ne diyecegimi bilemedim sizce abarti mi

dedim ki madem evlendi o evin ihtiyaclarini karsilayacak sonuçta doğalgaz bir lüks değil ihtiyaç aynen bu şekilde şöyle ve hic bir şekilde gitme dedim senin annenin ev dogalgazli ve kimse yok oraya gidin yapilana kadar bunu teklif et dedim

Ona tavsiyem gitmesin kardeşine parayi nerden buluyorsan doğal gaz a da bul desin annemlerde kalalim diyince de kabul etmesin

Vay bee oku, öğretmen ol, çalış, kazan.
Sonra da üşümemen kocanın insafına, dürüstlüğüne kalsın..

Üstüne bir de acaba niye böyle yapıyor, aklındaki düşünce ne diye kafa yor.
Evlilik çok zor be anacım..

bu arada deniz, evler senin ustune yapildi mi ?
Seni kandirmasinlar evet deyip, sana kredi cektirtip.

Ağzı dili yok mu kardeşine para vermiş görümcesine para vermiş yok da nasıl veriyorsun bu paraları diyemiyor mu nereden öğrenmiş kardeşlerine para verdiğini arkadaşın herhalde kocası para yok derken kendisi dememiştir. Ev almışlar annesiylr oturmak için bahane olsa ya da eşine değer vermese ev almazdı herhalde o parayı da harcardı bir şekilde.

Ne parasindan bahsediyorsunuz gercekten anlamadim ogretmen diyosunuz 3 ay diyosunuz hem para kazanacam hem donacam oldu walla bazi hemcinslerimi anlamakta zorlaniyorum gercekten yaptirsin kendi parasiyla kocasinin gonlunu bekleyecegine bunu da size mi soruyor yani pes..

Hayret nasil kabul edememis sasirdim az onceki mesajimi da duzrlteyim o zaman kesin evden geri kalan parayi da bu kiz kredi cekmistir onu oduyordur dogalgaza para kalmamistir ne diyeyim ya cok sinirleniyorum gercekten..

Canm kiz kendi yaptırmak istemiyor çünkü zaten herşeyi o karsiliyorms neredeyse sadece bnm evim değil diyor isi inada bindirdi galiba

O zaman sussun ben soğukta otururum desin arkadaşınız ondan sonra eşini görelim bakalım durabilecek mi soğukta : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…