(not sakın sosyalleş gez dolaş demeyin çalışıyorum pek gezmeme müsade etmezler zaten annemler )
Sorununun çözümünü sende biliyorsun ve bunun olmayacağınıda not düşerek blirtmişsin.
Bizim sana söyleyeceğimiz şeyleri "sakın demeyin"diye belirtmişsin,geriye pek bir şey kalmıyor.
Çünki senin sorunun yalnızlık,arkadaşsızlık..sürekli ev-iş insanı dpresyona sokar,anladığım kadarıylada aile baskısıda var.
ne yazık gerçek şu ki eve kendını kapatmışsın bıraz ev-iş arasında gel gitler senı bu hale sokmus benden bır tavsıye gezmek ıcın ılle de bırıne ıhtıyacın yok cık dısarı bak bakalım bıraz gez dolas zihnini topla ozdn ' e katılıyorum komedı fılmlerının etkısı büyük oluyo adam sandler ve jım carrey bu işte bir numara :))
Aklima ilk gelen: Tiroid Bezlerine bir Baktir. Senin yazdigin belirtiler Tiroid'in hizli calismasindan kaynaklanabilir.
hm ama içimdeki huzursuzlukda mı tiroidden
teşekkür ederim cnmOlabilir, Bir uzmana danismak gerekiyor. Burayida okuyabilirsin:
TİROİD BELİRTİLERİ - Prof.Dr.Metin ÖZATA
canımm birr piskiyatrise kesinn görüşş kaygısızlık ankisiyuete ye kadar gider bu sıkıntınn ailev iproplemlerin eşinlemi ilğili
bilemiyorum ama çok fazla arkdaşın yoksa paylaşamıyosunn haliylee konuşcak biirinii srıyor insann..umarım düğzelirsinnn
insanın sabahtan akşama kadar hiç geçmeden içi sıkılır mı işte benim öyle..nasıl desem sanki biri içime girdi ve sıkıyo kalbimi çok fena bişey bu..elbette yakınımda derdimi anlatacağım ve beni dinleyen insanlar var en önemlisi kız kardeşim var ama ya bu başka bişey içim çok fena ve günlerdir geçmiyo bu içimdeki sıkıntı..
ben derdimi dinleyecek eş dosttan ziyade şu hayatta az gezip dolaşmak hava almak nefes almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?