- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Abarti degil ben preeklampsi sebebiyle erken dogum yaptim 5 gun hastanede yapttm olumden dondum. Ben bilmem kac km tepip evliligimin 3. Ayinda ustelik annemin bacagi kirikken birakip onun dogumuna gittiysem oda hic degilse arayip gecms olsun diyevlrdi
Oyle bi imkanin varsa en guzel kacis yontemiBende o gidene kadar annemlde kalayim en iyisi
Annesi olmadan11 ayda yegenini gormediyse pekte merakli degildir dert etmeyin istemezler.Ama obur gorumceler ister goturur diyosaniz esimde bende musade etmiyoruz deyin.
Onceden sogukdu aramz esim konusmuyodu onunla amabn bayramda fln aradm hepsebep neydi peki aramamasında, kimse durduk yere aramamazlık yapmaz... aranızda daha önceden kalma bir husumet varmıydı???
Ben gorumce degilim bana kizmayinAnnesi olmadan
bir bebeği almak ne demek yahu
Iyk ne altini isterim ne kendisinj gelmesin :)hak eden görür de geç
evine gelmezse de asla göremez bir kere
görümcem kv ile oturuyor diye eltim 4 yıl kvnin evine gitmedi görümceme küstü diye
görümcem de onun evine kız 4 yaşında iken gitti altınla vs
Kapima geleni kovamam da o gelmez cocugu ister eminim. Insallah istemez de benimde canim sklmazGörümcemle bir sebepten tartıştık, haklıydım, herkese göre de öyle, küstü bitti... ..
Hamile kaldım, tebrik etmedi. Kısa zaman sonra o hamile kaldı, mesajla tebrik ettim cevap vermedi.
Doğum yaptım, tehlikeler atlattık, yoğun bakım süreçleri oldu, gelmedi, aramadı beni de eşimi de.. Akabinde o doğum yaptı, ben aradım, tebrik ettim.
O gün bugündür iyiyiz, görüşmekteyiz yani.. Ha unuttum mu olanları? Asla! Ama ben insanım, insanlığımı yaptım, onu bilemem.
Çok uzattım, sizin durumda olsam evime gelirse görür, yoksa göndermezdim, o kadar uzun boylu değil işte.
1 gun degilki 10 gun kalcakmisOgün çocugu al annenlere git. Evde olma.
Konusmadigim gorumcem yarin kv ye gelicek. Buyuk ihtimal kv kp yada diger gorumcem oglumu alip ona gostermek isteyecekler. Bende kesinlikle onun oglumu gormesini istemiyorum xnku. Ne dogumda aradi nede dogumdan sonra. Konusmamamin ana sebebide bu zaten. Sizce cocugumu almak icon geldiklerinde cevabim ne olmali. Esimde gormesini istemiyo. Ve buyuk ihtimal kp bu aksam yanima gelip senckucuksun geldignde konus onunla vs dicrk.ona tepkim ne olmali
off off kafamda deli sorular
Sana kuzmadim tatlım ayrıca ben sadece eltilere kizarimBen gorumce degilim bana kizmayin
Konu olursa haber ver birlikte kizalimSana kuzmadim tatlım ayrıca ben sadece eltilere kizarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?