Ne desem su, robot mu olmalym?

pofidi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
1.802
4
116
İzmir
dün akşam esimin ailesine gittik
her hafta mutlaka aksatmadan gideriz kesinlikle hayır demem
gidince el öper hal hatır sorarım sofra hizmetine cay hizmetine bulaşığa yardım ederim
hiç gocunmadan ki ben çalışan bir insanım
dün akşama gelince ben hamileyim dün istifrarlarım beni yordu iştede yoruldum
k.valima gittik ev kalabalık kzları akrabaları var
yemeği yedik sonra otururken bana sıcak bastı bulantı geldi tek başıma balkona temiz havaya çıktım biraz sonra eşim geldi napıyosun burda kendin dedi
daraldığımı ve hava aldığımı söyledim tamam dedi
ama içinden benim ayrı oturmamı saygızızlık görüyor ama keyfen oturmadım mecburdum
sonra odaya gittim kalabalaık çene çene kafam götürmüyo
saat on buçuk kalkalım diyorum biraz daha otur dayan diyo eşim yaw 5 saat olmuş yeter
ama dimi uykum geldi eve gidene kadar saat 11 olacak zaten
tam kalkıyoruz dedi eşim annesi oturun daha erken dedi bende yok anne yorgunum uykum var sabah iş var dedim bu kadar
senmisin diyen surat düştü çıktık arabadayız içim bulanıyo falan derken
eve geldik bi öğürmeyle kendimi banyoya attım çıkardım ama eşim iyimisin diye
yanıma gelmedi bilgisayar basında oturuyo
çok sinir oldum gittim ayrı yerde yattım neden dedi burası sıcak çünkü dedim
yanında yatsam kavaga yapabilirdim gece vakti
gece dön dolaş uyumadım eşimde sesime kalktı hep sabah kalktım onda surat bende
surat çıktım işe geldim

k.validemin kızlarıda gidelim artık sabah iş var deyip kalkarlar genelde
oda doğru tabi der doğal karsılar aynı şeyi ben deyince suç oldu
oğlu tafralarda çifte standart resmen
oysaki ben aynı şeyi kendi babamın evinde deyince eşim aniden kalkar gidiyomuşuz diye
k.validem her gidişimizde kalkarken oturun erken yarın sana tatil oğlum der hiç şaşmaz
çünkü gelini çalışmıyor yada çalışsada ona ne uyumuş uyumamış oğlu tatilse sorun yok
oturacağız kadir gecesi bekleyeceğiz

Hamile olduğunuz için zor günler geçiriyorsunuz, bu günlerinizde eşinizinde eşinizin ailesininde anlayışlı olması lazım. Ayrıca söylediğiniz sözde hiçbir yanlışlık yok. Çalışan insansınız ve üstelik hamilesiniz tabiki erken yatmak ve dinlenmek sizin en doğal haliniz.
Böyle bir durumda siz kayınvalidenizi ve eşinizi kafanıza takmayın. Bebişinizi düşünün. İstedikleri kadar surat assınlar, hiçbir şey bebeğinizden daha önemli değildir.

ne kdr anlayşsız büyükler var canım benim senin en hassas ve önemli dönemlerinden biri ... senin ayakta durmaman lazım,fazla kargaşada bulunmaman lazım,dinlenmen lazım,uykuna yemeklerine dikkat etmen lazım...

anlıyorum ki eşinde yeteri kadar bu konuyla ilgili yanında olamıyor...konuş tatlım durumundan hassasiyetlerini zaten görüyor anlat ona ... paylaş dayanamadığnı fazla kargaşada filan... açıkla ona ....ama şöyle bir gerçek var erkekler aileleri yanında eşlerini farklı br yere koyuyorlar...

bence bu iş karşılıklı surat yapmakla düzelmez aksine dahada karışık bir hal alır
eşini karşına alıp konuşmalısın ona hamilelik döneminin fiziksel ve duygusal anlamda

sende nasıl değişimler yarattığını anlatıp bu dönemde çevrendeki herkesin sana yardımcı olması gerektiğini ve anlayış göstermelerini isteyebilirsin

eşimin ailesi hep banacı bi ailedir
yanlız onlar yorulur yanlız onların uykusu gelir kızlarına gösterdiği hassasiyetin 3 te biri
ban gösterilmez
zaten ilk kez dün kalkalım dedim normalde ben bişey diyemem k.valide yanlış anlar
kafasına göre anlar oğluna söylenir oda bana surat yapar
basıma gelmedi değil yani öğrendim artık

gıcık oldum yaaa inan karşımda olsalar hepsini bi kaşık suda boğabilirim nasıl vicdansızlık bu yaaa ki kızları var anlaması lazım sadece erkek çocuğu olanlar anlamayabilir belkide oof yanii
canım arkadaşım canını sıkma demekten başka bişey gelmez elimden allah sabır versin yardımcın olsun sen bebişini düşün takma o densizleri kafanaaaaaaa

eşime yorgunum uykum var zorluk çekiyorum diye söyledim akşam
ama sabret diyo bana o kadar yani normalde anlayışlıdır ama adam erken kalkmayı terbiyesizlik sanıyo

ne biçim insanlar var yaaa,kadın hamile öyle olmasa bile şehir dışındamı annen 5saat yeter dimi,canım yaa eşinle konuş dicem ama ögürürken yanına nasıl gelmes hayret verici..

evli çiftler arasındaki iletişimsizlik en kötü şey bence...
hiç bir sorunu halletmediği gibi, giderek daha da çıkmaza sokuyor herşeyi...

