Ne demeliyim?

Az önce ona gittim dedim para bu hafta çekilir gitmeden halledersin dimi yoksa fena sıkışırım diye, tamam kesinlikle hallederim dedi. Yarın sabah bankayı aricam Limitim yetersiz limiti yükseltsinler diye, sonra da mesaj atıcam arkadaşıma hallettim bankayı parayı yatırabilirsin diye. Bakalım halleder inşallah yarın :26:

Son düzenleme:

bi alintida benden..
icerik silmek yasak malesef...
o yuzden konu acarken silinmeyecegini bilmelisin,he cok onemli bi durumsa yoneticiye soylersin onlar gerekeni yapar...

konuna gelirsek direk iste parani bunda kotu olacak birsey yok belki unutmustur...

Tamam anladım yasak olduğunu, özel mesaj da geldi zaten. Yine de sağol hatırlattığın için
Bu sabah mesaj attım dedim bugün hallediver, yarına parayı cekebilirler diye. Henüz uyanmamıştır öğleden sonra anca okur mesajı xD

Offf az önce aradi, arabam yok bankaya gidemiyorum gelip görürebilirmisin beni diye, bende de araba yok babamin isi var gitti dedim. Yarina hallederim ozaman dedi, yine erteledi yani :26:
Gider ayak bi aksilik cikmasa bari, belki de vermemek icin oyaliyor gelince vermek istiyordur. Tamam arkadasimsa yapmaz böyle bisey ama belli olmaz yinede, bana verecegine gider orda harcar, gelince de bi sekilde veririm diye düsünüyor olabilir. Iyi tamam dedim bende daha ne diyeyim?

Son düzenleme:
Uçak bileti ekonomi sınıfı değilse iptal ettir o zaman Çirkeflik öyle olmaz böyle olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…