• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne desem ne yazsam şimdi...dondum

Kimsenin cocuga kizmaya hakki yok.
teyzesi halasi.ninesi dedesi kotulugunu istemez..
istemez ise bagirmayacak kizmayacak!
bagirmak kizmak cocugu kotu etkiler bu normal degil.
elbette arada kizacagiz vay efendim kim diyor bunu hangi pedegoji kabul ediyor bunu????
ceza sistemin de bile ( ben cezayi da kabul etmiyorum). bagirmadan mola yahut oda cezasi verilir.
birakin bu iyiligi icin bagiriyoruzlari!
sabirsiz oldugunuz icin cocuga tesir etmek icin korkutup geri adim attirmak icin bagiriyorsunuz.
cok zarar veriyorsa annesi (tesbihte hata olmasin) essek basi mi?
annesine soylersiniz.
bak yine kizdim KENDİNİ SAVUNACAK İRADE VE FİZİKSEL GUCU OLAN "YETİSKİNLERE"

Son düzenleme:
Yani tesekkur ederim... Birde bebegim benim icin Cok kiymetli herkesin kiymetlidir belki ama bes yil sonra rabbim hediye etmis kiyamiyorum hic...

ben arkanızdayım :)
ha uslup doğru yanlış ben onunla ilgilenmiyorum,
bebeğe kızılmaz..
kaç yaşında kızınız?

elbette arada kizacagiz vay efendim kim diyor bunu hangi pedegoji kabul ediyor bunu????
ceza sistemin de bile ( ben cezayi da kabul etmiyorum). bagirmadan mola yahut oda cezasi verilir.
sabirsiz oldugunuz icin cocuga tesir etmek icin korkutup geri adim attirmak icin bagiriyorsunuz.
annesine soylersiniz.
Agzina saglik...ne diyim

• Beğen
Reactions: nio
Hayatta kızlarıma kızabilen tek kişi kızkardeşimdir, keza bende yeğenime yeri geldiğinde kızarım zira zaptedilmesi zor bir çocuk....anneane, dede, babaanne zaten kızmazlar , biz kızınca onlardan azar işitiriz....çocuğa hiç kızmadan büyütmek bana ütopik geliyor, yeri geliyor ben çok kızıyorum hatta sesimi yükseltiyorum çocuklarıma...bunu yapmadan çocuk büyüten varsa önünde saygıyla eğilirim...ama çocuk için kardeşlerin birbirine biraz daha anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum...kardeşinizin tavrıda çok kötü olmuş bardağı fırlatmak falan...

Hayatta kızlarıma kızabilen tek kişi kızkardeşimdir, keza bende yeğenime yeri geldiğinde kızarım zira zaptedilmesi zor bir çocuk....anneane, dede, babaanne zaten kızmazlar , biz kızınca onlardan azar işitiriz....çocuğa hiç kızmadan büyütmek bana ütopik geliyor, yeri geliyor ben çok kızıyorum hatta sesimi yükseltiyorum çocuklarıma...bunu yapmadan çocuk büyüten varsa önünde saygıyla eğilirim...ama çocuk için kardeşlerin birbirine biraz daha anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum...kardeşinizin tavrıda çok kötü olmuş bardağı fırlatmak falan...
Iste bende fevrilikten dolayi zaten bozuldum keskin sirke kupune zarar.

İkiniz de abartmışsınız çocuk yanlış bir şey yapıyorsa teyzesi de uyarabilir nolacak ki?
Yanlış bir şey yapmadığı halde kızdıysa da fevri davranmasaydınız keşke.

Iste bende fevrilikten dolayi zaten bozuldum keskin sirke kupune zarar.
Bak canım biz kızkardeşimle birbirimize söz verdik çocuklar için veya çocuklar yüzünden asla birbirimize tavır alıp küsmeyeceğimize dair...çünkü hep birarada büyütüyoruz kuzularımızı...çocuk bu bazen insanın sabrı tükeniyor...bu kadar zaman kızkardeşimle değişik konularda tartıştık hatta kısa küslüklerimizde oldu ama bu asla çocuk yüzünden olmadı çünkü söz verdik birbirimize... O benim hayattaki en kıymetlim diyebilirim...kız kardeşimin yeri başkadır bende...sende çok uzatma bence konuş ve konuyu halledin aranızda...birde ablanızmış , küçük olarak ilk adımı siz atın,arayı çok açmayın derim...

Tavrınız kaba olmuş. Kardeşime asla öyle hoop falan demem. O tavrı en fazla hiç sevmediğim birine gösterebilirim. Kardeşim bana öyle bir üslupla kızsa ben de çok bozulurdum. Sanki aranızda başka problemler var da Siniriniz buradan çıkmış gibi.

iyide bu olayın üstüne kardeşinizde bardak fırlatmış gitmiş. Biraz sinirli galiba. bóyle sinirlenince hırsını eşyalardan alanları anlamıyorum.

Aslında en önemli ayrıntı es geçilmiş..
Bebek sebzelikle oynuyordu teyzesi KIZDI
Olay burdan sonra patlak vermiş zaten...
Yani kızmak var,kızmak var...
Şiddetli mi bağırdı "kes yapma,asarım keserim " falan
Yoksa "yapma teyzem yaaa kafam şişti" gibi 1-2 ton yüksek sesle mi?

Bence kardeşiniz hakli teyzesi sonuçta hop.yavaş.ol çok.kırıcı olmuş ben olsam.bende ayni tepkiyi vermek isterdim ama verirmiydim bilmiyorum sonuçta o teyze ve şefkatli davranır severde yeri gelir kizarda.. eğer bebeginize kizdirmayacaksaniz. O zaman sevdirmeyeceksinizde bi fanusa koyup büyütün en iyisi

Ben şahsen teyze olsam yada çocuğum olsa, kardeşimin çocuğunu kendi çocuğumdan ayıramam kardeşim içinde art niyet beslemem oda aynı şekilde çocuğum için art niyet düşünmez.
Nasıl sevip bağrına basıyorsa kızarda ne olmuş.
Sanki bir insan evladını siz dünyaya getirmişsiniz gibi ablanızı kırmanız çok çirkin olmuş.
Siz suçlusunuz bu durumda.

annesine soylersiniz.
:KK9: :KK9: :KK9:

• Beğen
Reactions: nio
Back
X