eşinizin biraz anlayışlı olması gerekirdi,ama görülen o ki herkes otururken dışarı çıkmanız canını sıkmış.
kayınvalidenize hiç bir şey demiyorum, Allaha havale edin.Biraz düşünceli olsaydı, kızım iyi görünmüyorsun git evine de dinlen derdi zaten.

kafanıza takmayın hiçbirşeyi..en önemli şey bebeğiniz...kocanız surat asarsa da assın, siz inadına gülümseyin bir şey olmamış gibi.yerimseniben

ve ben görümcemlede anlaşamam nişanlıyken
eşya seciminde onların zevkine göre hareket etmedim diye sorulmadığı halde söylediği
fikirlerine uyum sağlamadım diye bana gıcık gider
akşam demez mi kardesine x bebek doğunca sana benzerse çok güzel bi bebek olur diye
ya sabır diyorum susuyorum hep böyledir kardesine renk vermeden 35 yasında çocuklu kadın bana
gönderme yapar ben hep susarım bir kaç defa eşime yaptıklarını anlattım ama
yine suçlu ben oldum ki sakince konuştum bana ablasını çok komik şekillerde savundu

eşime yorgunum uykum var zorluk çekiyorum diye söyledim akşam
ama sabret diyo bana o kadar yani normalde anlayışlıdır ama adam erken kalkmayı terbiyesizlik sanıyo

aslında tatlı tatlı eşine anlatsan biraz zaman geçsin tabi sanki olay üzerine yapıyormuş gibi değilde önemli olan burda kendi iyi niyetine ikna etmen erkekler malesef biraz safçana nasıl yönlendirirsen öyle gidiyor benim eşiminde ailesinin bazen densizlikleri oluyor başka bir zamanda ben kibarca anlatıyorum ve objektif olduğuma da ikna ediyorum kendi annemi babamıda yeri geliyor eleştiriyorum çünkü yaa oof yani bunlar adamı yer bitirirler canım sakin ol sen bebişini düşün eşinede arada bi anlatmaya çalış ne diyim allah kolaylık versinn

eşiniz size biraz anlayış gösterebilirdi , ne de olsa özel durumunuz var ... davranışınız alışkanlık halinde değil sonuçta siz bu zamana kadar eşinizin ailesi için elinizden geleni yapmışsınız .... üzülmeyin size eninde sonunda hak verecektir, belki onun da gergin bir anına denk gelmiştir.

ben ne kadar iyi davransamda üstüme düşeni yapsamda
maalesef ne eşim ne annesi bunu anlamaz ben zaten insanlığım için yaparım
zamanında yasadığım seylere bakınca bazen gercektende iyi bir gelin olduğumu düşünüyorum
vicdanım rahat

bu arada ben balkonda otururken damatları yoldan gelmiş baska bi odaya uyumaya gitti
kendi kızları hamileyken gider baska yere yatardı yada biraz oturu ben yorgunum der giderdi
ama bana gelince surat surat surat çünkü ben gelinim

Canım yaaa, yazını okurken bir gülümseme oluştu bende. Rahmetli babaannemde beni seversen "yavrumun yavrusu yarısıda yılan yavrusu" diye severmiş. Annem çok kırılırmış.
Sen bunları kafana takma istedikleri kadar kırılsınlar. Sen eşinle konuş ve durumu iyice anlat.

Ya güzelim ne takiyorsun böyle seyleri.....birak surat yapsinlar dursunlar!!

Keyfine bak sen ya...Anlayissiz insanlardan anlayis bekleme!

Vicdanli Anlayisli insanlar olsalar, Hadi oglum kizim kalkin gidin evinize, yarin is güc var, hem sen hamilesin git dinlen kizim evinde derler....

Böylelerinin lafini suratini hicbir yerime takmam vallaha...

bence haksiz sayilmazsin canim anlayis göstermeleri gerekir hem evlerinde ise yardim edeceksin hem ise gideceksin üstelik hamilesin....esinin sana destek olmasi gerekir zaten aksatmadan gidiyormussunuz abartmaya ne lüzum varki ne gelinler var ya kaynanasinin kayinpederinin kapisini calmayan seninkilerin yaptigi düsüncesizlik bencillik kendileri rahat nasilsa ne ala memleket insanlarda hic dusuncede kalmadi :umursamaz:

ah canım ya kaşla göz arasında oğluna bişeyler der benim k.valide
kalkıyoruz deyince ben dışarı çıktım oda kimbilir ne dedi
kadın hiç düşünmüyo beni ve ben düşük tehlikesi atlattım yakın zamanda
kocama sinir oluyorum hala oturmak istiyo adam
anneside oğlunu 5 dakka fazladan seyretsinde gelin yorgun mu halsiz mi ona ne
her hafta ordayız en az 5 saat daha bilmem ne istiyo kimafoldumben
tek tesellim evim uzak yerde a.s

ablasına tahammülüm yok gidince bi hal hatır sorarım o kadar dönerkende eyvallah
ama kendi mutlaka bana satasma isteği duyar aramızdada 7 yas var
ben 2 kilo aldım bu ara hemen ben hiç kilo almadan doğum yaptım şöylede böylede ortalığa konuşur
zaten 80 kilo olan bi kadın daha ne kilosu alacakki hamileyken artı şeker hastasıydı
ve benim hamile olduğumu duyunca bi hayırlı olsun demedi bişey merak ederse dönüp eşime sorar
ona hitaben kanamam oldu hastanede yattım çıktım nasıl oldun diye k.peder damatlar sorar
erkek halleriyle bu ağzını açmaz resmen kıskandı baska izahı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…