ne demeliyim ?

Kanguru_

~Rzgrece~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
16.037
25.001
598
Konusmadigim gorumcem yarin kv ye gelicek. Buyuk ihtimal kv kp yada diger gorumcem oglumu alip ona gostermek isteyecekler. Bende kesinlikle onun oglumu gormesini istemiyorum xnku. Ne dogumda aradi nede dogumdan sonra. Konusmamamin ana sebebide bu zaten. Sizce cocugumu almak icon geldiklerinde cevabim ne olmali. Esimde gormesini istemiyo. Ve buyuk ihtimal kp bu aksam yanima gelip senckucuksun geldignde konus onunla vs dicrk.ona tepkim ne olmali

off off kafamda deli sorular

Yuh ya. Abartmayin. Birakin cocuk halasini gorsun.. Çocuğun sucu ne?

Görmek isteyen gelip burda görmeli bubacigim de

Yuh ya. Abartmayin. Birakin cocuk halasini gorsun.. Çocuğun sucu ne?
Abarti degil ben preeklampsi sebebiyle erken dogum yaptim 5 gun hastanede yapttm olumden dondum. Ben bilmem kac km tepip evliligimin 3. Ayinda ustelik annemin bacagi kirikken birakip onun dogumuna gittiysem oda hic degilse arayip gecms olsun diyevlrdi

Bende olsam göndermezdim eşinde arkanda ise.kp onun bize gelip yeğenini görmesi gerekir babacım dersin
Sen diyemezsen eşin desin

Yaradandan oturu yaradilani severimden yola cikarak hosgoru mukabilinden soyle bakiversin gorsun hakliyken haksiz duruma dusmeyin sonr

Siz gitmeyecektiniz iste. Sonra da boyle degeriniz olmuyor.. Neyse hayirlisi..

Varsın görsün,gönder.Sen gitmeyeceğin için suçunu bilir zaten.Gönül kime küser demiş ,sevdiğin kişiye demişler.Görümcede insanın kardeşi sayılır.Kötü gününde en çok yakının aranıyor.Eşinde bayağı darılmış.Tamam gelememiş te en azından arayabilirdi.Belki vesile olur,aranızdaki buzlar erir.

Kalbim okdr soguduki ona karsi yuzunu dahi gormek istemyrm. Cocgumuda gostermicem isterse kv kp konusmasn bnmle
dışarı çık bi yere git. böylece kurtulursun :)
bnde oyle dusunuyorum annemde kalcam gidene kdr :)

Hayatta gondermem gormek isteyen buyursun gelsin kapim acik derim. Bu arada ne kadarlik bebeginiz. Zaten cok kucuksede gondermeniz dogru olmaz. Ben bebegimi emanet edip hic gondermezdim

Hayatta gondermem gormek isteyen buyursun gelsin kapim acik derim. Bu arada ne kadarlik bebeginiz. Zaten cok kucuksede gondermeniz dogru olmaz. Ben bebegimi emanet edip hic gondermezdim
Ayy evimede gelmesin mumkunse.
11 aylik oglum

Kırılmakta cok haklısın.ama nereye kadar görmeyecek. Yuz goz olmak istemiyosan birak onlar gotursunler en azindan sen gormemis olursun.ama asla diyosan evde yokum de al cocugu cik ben oyle yapıyorum

halasıda cok sevse yigenini gelirdi oncesinde gorurdu.. oyle halaya bende gostermem iyice kasılır iyice hava verir kendine bazı insanlara hakettiginden fazla deger vermiycen aman olsun adım atıyım falan demek de bosa

Evime de gelmesin.kimse alıp göstermeye de kalkmasın.görümce kelimesinden bile nefret ediyorum ya

Bu çok ayıp bir şey. Insanlik dışı ben bu kadına asla cocugumu göstermezdim

halasıda cok sevse yigenini gelirdi oncesinde gorurdu.. oyle halaya bende gostermem iyice kasılır iyice hava verir kendine bazı insanlara hakettiginden fazla deger vermiycen aman olsun adım atıyım falan demek de bosa
Aynen oyle. Esimede dedim bu konuda kimle kotu olursam olayim umrumda degil diye.
Evime de gelmesin.kimse alıp göstermeye de kalkmasın.görümce kelimesinden bile nefret ediyorum ya
bende ya nefret ediyorm ikisindendr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…