• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyebilirim ki..?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
kızlar yeri geldi bir kaç defa ilişkiyle ilgili bir kaç kez dert yandım sağolun yorum yaptınız.

Şimdi geldiğimiz durumda özetle 8 aylık bir süreçti bu, hep ağır itamları oldu sustum en son hiç öle olmadığım halde sen bakımsızsın iğrençsn giymin kötü vb anlama gelen cümleler kurdu sivilcelerim artmıştı sonra bir kaç ay stresten, makyaj yapma dar giyme onu giyme etme diyende kendisiydi soktuğu son durumda ise bana bunları demişti özetle yani oda. Sonra bir şekilde gene beni aradı knşmaya çagırdı ısrarla gittm ve barıştık yok öle demedim öle etmedim vs vs barıştık. Ve bu insan belli bir konudan beni köşeye sıkıştırıp yalancı çıkarmaya çalışan bir tip. Herneyse dünden önceki gün avm gittik ben makyaj malzemesi alıyordum ama kardeşime yani istemişti mezuniyet için alayım dedim hediye işte suratı düştü sen bunları niye alıyosun gene vss. Sonra sustuk arabadan inerkende hiç bir şey demedim, ertesi gün öğlen bana sen beni neden aramıyosun dedi. Cevap vermedim. Yani kendimi o süpermiş ben iğrençmişim gibi hissediyorum, acaba suan tiksiniyormu, sevgilim derken aslında suan kafasında neler dönüyo vs die düşünüyorum. Beni deniyormu gene die düşünüyorum bir konu konuşulurken ki hep böle yapmış öle dedi. Kızlar eski fotoğrafılaeıma bakıyorum çökmüşüm resmen. Yani çevredekiler sen ona fazlasın neydin ne oldun vs vs demeye başladılar ama onun bana aşılağı çok kötü. Samimi gelmiyor artık sevdiğini hissetmiyorum her ne kadar sevmeyen böle mi yapar diyip örneklesede

Sonuç olarak: oda sussun bende susayım böle bitsin mi. Yada ne diim? Çünkü desem sen bana böle hissediyorsun bu sefer o farklı algılar yani inanın çok değişik şeyler söler. Konuşmakta istemiyorum. Herşey yaptım onun için kendimden de ödün verdim ama artk olmuyo. Bazen kafasına göre bazen ilgili bazen umursar bazen umursamaz.

Susarak bunca zaman dedikleri ettiklerine en iyi cevap vermiş olurum diye düşünüyorum. İnanın neler neler en basiti işte ilkokul fotoğrafımda eteğim kıssa diye senin ne olcağın küçükken belliymiş demesi, ki inanın öle şort mini etek giyen bir insan bile değilim. Giyilede bilir yani o konuda değilim yanlış anlamayın.

Yani bana sivilceleirmle ilgili işte rahatsız ediyor beni gibi konuştu.. yazmayı unutmuşum

kızlar yeri geldi bir kaç defa ilişkiyle ilgili bir kaç kez dert yandım sağolun yorum yaptınız.

Şimdi geldiğimiz durumda özetle 8 aylık bir süreçti bu, hep ağır itamları oldu sustum en son hiç öle olmadığım halde sen bakımsızsın iğrençsn giymin kötü vb anlama gelen cümleler kurdu sivilcelerim artmıştı sonra bir kaç ay stresten, makyaj yapma dar giyme onu giyme etme diyende kendisiydi soktuğu son durumda ise bana bunları demişti özetle yani oda. Sonra bir şekilde gene beni aradı knşmaya çagırdı ısrarla gittm ve barıştık yok öle demedim öle etmedim vs vs barıştık. Ve bu insan belli bir konudan beni köşeye sıkıştırıp yalancı çıkarmaya çalışan bir tip. Herneyse dünden önceki gün avm gittik ben makyaj malzemesi alıyordum ama kardeşime yani istemişti mezuniyet için alayım dedim hediye işte suratı düştü sen bunları niye alıyosun gene vss. Sonra sustuk arabadan inerkende hiç bir şey demedim, ertesi gün öğlen bana sen beni neden aramıyosun dedi. Cevap vermedim. Yani kendimi o süpermiş ben iğrençmişim gibi hissediyorum, acaba suan tiksiniyormu, sevgilim derken aslında suan kafasında neler dönüyo vs die düşünüyorum. Beni deniyormu gene die düşünüyorum bir konu konuşulurken ki hep böle yapmış öle dedi. Kızlar eski fotoğrafılaeıma bakıyorum çökmüşüm resmen. Yani çevredekiler sen ona fazlasın neydin ne oldun vs vs demeye başladılar ama onun bana aşılağı çok kötü. Samimi gelmiyor artık sevdiğini hissetmiyorum her ne kadar sevmeyen böle mi yapar diyip örneklesede

