Kizlar dün kiz arkadasim bendeydi, internetten ucak biletlerine bakiyorduk onun icin haftaya ptesi ucacak cünkü. Sadece kredi kartiyla ödeme yapiliyodu buldugumuz bi sayfada, arkadasimin da k. karti yok, bende benim var benimkinden cekilsin parayi bana verirsin dedim, iyi tamam dedi. Bugün gider bankadan hesabina yatiririm dedi iyi tamam dedim sonra disari cikariz beraber hallederiz fln. Neyse biz ciktik, ama bankaya fön ugramadi, bende kötü olmamak icin lafini etmedim. Sonra ugrar belki dedim bekledim öyle. Ama yok gitmedi direk eve birakti beni. Görüsürüz fln dedim bekledim belki bisey der diye ama demedi.
Az önce de aradim napiyosun fln diye isten alayim mi seni diye, ben evdeyim geldim bile fln dedi kapattik öylece bisey demedi. biran önce yatirsin parami icim rahat etsin kizlar az para da degil 350€ civari :26:
Bu hafta yollamazsa banka hesabim baya bi eksiye inecek ve hafta gelen maasim komple eksigi kapaticak ve elimde bisey kalmicak benim tek sorunum o :26: bi sekilde konuyu acmak istiyorum bugün halletsin diye, ne diyeyim sizce kizlar? direk söylemeye cekiniyorum hakkimda yanlis düsünür diye, ama belki daha sonra verirsem bi mahsuru yoktur diye düsünüyordur ama vermezse bankaya baya bi borclanicam, su an 200€ eksideyim bide biletin parasi kesilince 550€ eksiye inecek hesabim :S ne diyeyim sizce kizlar?
lütfen alinti yapmayin kizlar icerigi daha sonra silecegim, okur mokur Allah korusun
İçerik silmek yasak, madem birilerinin okumasından korkuyordunuz, konu açmayacaktınız.
Aranıza para hesabı sokacak kadar samimisiniz de söylemekten neden çekiniyorsunuz?
sadece rica ettim, ne bu tepki simdi?
ayrica konu BENIM istedigim zaman silerim! cevabiniz icin yinede tsk ederim..
Bu bir tepki değildi bilgilendirme idi; konu sizin değil ve istediğiniz zaman silemezsiniz. Sizi kibar bir şekilde uyaran insanlara ünlemli cevaplar mı yazarsınız?
Rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?