Ne derdim var ben de bilmiyorum

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl

Nedendir bilmiyorum ben de bir halsizlik yorgunluk iştahsızlık ve huzursuzluk başladı..ama öyle böyle değil sanki kalbimi sıkıyorlar ve bu his hiç geçmiyor

Burada pek arkadaşım yok tek tük,hepsi şehir dışında kaldı pek gezip tozmam ama artık pek takmıyoum

ailevi sorunlarım var yazmıştım zaten ve ileri derecede gelecek kaygısı yaşıyorum sürekli ileride şöyle olacak böyle olacak diye takıp huzursuz oluyorum

doktora gitsem dedim hem iştahsızlığıma falan baktırsam ama ben kan aldırmaktan aşırı derecede korkan biriyim ve mutlaka bayılırım

eczaneden vitamin alıyım dedim benim belirtilerim B 3 vitamin eksikliği var sanırım

gittikçe zayıflıyorum bünyem de zayıf bir poğaça yiyene kadar canım çıkıyor

işte sıkılıyorum evde zaten akşama kadar full uyuyorum ya facedeyim ya kk de

benim gibi olanlar mutlaka vardır,siz nasıl çare buldunuz

(not sakın sosyalleş gez dolaş demeyin çalışıyorum pek gezmeme müsade etmezler zaten annemler )

(not sakın sosyalleş gez dolaş demeyin çalışıyorum pek gezmeme müsade etmezler zaten annemler )

Sorununun çözümünü sende biliyorsun ve bunun olmayacağınıda not düşerek blirtmişsin.
Bizim sana söyleyeceğimiz şeyleri "sakın demeyin"diye belirtmişsin,geriye pek bir şey kalmıyor.
Çünki senin sorunun yalnızlık,arkadaşsızlık..sürekli ev-iş insanı dpresyona sokar,anladığım kadarıylada aile baskısıda var.

ewet haklısınız bari pazar günleri arabayla falan dolaşsak yok arkadaş o da yok...varsa yoksa iş...

akşam eve gidince komedi filmleri izle bende bir dönemi böyle atlattım izlerken birşeyle atıştırır kiloda alırsın

Son düzenleme:
ne yazık gerçek şu ki eve kendını kapatmışsın bıraz ev-iş arasında gel gitler senı bu hale sokmus benden bır tavsıye gezmek ıcın ılle de bırıne ıhtıyacın yok cık dısarı bak bakalım bıraz gez dolas zihnini topla ozdn ' e katılıyorum komedı fılmlerının etkısı büyük oluyo adam sandler ve jım carrey bu işte bir numara :))

Aklima ilk gelen: Tiroid Bezlerine bir Baktir. Senin yazdigin belirtiler Tiroid'in hizli calismasindan kaynaklanabilir.

zaten çevremde ne zaman istesem gezebileceğim insanlar var sağolsunlar ama gezecek zaman yok akşama kadar çalışıyorum hava kararınca kapanıyo dükkan...o saatte de izin vermezler çıkmama

çok fazla düşündüğünü tahmin ediyorum, kafanı boşlatcak bişeylerle meşgul ol, geçmiş geçmişte kaldı sadece bi anı, gelecekse bi hayal, gerçek olan şuan diye düşünmeye çalış, düşüncelerini durdur yani işin özü, kolaymı değil ama sürekli denersen alışkanlık olur
sen geleck için yapacağın şeyleri yap, gerisini allaha bırak, hayırlısıysa beri hayırsızsa geri diye düşün eskilerin tabiriyle
gelecek daha gelmedi, belkide gelmeyecek, geleceksede geldiği an düşün, bu anın tadını çıkarmya çalış

Son düzenleme:
istersen bide b12 vitaminine baktır bende senin gibiyim resmen bunalıma girdim b12 vitaminim eksikmiş ama geçmişin etkisi büyük kurtalmakta imkansız gibi ancak dışarı çıkınca gezince rahatlarsın onada halin varsa

Yorguluk halsizlik iştahsızlık mevsimsel geçiş dönemi havalardanda olabilir canım takma kafana
Bende bu aralar öyleyimm
Canım gezmek bile istemiyor ve iştahsızım hep bi yorgunluk hali..
Geçici bu gibi şeyler geçmesini bekliyorum bende

Yorguluk halsizlik iştahsızlık mevsimsel geçiş dönemi havalardanda olabilir canım takma kafana
Bende bu aralar öyleyimm
Canım gezmek bile istemiyor ve iştahsızım hep bi yorgunluk hali..
Geçici bu gibi şeyler geçmesini bekliyorum bende

çok doğru ama şuna inanıyorum ki yalnız yürümek bi insanın kendını toplaması ıcın cok guzel bısey :) ben öyle yaparım arada cok da ıyı gelıyor tavsıye ederım..

kızlar sağolun yardımlarınız için ama inanın bıktım hayatımın iş ve ev arasında kısıtlı kalmasından...kendi işimiz ve pazar günleri dahi iş başı yapıyoruz düşünün...şu koca yaz boyunca sadece 1 defa pikniğe gittik ve bir defa da akşam dışarı çıktık o da uzak yoldan misafirler geldi diye...kendinizi benim yerime koyun tamam diyosunuz yanlız dolaş ama vaktim yok akşam 8 9 a kadar iş iş iş.....(

canımm birr piskiyatrise kesinn görüşş kaygısızlık ankisiyuete ye kadar gider bu sıkıntınn ailev iproplemlerin eşinlemi ilğili

bilemiyorum ama çok fazla arkdaşın yoksa paylaşamıyosunn haliylee konuşcak biirinii srıyor insann..umarım düğzelirsinnn

insanın sabahtan akşama kadar hiç geçmeden içi sıkılır mı işte benim öyle..nasıl desem sanki biri içime girdi ve sıkıyo kalbimi çok fena bişey bu..elbette yakınımda derdimi anlatacağım ve beni dinleyen insanlar var en önemlisi kız kardeşim var ama ya bu başka bişey içim çok fena ve günlerdir geçmiyo bu içimdeki sıkıntı..

ben derdimi dinleyecek eş dosttan ziyade şu hayatta az gezip dolaşmak hava almak nefes almak istiyorum

yanında kız kardeşin varmış ne güzel çok şanslısınn en iyy arkdaşınnn eee neden duruyosunki gez tozz cnm kim karışırrkiii....

bahsettiğiniz şikayetler bir panik atak habercisi olabilir. anneannem de sürekli iştahsız,mutsuz ve huzursuzdu. içim sıkılıyor, beni anlamıyorsunuz diyordu. psikiyatriste götürdük. panik atak teşhisi kondu. o kadar keyifsiz ki tv bile izlemiyor,dikiş dikmeyi, sofra hazırlamayı çok severdi.istemiyorum sıkılıyorum diyor. yemek yemiyor. bence şikayetlerinizi dikkate alın ve bir doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…