Uzun bi aradan sonra yeniden sizlerle bi derdimi paylaşmak istiyorum derdim eşimle.. Biz evleneli 1 sene 2 ay oldu bu süre içinde iyi günümüzde kötü günümüzde oldu.. kendimi çoğu şeyde haklı görsemde içten içe kendime kızıp herşeyi unutmaya çalışmışımdır ama bunda kendimi o kadar çok haklı görüyorum ki sizde bilin ve biraz derdime derman olun istedim.. arkadaşlar eşim gerçekten beni çok seviyor ve bi o kadarda ilgi gösteren biri eşim telefonuna internet paketi almıştı bende bişeylere bakmak için girmiştim, ama eşimin telefonunda kötü yabancı olan ve tanınmış kadına baktığını gördüm.. bu ne dedim bana gülerek sen niye bakıosun ben onu öylesine yazdım gazetede gördüm kim olduğunu merak ettim dedi ama ben buna inanmadım o an ona o kadar öfkeliydim ki benim için bitti dedim kötü davrandım gelio utanmadan sarılıo, yapma aşkım bunamı kızıyosun dio neyse bu olayın sonunda kötü bi kavga yaparak haklıyken haksız mutluyken mutsuz duruma düştüm.. aradan biraz zaman geçti ve ben bunun telefonunda ve bilgisayarında,bu defa başka kadınların adını gördüm arkadaşlar kadınlar iğrenç sadece iri hatları olan açık yabancı tanınmış kişiler inanın onun yüzünden bilmediğim o yabancı ....... adını öğrendim ona dedim utanmıomusun bide evlisin evli olmasan neyse hem ne anlıyosun bu iğrençlere bakmaktan dedim yazıklar olsun dedim. bana dio ki iyi tamam ne söylersen söyle umrumda değil dedi sonra gelio nasıl yalvarmalar onun senle bi anlamı yok bakarken hiç bi anlamı yok madem yok niye bakıyosun diorum işte başka bişey diyor fazlada açmıyor.dedim benim neyim eksik aa aşkım böyle yapma kurban olurum ben sana falan her neyse bana söz verdi 2 haftadır bakmıyor sözde ama artık baksada umrumda değil benim gururumla oynadı.. yani ben çirkin, bakımsız,biri olsam demekki neler olurmuş gerçekten zoruma gitti gülen gözlerim gülmüo artık içim hep buruk hep yarım hep bişeyim eksik o beni çok seven benden başkasını gözünün görmediğini söyleyen benim için herşeyi yapan adam bana bunuda yaptı ne diyebilirm ki artık çok kötüyümmm ve sizlerden bana fikir vermenizi istiyorum.. buna çok ihtiyacım var bu herkeze anlatılcak bişey değil ama sizinle gönül rahatlığıyla paylaşıorum...