• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne desem ne yazsam şimdi...dondum

Teyzesi amcasi dayısı tabiki bazi durumlarda kızabilir sonuçta keyfi yapmazlar bunu.. tepkin hoş olmamış hele sende müdahale ediyorsan yegenine hic olmamış

Üslubun yanlış olmuş. Üstelik teyzesi.sen ona müdahale ediyorsan o da sana eder.bence uzatma hiç.

valla ben teyzemden o kadar kötülük gördum ki o yuzden iyi ki kız kardeşim yokmuş diyorum cunku bu kinle hayatta kucagına bile vermezdim ileride cocugumu

Bence siz haklisiniz uslubunuz yanlis olsa da...
Bir bebek sebze dolabiyla da oynamayacaksa buna hosgoru gosterilmeyecekse yuh yani hele ki kendi cani kani nineleri dedeleri teyzesi halasi amcasi...
bu komsu evinde olsa amenna kimseyi rahatsiz etmeye luzum yok hatta teyze hala amca evinde de.
ama anneanne baabaanne evi bunlar yaramazlik yapilmasi gereken yerlerdir eger sebzeligi oynamayi yaramazlik sayiyorsalar...
benim kv de ayni seyi yapti kasiklari kizim yere atiyordu kv kizdi ssstttt dedi. kv deme dur dedim ne yapiyorsun?
alismasin dedi!
sakin dedim sakin ona kizma dogur dogur diye bir yil basimin etini dittin kisirmisiniz diye bile sordun simdi ardina yaslan ve onun tadini cikar iki yil sonra bunu israr etsende yapmayacak..
hayret nasil olduysa kv idrak etti massallah diyim cok sukur ilk kez bir konuda anlasabildik simdi hic kizmiyor.
sonuc.haklisiniz

Benim anlamadığım nasıl insan yeğenine kızabilir ki. Ee amca teyze kızıyosa dede babanne vs da kızabilir o da normal. Bu çocuk hep diken üstünde mi yaşasın Şamar oğlanı mı bu. Ben de çocuğuma ses yükseltişerek kızılırsa bozulurum ama sizin verdiğiniz gibi hopss gibi bir tepki vermem kaba olmuş

Burda hata sende cocuk icin ablaya oyle denir mi ben kuzenimin cocuklarina bagiriyorum yeri geliyor cocuk bu dinlemiyo ki yapma dedin seyi inadina yapiyolar ama kuzenim kalkipta bana bikere senin dediklerini dese ben artik cocuklari masayi ters cevirsin yine bisey demem cunku cok kirilirim

Bence siz haklisiniz uslubunuz yanlis olsada...
Bir bebek sebze dolabiyla da oynamayacaksa buna hosgoru gosterilmeye ekse yuh yani hele ki kendi cani kani nineleri dedeleri teyzesi halasi amcasi...
bu komsu evinde olsa ammenna kimseyi rahatsiz etmeye luzum yok hatta teyze hala amca evinde de ama anneanne baabaanne evi bunlar yaramazlik yapilmasi gereken yerlerdir eger sebzeligi oynamayi yaramazlik sayiyorsalar...
benim kv de ayni seyi yapti kasilari kizim yere atiyordu kv deme dur dedim ne yapiyorsun?
alismasin dedi!
sakin dedim sakin ona kizma dogur dogur diye bir yil badimin etini dittin kisirmisiniz diye bile sordun simdi ardina yaslan ve onun tadini cikar iki yil sobra bunu israr etsende yapmayacak..
hayret nasil olduysa kv idrak etti massallah diyim cok sukur ilk kez bir konuda anlasabildik simdi hic kizmiyor.
sobuc.haklisiniz
Maasallah diyelim nazar degmesin

Selam arkadaslar...direk konuya geleyim aksam yemeginde sofrada oturuyoruz bebegim sebze dolabiyla oynuyor teyzesi kizdi bende yavas ol hop sakin dedim. Sen benim cocuguma mudahale ederken Ben birsey diyormuyum dedi bende Ben kizmiyorum kontrol ediyorum dedim kizdi bende kendine gel buyutulcek birsey yok dedim devam etti bende sacmalamaya basladin git surdan dedim arkam donuktu cocuklarda var bardagi firlatti yere bidaha gelirsem dedi baska seylerde soyledide gerek yok uzatmaya...cekti gitti annemde babamda durduramadi Ben engel olmadim acikcasi Cok fevri ve yanlis bir davranis.. ne yapayim Ben simdi hatasini anlasin diye bekleyeyimmi yoksa o abla Ben kardesim diye alttan mi alayim...saskinim
Başka birşeye sinirlenmiş sana patlamış sesi kal sakinleşir elbet

Birde cocuk gormemislik degil bu.
Bu COCUGUN KİYMETİNİ BİLMEKK
Bu COCUGUN KADRİNİ BİLMEK
bi tek cocuk sende mi var mantigi yanlis her cocuk birtanedir.
pasta yapiyorum kizim da ardimda oynuyor Allah Allah boyle uslu durmazdi dedim oyy kizim ne guzeloynuyooorrrr demeye kalmadi unu bosaltmis haliya.
benim annem olsa agzimi sisirirdi.
ben cocugumun kiymetini biliyorum henuz idraki yok henuz iradesi yok amaninnnn dedim kalktim ustunu cirptim elektirik supurgesiyle supurdum bitti gitti...
iki yasinda olsa anlatirim da bir yasinda yavru anlamaz.
bu donemlerde hem anneye hem bebege kan bagi olanlar sabirli olmmali yegenim aynisini yapsa asla kizmazdim kizima vurmadigi muddetce isterse evime etsin...

Birde cocuk gormemislik degil bu.
Bu COCUGUN KİYMETİNİ BİLMEKK
Bu COCUGUN KADRİNİ BİLMEK
bi tek cocuk sende mi var mantigi yanlis her cocuk birtanedir.
pasta yapiyorum kizim da ardimda oynuyor Allah Allah boyle uslu durmazdi dedim oyy kizim ne guzeloynuyooorrrr demeye kalmadi unu bosaltmis haliya.
benim annem olsa agzimi sisirirdi.
ben cocugumun kiymetini biliyorum henuz idraki yok henuz iradesi yok amaninnnn dedim kalktim ustunu cirptim elektirik supurgesiyle supurdum bitti gitti...
iki yasinda olsa anlatirim da bir yasinda yavru anlamaz.
bu donemlerde hem anneye hem bebege kan bagi olanlar sabirli olmmali yegenim aynisini yapsa asla kizmazdim kizima vurmadigi muddetce isterse evime etsin...
Yani tesekkur ederim... Birde bebegim benim icin Cok kiymetli herkesin kiymetlidir belki ama bes yil sonra rabbim hediye etmis kiyamiyorum hic...

Sanki öküz sakinleştiriyo:KK70::KK70:

Hatalisin konu sahibi,civcivine dokununca tüylerini kabartip saldiran tavuk tepkisi vermissin
Sorma ya bide ablası ben konu sahibinin çocuğu okula gittiğinde ne olucak merak ediyorum Allah öğretmenlere kolaylık versin işleri zor

Back
X