim kizlar, ya ben cidden dert etmezdim sonucta uzakta oturmuyor istedigi zaman gelir verirdi, ama pazartesi ucacak ve pazartesi maas günü, ondan böyle strese girdim. dün hemen veririm deyince üstelemedim, insallah bugün halleder bende rahatlarim. Bide eve mektub geliyo kredi kartiyla ödeme yaptigimda. Annem görürse ha$lar beni, ne diye veriyorsun fln diye, cünkü annem o arkadasimi pek sevmeiyor
Iste ama ya vermezse, gelince verirse diye biraz sknti yapiyorum, benimde birkac ödemelerim oluyo ay basinda ve ekside olunca maasim anca eksiyi kapatir bana da 200-300€ anca kalir, onlar da ödemelere gider öylece :26:

Son düzenleme:

İçerik silmek yasak, madem birilerinin okumasından korkuyordunuz, konu açmayacaktınız.

Aranıza para hesabı sokacak kadar samimisiniz de söylemekten neden çekiniyorsunuz?

İçerik silmek yasak, madem birilerinin okumasından korkuyordunuz, konu açmayacaktınız.

Aranıza para hesabı sokacak kadar samimisiniz de söylemekten neden çekiniyorsunuz?

sadece rica ettim, ne bu tepki simdi?
ayrica konu BENIM istedigim zaman silerim! cevabiniz icin yinede tsk ederim..

sadece rica ettim, ne bu tepki simdi?
ayrica konu BENIM istedigim zaman silerim! cevabiniz icin yinede tsk ederim..

Bu bir tepki değildi bilgilendirme idi; konu sizin değil ve istediğiniz zaman silemezsiniz. Sizi kibar bir şekilde uyaran insanlara ünlemli cevaplar mı yazarsınız?

Rica ederim.

Bu bir tepki değildi bilgilendirme idi; konu sizin değil ve istediğiniz zaman silemezsiniz. Sizi kibar bir şekilde uyaran insanlara ünlemli cevaplar mı yazarsınız?

Rica ederim.

Yoo siz haric kimseye ünlemli cevap vermedim :) Bende kibar bir sekilde "Lütfen alinti yapmayin" dedim ama siz pek ciddiye almadiniz galiba. Neyse

Cekinecek hicbirsey yok.
Benim en sinir oldugum seydir bu konular.
Birine bir siparis vereceksem parasini önden verirrim o derece yani, bulamazsa getirir geri verir parami ama ben kimseyi zorda koymak istemem.
Arkadasinizda düsünmeli bu kadarini.
Acin telefon söyleyin " hesabim eksiye inmis, despot kreditte yok mümkünse bilet parasini yatiralim hesabima geride, eksiden kurtulayim " gibi birsey söyleyin.

Bugünde bi haber gelmezse yarin mesaj atar "biletinin parasi kesilmis hesabimdan yatirdin mi parayi?" diye sorarim kesinlikle. Evet cok samimi arkadasiz bu arada, dün "hemen gidip yatiralim hesabina deyince tamam dedim ve k. kartimi kullandim, nerden bilebilirdim ki bidaha konuyu acmayacagini :26:

Bugünde bi haber gelmezse yarin mesaj atar "biletinin parasi kesilmis hesabimdan yatirdin mi parayi?" diye sorarim kesinlikle. Evet cok samimi arkadasiz bu arada, dün "hemen gidip yatiralim hesabina deyince tamam dedim ve k. kartimi kullandim, nerden bilebilirdim ki bidaha konuyu acmayacagini :26:

hesabimin ekside oldugunu fln biliyor dün bileti onaylamadan dedim, zaten eksideyim daha fazla girecegim, fln diye, o da hemen vericem merak etme dedi. Biliyor yani durumumu :26: Neyse bi isi varmis gelirken beni alacak evden ona gidicez, illa ki acilir konu dimi?

Kesinlikle çekinilecek bir şey yok bunda zaten yakın samimi bir arkadaşınızmış neden hakkınızda yanlış düşünsün ki içinizi biliyordur sonuçta bu parayı verirken ekside olduğunuzdan bahsetmişsinizdir herhalde durumunuzu biliyordur samimi dediğiniz bir arkadaşınızın size böyle bir kazık atacağını sanmıyorum ama şu da var eğer pazartesiye kadar vermesi gerekiyorsa gider ayak arkadaşınıza böyle bir şey söylemeyin şimdiden söyleyin ki dışarı çıktığınızda belki yorgunluktan unutmuştur keşke hatırlatsaydınız istersen şimdi gidelim bankaya yolumuzun üstü fln diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…