Az önce ona gittim dedim para bu hafta çekilir gitmeden halledersin dimi yoksa fena sıkışırım diye, tamam kesinlikle hallederim dedi. Yarın sabah bankayı aricam Limitim yetersiz limiti yükseltsinler diye, sonra da mesaj atıcam arkadaşıma hallettim bankayı parayı yatırabilirsin diye. Bakalım halleder inşallah yarın :26:
Kizlar dün kiz arkadasim bendeydi, internetten ucak biletlerine bakiyorduk onun icin haftaya ptesi ucacak cünkü. Sadece kredi kartiyla ödeme yapiliyodu buldugumuz bi sayfada, arkadasimin da k. karti yok, bende benim var benimkinden cekilsin parayi bana verirsin dedim, iyi tamam dedi. Bugün gider bankadan hesabina yatiririm dedi iyi tamam dedim sonra disari cikariz beraber hallederiz fln. Neyse biz ciktik, ama bankaya fön ugramadi, bende kötü olmamak icin lafini etmedim. Sonra ugrar belki dedim bekledim öyle. Ama yok gitmedi direk eve birakti beni. Görüsürüz fln dedim bekledim belki bisey der diye ama demedi.
Az önce de aradim napiyosun fln diye isten alayim mi seni diye, ben evdeyim geldim bile fln dedi kapattik öylece bisey demedi. biran önce yatirsin parami icim rahat etsin kizlar az para da degil 350€ civari :26:
Bu hafta yollamazsa banka hesabim baya bi eksiye inecek ve hafta gelen maasim komple eksigi kapaticak ve elimde bisey kalmicak benim tek sorunum o :26: bi sekilde konuyu acmak istiyorum bugün halletsin diye, ne diyeyim sizce kizlar? direk söylemeye cekiniyorum hakkimda yanlis düsünür diye, ama belki daha sonra verirsem bi mahsuru yoktur diye düsünüyordur ama vermezse bankaya baya bi borclanicam, su an 200€ eksideyim bide biletin parasi kesilince 550€ eksiye inecek hesabim :S ne diyeyim sizce kizlar?
lütfen alinti yapmayin kizlar icerigi daha sonra silecegim, okur mokur Allah korusun
bi alintida benden..
icerik silmek yasak malesef...
o yuzden konu acarken silinmeyecegini bilmelisin,he cok onemli bi durumsa yoneticiye soylersin onlar gerekeni yapar...
konuna gelirsek direk iste parani bunda kotu olacak birsey yok belki unutmustur...
bi alintida benden..
icerik silmek yasak malesef...
o yuzden konu acarken silinmeyecegini bilmelisin,he cok onemli bi durumsa yoneticiye soylersin onlar gerekeni yapar...
konuna gelirsek direk iste parani bunda kotu olacak birsey yok belki unutmustur...
Tamam anladım yasak olduğunu, özel mesaj da geldi zaten. Yine de sağol hatırlattığın için
Bu sabah mesaj attım dedim bugün hallediver, yarına parayı cekebilirler diye. Henüz uyanmamıştır öğleden sonra anca okur mesajı xD
Offf az önce aradi, arabam yok bankaya gidemiyorum gelip görürebilirmisin beni diye, bende de araba yok babamin isi var gitti dedim. Yarina hallederim ozaman dedi, yine erteledi yani :26:
Gider ayak bi aksilik cikmasa bari, belki de vermemek icin oyaliyor gelince vermek istiyordur. Tamam arkadasimsa yapmaz böyle bisey ama belli olmaz yinede, bana verecegine gider orda harcar, gelince de bi sekilde veririm diye düsünüyor olabilir. Iyi tamam dedim bende daha ne diyeyim?