Ne desem bilemedim ki :(

seni paragòz olarak degil olsa olsa iyi niyeti suistimal edilen biri olarak gordum konunda. bir anne icin oncelik cocuktur. hele hele cocugunun babasi bile olmayan kisi (suan ki esi) hic bi sebeple oncelik olamaz. yeni evlendigi kisiyi daha ön planda tutuyo gibi geldi bna.

Ohoo
Bence oyun oynayın saolun sayenizde borca battık ve boşanıyoruz vs diye.
Belki biraz tırsar anneniz eyvah boşanırlarsa yanıma gelir kızlar diye.
Resmen onlar keyif çatıyor siz borç ödüyorsunuz.
Kötü olduğumuz dönemde çok ağladı benim yüzümden diye. Anne bu kıyamıyorsun ki sen ağlama bunu da atlatırız dedim. İyice rahat ettiler galiba.

Çocuğunun nafakasını başka bir adamla yiyen kişi anne olamaz,ne kadar kötü bir anne bu ne kadar bencil...annen belliki bu adamı boşayacak ama olan size olacak,annenin psikolojisi iyi değil bence

Ben eş durumundan bahsetmek istiyorum. Gerçekten çok temiz iyi bir adammış eşiniz. Helal olsun. Ameliyatını bile olamamış. Vallahi bravo.

Esimle boşanma asamasina geldik laf soyletmedim diyorsun sanki yaptigin iyi biseymis gibi. Anneysede anne gibi davransin. Pat diye bi adam cikarip evleniyorum diyip evleniyor birde sizden borc istiyor. Kusura bakmada esinin ne zorunlulugu var senin annenin yeni kocisinin borcunu kapatip ceremesini cekmeye?

Benim esimin annesi bu sekilde evlense ve ne oldugu belli olmayan insana 5 lira borc verse eşim ve buyuzden bu durumlara düşsek onu gebertirim, boşarım bile. Muhtemelen o borcu verirken başta esin karsi cikmadi diye dusunuyorum. Ama yaptiginiz ayip cidden. Kardesiniz sizle yasiyor ona para veriliyir, alisverisi yapiliyor, uvey babaya para... Evlendim diye esimin tum sulalesini doyuramazdim ben sahsen.
Amacımız sadece yardımcı olmaktı. 1 hafta sonra ödenecek diye verdik. Yoksa niye verelim.
Kardeşime yaptığımız harcama asla gözümüze gelmez.

Kötü olduğumuz dönemde çok ağladı benim yüzümden diye. Anne bu kıyamıyorsun ki sen ağlama bunu da atlatırız dedim. İyice rahat ettiler galiba.
İyi de eşin birgün ehh yeter diyebilir yani.
Hem kardeşe harcan hem yeni kayınpedere borç ver hem kredi çek herkes katlanmaz.
Boşanıyoruz sayenizde evde yer açın orada kalıcaz kardeşimi de oraya yakın bir okula yazdırırız borcunuzu ödemediniz şu hale bakın diye net konuş.
Ya da boşu boşuna borç ödemeye devam.

Amacımız sadece yardımcı olmaktı. 1 hafta sonra ödenecek diye verdik. Yoksa niye verelim.
Kardeşime yaptığımız harcama asla gözümüze gelmez.
5 bin tlyi haftaya bulacaksa o zaman ödeseydi resmen keklemiş adam sizi kusura bakmayın da. Çok borcu olan adam her yere borç yapıp ödemeyen adamdır apaçık.

seni paragòz olarak degil olsa olsa iyi niyeti suistimal edilen biri olarak gordum konunda. bir anne icin oncelik cocuktur. hele hele cocugunun babasi bile olmayan kisi (suan ki esi) hic bi sebeple oncelik olamaz. yeni evlendigi kisiyi daha ön planda tutuyo gibi geldi bna.
Bende öyle hissettim sonra dedim saçmalıyorsun incirkusum anneni mi kıskanıyorsun yoksa... Kendi kendime kurup duruyorum sürekli.

Bende öyle hissettim sonra dedim saçmalıyorsun incirkusum anneni mi kıskanıyorsun yoksa... Kendi kendime kurup duruyorum sürekli.
kiskanclk olarak dusunmedim. annelerde zaten olmasi gereken o anac ve sorumluluk ruhundan bahsettm. ben yazdginiz kadaryla goremedim onu. bu olmayinca da diger sorunlarn olmasi normal.

İyi de eşin birgün ehh yeter diyebilir yani.
Hem kardeşe harcan hem yeni kayınpedere borç ver hem kredi çek herkes katlanmaz.
Boşanıyoruz sayenizde evde yer açın orada kalıcaz kardeşimi de oraya yakın bir okula yazdırırız borcunuzu ödemediniz şu hale bakın diye net konuş.
Ya da boşu boşuna borç ödemeye devam.
Eşime gerek yok ben yeter dedim bile.
Bir daha hiç kimseye borç vermeyeceğiz dedim. Ödeyemeyecektiniz madem söyleseydiniz bizde ona göre ayarlardık kendimizi dedim.
Alacağımız para gelsin vereceğiz diyor ama gelmiyor.

kiskanclk olarak dusunmedim. annelerde zaten olmasi gereken o anac ve sorumluluk ruhundan bahsettm. ben yazdginiz kadaryla goremedim onu. bu olmayinca da diger sorunlarn olmasi normal.
Onu da anlamaya çalışıyorum ben kendimi bildim bileli tek başına çalıştı asgari ücretle 2 çocuk büyüttü. Artık rahat etmek isteyebilir ama bu kadar da olmaz değil mi?

Sen ne desen bilememissin ama musaadenizle ben bir oha demek istiyorum.:oha:

Anne sen misin annen mi? Ergen yaslarda gibi 1-2 hafta icinde evlen, kizini diger kizina birak, yeni evlendigin esinin borcunu kizindan iste... bu ne ya... annene kizdim. Boyle giderse o adamin daha cok borcunu odersiniz.
O parayi odemezler. Annen de cok rahat. Kardesinin nafakasina bile el koymus. Sanirim en iyisi uzak durmak... mesafe koy biraz.

Ben esinizin anlayisina hayran kaldim anneninde rahatligina. Anne fln deme valla al parani onlar rahat edecek diye sen niye sıkinti cekiyosun bosversene anne olarak o seni dusunmuyosa sen hic dusunme

Back
X