Ne demeye çalışmış ?

Dentist16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
142
113
23
hanımlar merhaba. Önceden konuştuğum biri vardı. Konusunu da açmıştım. Daha konuşmuyorum onunla. Aklıma birşey takıldı şimdi kaç gündür. Ben esmer bir kızım hatta bazı arkadaşlarım bana çikolata bile der. Neyse biz sahilde yürüyoruz karşıdan bir adam geliyor o da esmer bana diyorki bak bu adamla aynı ten rengine sahipsin. Sonra diyorki ya gerçek Türkler sarışın mavi gözlülermiş sen neden böylesin ? Ya şimdi ben de kumralım da sen çok esmersin. Türk’üm arkadaşlar hatta ondan daha türküm. Ama ne demeye çalıştı anlamadım. İlk buluşmada da ya sen gözlük taktın mı önceden diyip soruyordu. Sizce ?? Kafamı kurcalıyor kaç gündür o zamanlar kurcalamıyordu bu sorular şimdi kurcalıyor. Yorum yapın hanımlar sizi seviyorum

Bence ruh hastasi, irkci hatta kafatasci bile cikabilir sana Kurt veya Arap yahut baska bir azinlik kokenli misin diye sormaya getirmis
Ben Afrikaliyim kardes de bir daha da gorusme bence
Konuşmuyorum zaten artık. Ama kafama takıldı bazı şeyler sonradan yerine oturuyor. Burnumda hafif kemer var acaba o yüzden mi gözlük taktın mı diye sormuş olabilir mi

• Beğen
Reactions: KV_
Fiziksel yorumlarda bulunmuş. Detaycı biri.

Çiftler arasında fiziksel konuşmalar asla olmamalı bence.

Tenimizi kendimiz boyamiyoruz. Gözlerimizi , burnumuzu kendimiz yapmadık.

Bu yüzden bu konuda olan her hangi bir konuşma beni rahatsız eder.

Konuşmuyorum zaten artık. Ama kafama takıldı bazı şeyler sonradan yerine oturuyor. Burnumda hafif kemer var acaba o yüzden mi gözlük taktın mı diye sormuş olabilir mi

Alakasi yok bence

Su ulkede yasayan herkes kardestir kimsenin bu sekilde insanlari ayrimaya hakki yok. Devletin kendisi yasal olarak insanlari ayirmiyorken bu herif kim ki boyle bir sey yapacak? Haddini bilsin.

Sizi eleştiri yağmuruna tutmuş resmen ezmek istemiş gibi bişey.
Beğenmediğini üstü kapalı söylemiş.
Muhtemelen sarışınlardan hoşlanıyo kendisi ve gözlük meselesini de burnunuzun kemerli oluşunu vurgulamak için açmış direk burnun da kemerli ıhh yapamamış.
Konuşmadığına sevindim çünkü bu kişi sürekli senin eksiğini kusurunu arayıp yüzüne vurur psikolojini bozardı dengesiz kendi 4 4 lükmüydü acaba.
Sinir oluyorum böylelerine

Irkçı bir yaklaşım değil bence , gözlükte sormuş çünkü.

Esmer tenini araştırmış.

Gözleriniz hafif içeriye cokukse , ya da morluk varsa, burunda bir cokukluk varsa gözlüğü sormustur.

Bu arada yeni okudum,ayrilmissiniz , neden düşünüyorsunuz ki ?

Türkler sarışın ve mavi gozlumuymus?
Önce gidip biraz tarih çalışsın .
Bir daha da gorusmeyin hadsiz .

Valla Kumanlar var bildigim sarisin baska da yok. :olamaz: Su an Orta Asya'da yasayan Kirgiz, Kazak vb Turklerde bile yok yani. Orta Asya halki Turku de, Cinlisi de siyah saclidir; genel olarak Asya halklarindan Rusya haric sarisin kimse yok zaten. Bu arkadas g.tunden uydurmus.

Ay
Valla Kumanlar var bildigim sarisin baska da yok. :olamaz: Su an Orta Asya'da yasayan Kirgiz, Kazak vb Turklerde bile yok yani. Orta Asya halki Turku de, Cinlisi de siyah saclidir; genel olarak Asya halklarindan Rusya haric sarisin kimse yok zaten. Bu arkadas g.tunden uydurmus.
Aynen öyle bilmişlik taslamış. Ama iste onuda yanlış taslamış.

Sizi eleştiri yağmuruna tutmuş resmen ezmek istemiş gibi bişey.
Beğenmediğini üstü kapalı söylemiş.
Muhtemelen sarışınlardan hoşlanıyo kendisi ve gözlük meselesini de burnunuzun kemerli oluşunu vurgulamak için açmış direk burnun da kemerli ıhh yapamamış.
Konuşmadığına sevindim çünkü bu kişi sürekli senin eksiğini kusurunu arayıp yüzüne vurur psikolojini bozardı dengesiz kendi 4 4 lükmüydü acaba.
Sinir oluyorum böylelerine
Güzel bir kız olduğumu düşünüyorum bu egoistlik değil çünkü tanımadığım onlarca insan farklı bir havan var diyor. Bu kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bende bununla geçirdiğim zamana acıyorum sadece o an insan kör oluyor sağır oluyor

Back
X