- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 35
- Konu Sahibi denizz2013
-
Canm kiz dun kardeşine para verdgni bi sure önce diğerine harclik diye 500 TL verdiğini söylüyor isine harcasa belki problem olmaz ama onlar isteyince veriyor bizim evimizi neden savsakliyor diyorAnnesinde kalmak isteyen adam yeni ev alır mı? Belki de gerçekten para yoktur. Esnaflık çok ayrı bir dünya. Adam oraya para yatıracak ki geliri artsın. Arkadaşınız eşine sorsun açık açık. Böyle kendi kendini yemesin madem.
Gulsumu bir tanisaniz asla yapamaz öyle bir şey bir de eşinden korkuyor sanki ben öyle hissettim bilmiyorumelektrik sobaları alsın her odaya, . gelen elektriği görünce bağlatmak zorunda kalır eşi
Olabilir çünkü evi kizin babasinin zoruyla aldilar biraz babası yari parasini verdi kira da oturmayin diye bunlarda yarisini odediler .kiradaki evleri KVgln yan binasiydi kadim zaten oğluna orayi kiraya verin bursa oturun gozumun önünde filan demişti o zaman arkadasim kabul etmemistiBelkide annesinde kalmak için yapıyor dur ev soğuk olsa bile kalmasın kv desinde eşi o zaman doğal gaz i bağlatir
Olabilir çünkü evi kizin babasinin zoruyla aldilar biraz babası yari parasini verdi kira da oturmayin diye bunlarda yarisini odediler .kiradaki evleri KVgln yan binasiydi kadim zaten oğluna orayi kiraya verin bursa oturun gozumun önünde filan demişti o zaman arkadasim kabul etmemistBelkide annesinde kalmak için yapıyor dur ev soğuk olsa bile kalmasın kv desinde eşi o zaman doğal gaz i bağlatir
Bence gerçekten parası yoktur.
Çünkü neden o kadar kalabalık yaşanan sobalı bir eve gitmek istemesin.
Sonuçta sobalı evde de sobanın yandığı oda dışındaki odalar soğuk. Hepsi aynı odada yatmayacağına göre.
Canim onlarda soba salona kurulu 3 odayi isitiyor esi de zaten onu demiş dogalgazli gibi ev yapilana kadar kalalim diyeBence gerçekten parası yoktur.
Sonuçta sobalı evde de sobanın yandığı oda dışındaki odalar soğuk. Hepsi aynı odada yatmayacağına göre.
Canim onlarda soba salona kurulu 3 odayi isitiyor esi de zaten onu demiş dogalgazli gibi ev yapilana kadar kalalim diyeBence gerçekten parası yoktur.
Ay keşke yapabilse ama arkadasim onu yapamaz sanmamKonuyu dagitmak istemem de o binbesyuz lirayi besyuzbinndiye okudum ya sabah sabah tesekkur ederim uykum acildi.
arkadssinizin esi biraz sorumsuz ya da vurdumduymaz galiba.yoksaki evine yapilacak isi para yok diye erteletmezdi. Epi topu 4 - 5000 lira benim bipdigim 1500 u pesinat yapip cok rahat taksitle isini halledebilirdi. Kayinvalidemi gidip cumbur cemaat sobali evde oturacagima kendi evime soba kurardim yada bir elektrik sobasi ayarlardim kis boyu dogalgaz tesisatinin yari parasini da oh olsun diyerek elektrik faturasina yatirirdim
Canim onlarda soba salona kurulu 3 odayi isitiyor esi de zaten onu demiş dogalgazli gibi ev yapilana kadar kalalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?