- 28 Eylül 2014
- 306
- 116
- 48
- 35
- Konu Sahibi denizz2013
-
dedim ki madem evlendi o evin ihtiyaclarini karsilayacak sonuçta doğalgaz bir lüks değil ihtiyaç aynen bu şekilde şöyle ve hic bir şekilde gitme dedim senin annenin ev dogalgazli ve kimse yok oraya gidin yapilana kadar bunu teklif et dedimNiye yapamasin ya soguktan donacak mi. Adam elektrikli soba kurdun diye dovecek mi kadini. Tezim dogru cikti. Esi hakikaten sorumsuzun tekiymis ve garanti parasizliktan degil keyfi belkide bilerek yaptirmamis. Ev alimi ve kira mevzuunu okuyunca daha 8yi anladim. Arkadasiniz kayinvalidesinin yaninda pturmayi kabul etmeyerek akillilik etmis zaten pekala bu isi de kaynanasina gitmeden kotarabilir. biraz dik durmak lazim
Ona tavsiyem gitmesin kardeşine parayi nerden buluyorsan doğal gaz a da bul desin annemlerde kalalim diyince de kabul etmesinOlabilir çünkü evi kizin babasinin zoruyla aldilar biraz babası yari parasini verdi kira da oturmayin diye bunlarda yarisini odediler .kiradaki evleri KVgln yan binasiydi kadim zaten oğluna orayi kiraya verin bursa oturun gozumun önünde filan demişti o zaman arkadasim kabul etmemisti
Sorun orda canim zaten sabah gidiyor aksam gelip yatiyo nerdeyse her gün evde üşüyen arkadasim çünkü okulu yarim günAsla kabul etmesin. Eğer parası varsa zaten kendi de üşüdüğünde bağlatacaktır.
Kabul edemem zaten diyor rahat edemem diye bir ikincisi de KV çok otoriter herşeye karisir diyorOna tavsiyem gitmesin kardeşine parayi nerden buluyorsan doğal gaz a da bul desin annemlerde kalalim diyince de kabul etmesin
Arkadaşın gidip bi elektrikli soba alsın ucuz olanlarindan elektrik faturası çok gelince mecbur doğal gazı bağlatirKabul edemem zaten diyor rahat edemem diye bir ikincisi de KV çok otoriter herşeye karisir diyor
Sorun orda canim zaten sabah gidiyor aksam gelip yatiyo nerdeyse her gün evde üşüyen arkadasim çünkü okulu yarim gün
Hayret nasil kabul edememis sasirdim az onceki mesajimi da duzrlteyim o zaman kesin evden geri kalan parayi da bu kiz kredi cekmistir onu oduyordur dogalgaza para kalmamistir ne diyeyim ya cok sinirleniyorum gercekten..Olabilir çünkü evi kizin babasinin zoruyla aldilar biraz babası yari parasini verdi kira da oturmayin diye bunlarda yarisini odediler .kiradaki evleri KVgln yan binasiydi kadim zaten oğluna orayi kiraya verin bursa oturun gozumun önünde filan demişti o zaman arkadasim kabul etmemisti
Aldim canim aldim biri 18inde verilmek üzre oğlumun üstüne dgri de benim:)bu arada deniz, evler senin ustune yapildi mi ?
Seni kandirmasinlar evet deyip, sana kredi cektirtip.
Aldim canim aldim biri 18inde verilmek üzre oğlumun üstüne dgri de benim:)
Canm kiz kendi yaptırmak istemiyor çünkü zaten herşeyi o karsiliyorms neredeyse sadece bnm evim değil diyor isi inada bindirdi galiba50 liraya soba satıyorlar bu kadar cimri olmasınlar.
Mecbur kaldilar cnm o kadar parayi başka turlu bulamayacklardi çünkü gerçi kendilerince bana darilmislar ama çok da TiN eskisi gibi ses cikarmicam saniyorlardiiyi sevindim o zaman.
Yanliz nasil bu kadar kolay ikna oldular sasirdim.
Canm kiz kendi yaptırmak istemiyor çünkü zaten herşeyi o karsiliyorms neredeyse sadece bnm evim değil diyor isi inada bindirdi galiba
Mecbur kaldilar cnm o kadar parayi başka turlu bulamayacklardi çünkü gerçi kendilerince bana darilmislar ama çok da TiN eskisi gibi ses cikarmicam saniyorlardi
Valla kendileri bilir her istemelerinde bende karsiliginda bisey iaticem bundan sonra:))))haha :)
Esinden boyle beklentiye girmezler bir daha.
elektrikli almis sürekli yakiyrm diyo bakalim nolcakO zaman sussun ben soğukta otururum desin arkadaşınız ondan sonra eşini görelim bakalım durabilecek mi soğukta : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?