Sonuç olarak: oda sussun bende susayım böle bitsin mi. Yada ne diim? Çünkü desem sen bana böle hissediyorsun bu sefer o farklı algılar yani inanın çok değişik şeyler söler. Konuşmakta istemiyorum. Herşey yaptım onun için kendimden de ödün verdim ama artk olmuyo. Bazen kafasına göre bazen ilgili bazen umursar bazen umursamaz.

Susarak bunca zaman dedikleri ettiklerine en iyi cevap vermiş olurum diye düşünüyorum. İnanın neler neler en basiti işte ilkokul fotoğrafımda eteğim kıssa diye senin ne olcağın küçükken belliymiş demesi, ki inanın öle şort mini etek giyen bir insan bile değilim. Giyilede bilir yani o konuda değilim yanlış anlamayın.
Yav sen bu adama mecbur musun? Bırak ve kac

Kesinlikle. Kuruntuları kafasında kurdukları herşey. Tek istediğim aynı mahalledeyiz yani bitti desem mi onu bile
Yazmak istemiyorum böle bitse gitse umarım ayıp olmaz.. ortak insanlarımız var hayatımızda olan.

ay çekilir gibi değil..
neysen o ol kimsenin kısıtlamasına gelme sevgili olsun olmasın karıştırma hayatına..
seni kabul ediyorsa öyle etsin makyajınıda yap giyiminide giy..
kısıtlamak ney ya ..
bırak gitsin.

sivilceyse sivilce...
enerjini söküp alıyor adam.
eşin bile değil... yaşadığınız şey sevgi değil. ne için sabredeceksin.. ne için bunları kendine reva göreceksin...
bırakın ayrılın. kendinize gelin. ruhunuz ışıldadıkça yüzünüz parlayacak.

Birsürü şey yazabilirim.birsürü akıl verebilirim de. Yani inan karşındaki kişi burda bizim kendimizi bile yormamıza deymeyecek biri sen düşün gerisini. #Cilekli sakiz. Doru yolu kestirmeden göstermiş

sivilceyse sivilce...
enerjini söküp alıyor adam.
eşin bile değil... yaşadığınız şey sevgi değil.
bırakın ayrılın. kendinize gelin. ruhunuz ışıldadıkça yüzünüz parlayacak.
Çok doğru özgüveni enerjimi şıkır şıkırlığı almış herşeyi gitmiş yani gerçekten hayatlar böle maf olabiliyormuş böle piskolojiye sokan tipler varmış gerçekten inanmazdıma varmış.

Çok doğru özgüveni enerjimi şıkır şıkırlığı almış herşeyi gitmiş yani gerçekten hayatlar böle maf olabiliyormuş böle piskolojiye sokan tipler varmış gerçekten inanmazdıma varmış.

inandın, var. peki ya şimdi?
kararlı olup doğru davranmak zamanı.

Onu istemiyorum bunu istemiyorum... Eeeee? Ne olacak gökten bir mucize mi inecek. Konuşmazsanız nasıl çözülecek? İletişim kurun. Eğer olmuyorsa olmuyordur üstelemeyin ve ayrılın.Bu çirkinlik hissini ben çok iyi bilirim. Buna değmez inanın. Şutlayın gitsin. Kimseye güzellik borcunuz yok. İnsanı mutluluk güzelleştirir.

Bence tek bi msj yaz.seni artık hayatımda istemiyorum bitti.... bunu yaz gönder ve engelle açıklama beklemesine lafı uzatmasına izin verme

şort veya mini etek de giyebilirsin makyajsız ve sivilceli de gezebilirsin
bunların hiçbiri sana hakaret edebileceği anlamına gelmez
nesi var bu çocuğun ruh hastası biri mi?
yol ver gitsin daha fazla uğraşma

Çok haklısınız kızlar. İnanın yok yani bu insan hayat arkadaşım olamaz.. yarın öbür gün evlenildiğinde ben hastada olucam hamilede kalıp kiloda olucam demek bunlar hep onu tiksindirçek. Eğer bir şey yazar ararsa sölerim. istemiyorum artık diye konuyu uzatıp şöle böle falan da demicem. Onu bile hak etmiyor.

Back
X