ne demeliyim ?

11 ayda yegenini gormediyse pekte merakli degildir dert etmeyin istemezler.Ama obur gorumceler ister goturur diyosaniz esimde bende musade etmiyoruz deyin.

sebep neydi peki aramamasında, kimse durduk yere aramamazlık yapmaz... aranızda daha önceden kalma bir husumet varmıydı???

hak eden görür de geç

evine gelmezse de asla göremez bir kere

görümcem kv ile oturuyor diye eltim 4 yıl kvnin evine gitmedi görümceme küstü diye

görümcem de onun evine kız 4 yaşında iken gitti altınla vs

Görümcemle bir sebepten tartıştık, haklıydım, herkese göre de öyle, küstü bitti... ..

Hamile kaldım, tebrik etmedi. Kısa zaman sonra o hamile kaldı, mesajla tebrik ettim cevap vermedi.

Doğum yaptım, tehlikeler atlattık, yoğun bakım süreçleri oldu, gelmedi, aramadı beni de eşimi de.. Akabinde o doğum yaptı, ben aradım, tebrik ettim.

O gün bugündür iyiyiz, görüşmekteyiz yani.. Ha unuttum mu olanları? Asla! Ama ben insanım, insanlığımı yaptım, onu bilemem.

Çok uzattım, sizin durumda olsam evime gelirse görür, yoksa göndermezdim, o kadar uzun boylu değil işte.

Iyk ne altini isterim ne kendisinj gelmesin :)
Kapima geleni kovamam da o gelmez cocugu ister eminim. Insallah istemez de benimde canim sklmaz
Ogün çocugu al annenlere git. Evde olma.
1 gun degilki 10 gun kalcakmis

Laf sok.abla nihayet bi yegenin oldugunu anladin mi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…